| PorumbRodica1965 a întrebat:

Cine stie ce porunca le-a dat Isus apostolilor inainte de a fi urcat la cer?

Răspuns Câştigător
| alexandruiasi a răspuns:

Matei 28
18. Isus S-a apropiat de ei, a vorbit cu ei si le-a zis: "Toata puterea Mi-a fost data in cer si pe pamant.
19. Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh.
20. Si invatati-i sa pazeasca tot ce v-am poruncit. Si iata ca Eu sunt cu voi in toate zilele, pana la sfarsitul veacului." Amin.

6 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Ultima "porunca" data inainte de a se ridica la cer de catre Isus Hristos a fost ca ucenicii sa fie MARTORI pentru Hristos pe pamant pana la revenirea acestuia. Faptele Apostolilor 1, 8.

| oprescudorin11 a răspuns:

Hristos le-a dat oamenilor doar pilde, ferindu-se pe buna dreptate concreteturilor explicabile de oamenii diavolului. Fara sa citez versetul sau alte interpretari, a zis doar sa-i urmeze invatatura! A propos de nedepartarea de Ierusalim, care nu se referea la orasul fizic ci doar la zona unde si-a adunat apostolii si si-a raspandit invatatura.Pe Cruce a mai spus cate ceva si celor doua categorii de oameni, hotii cinstiti si criminalii inraiti si anume, le-a comunicat in felul Lui, inca o data Calea.Este adevarat si faptul ca i-a ales pe Apostolui ca sa fie martori, in sens divin, nu in sensul propovaduit deturnant de secta aia cu acest nume.

| TrăieşteClipa a răspuns:

Sa-i tina scara.

| PorumbRodica1965 explică:

Ești dus cu pluta

| PorumbRodica1965 explică:

Doar ca sa fie clar Entheos și toți cei cu o gândire ca el, care iau în derâdere lucrurile spirituale calcă degeaba pământul

| flavius1994 a răspuns:

Fapte 1:4 Pe cand Se afla cu ei, le-a poruncit sa nu se departeze de Ierusalim, ci sa astepte acolo fagaduinta Tatalui, „pe care", le-a zis El, „ati auzit-o de la Mine.