anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine iubeste viata mai mult un ateu sau un om cu religie?

18 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Ateii,pentru ca ei iubesc viata lor, fac ceea ce vor ei, ce le place lor.Pe cand crestinii fac voia Tatalui.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Un ateu, pentru ca el e constient ca nu exista nimic dupa moarte.

| William a răspuns:

Pentru crestinii adevarati viata este o ocazie sa se mantuiasca, ei realizeaza ca moartea este o eliberare nu o pedeapsa (asa cum multi o vad). Pentru un ateu viata este cel mai scump lucru deoarece ei cred ca dupa ce mori incetezi sa mai existi.

| Inferno a răspuns:

Ateii, pentru ca ei iubesc lumea materiala mai mult decat crestinii care asteapta sa moara pentru a trai bine.

| anonim_4396 explică (pentru Inferno):

Daca nu exista iad si rai cine a avut de castigat?

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Crestinii pentru ca ei au trait frumos in pace si armonie si au fost optimisti.

| Inferno a răspuns (pentru anonim_4396):

Ateii.

| anonim_4396 explică (pentru EmaS):

Si ateii pot trai la fel dar fara iluzi despre rai si iad

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Pot,dar nu vor.

| anonim_4396 explică (pentru EmaS):

Tu crezi ca doar pocaiti traiesc in armonie?

| GusWaters a răspuns:

Nu generaliza aiurea fara sa ai motiv sau dovezi.Caracterul difera de la om la om, indiferent de orientarea religoasa.Am vazut nenumarati oameni care in acte sunt trecuti crestini, si baga foarte des sindrofii de zici ca esti in Vegas sau Atlantic City.Si am vazut si atei linistiti, care se bucura de micile placeri ale vietii.Trebuie cumva sa gasesti,pana nu crapi,un echilibru intre placerile care iti mentin satisfactia interioara,si anumite chestii pe care conventia sociala le considera elemente ce te fac sa iubesti viata,ca sa nu traiesti nici pe baza de spirit,dar nici pe baza de material.

Si, apropo,@EmaS, doctrina ce ati pus-o dumneavoastra in raspuns este complet retardata.Trebuie iubite lucrurile ce il dezvolta pe om,nici alea ce-in opinia voastra il arunca in ''pacat'',dar nu trebuie sa iubim nicio chestie ce a omorat nejustificat, din cauza unei manii caracteristice unui copilas rasfatat, mii de oameni.Atat!

| anonim_4396 explică (pentru GusWaters):

Sunt de acord ca depinde de fiecare individ ma refeream la idea de a fi ateu daca nu inseamna sa iubesti mai mult ca e doar una

| anonim_4396 explică (pentru GusWaters):

Parerea mea cel mai important in viata sunt banii, sanatatea si sa ai o femeie cu care sa te intelegi si sa te duca capul

| ღClauuღ a răspuns:

Pai fiecare in felul sau.

| Archdaemon a răspuns:

Ateii

| 4b a răspuns:

Fiecare iubeste viata in felul sau...iar banii, oamenii si sanatatea sunt trecatoare, ca si multe altelehappy

| crazybunny a răspuns:

Ateii

| Mickeymau5 a răspuns:

Poti sa iubesti viata indiferent de religie!

Întrebări similare