| darkone14 a întrebat:

Cine ma imi poate scpune cum poate sa fie relatia dintre om si Dumnezeu una mai buna in aproximativ jumate de pagina ...va multumesc dau funditaaaaaaa?

5 răspunsuri:
| Filip23 a răspuns:

Au fost oameni mult mai apropiati de Dumnezeu decat noi, la ei ar trebui sa cauti raspunsul.

Răspuns utilizator avertizat
| ML001 a răspuns:

Relatia dintre om si Dumnezeu poate fi una buna daca tu iti doresti asta. Dumnezeu ne-a dat dreptul sa ne numim copii Lui, din asta rezulta ca trebuie ca noi trebuie sa Il iubim ca pe cel mai bun tata si sa avem o relatie personala cu El in fiecare zi, nu numai sa mergem la biserica de paste sau craciun ci sa ne rugam la El in fiecare zi si sa-i spunem problemele noastre pentru ca El ne stie problemele si stie cum sa le rezolve din-ainte sa Il rugam noi dar El asteapta sa Ii spui tu de ce ai nevoie ca El sa te poata ajuta. Si nu poti avea o relatie cu Dumnezeu daca nu ii stii legile si nu le respecti adica trebuie sa urasti ce uraste El si sa iubesti ce iubeste El. sper sa iti fie de folos si sa scoti ce crezi tu ca e bine din ce am zis

| Vanessa2656 a răspuns:

Pai. Relatia dintre D-zeu si om poate fi rea, sau buna. Depinde de comportamenul omului. Dar daca stai bine sa te gandesti Dumnezeu ne ajuta, ne apara si neste cu noi peste tot chiar daca esti bun sau rau. Relatia dintre D-zeu si om este buna daca omul face fapte bune, daca in fiecare isi spune rugaciunea si se roaga, daca ii ajuta pe altii, daca nu face rele, daca nu injura, daca nu bate, daca nu fura etc. D-zeu il ajuta si il apara, ii da sanatate si fericire ca un dar pentru comportamenul lui. Dar daca omul este rau, injura, nu asculta de parinti, face totul pe dos in sensul rau, fura, bate si face numai rele, D-zeu il vede, il loveste odata ( nu foarte rau. ) si nu pentru ca D-zeu este rau, ci pentru a.l "trezi " din acest comportament si ii mai da o sansa pentru a.si revizui comportamentul. dar daca esti rau sau bun, El tot te iubeste happy. P.S: Mi se pare ca asta a fost o tema nu?hee hee.