|

Cine sunt parinti lui lucifer?

10 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

In primul rand, hassatan nu are nume.
In al doilea, insusi Isus spune chiar pe la finalul cartii Apocalipsei ca el este Luceafarul, Steaua Diminetii. Deci practic Luceafarul = Lucifer. Pana si la Vatican, papa cand a spus "Luciferus" la o slujba, se referea la Isus Luceafarul Diminetii.
Chiar si o secta crestina primara se numea luciferiana.
Pun pariu ca Celcenustietot si Boomerul de Danut o sa aiba ceva sa-mi comenteze, si o sa esueze nontheless rolling on the floor

9 răspunsuri:
| a răspuns:

Cine l-a creat pe cel care l-a creat pe lucifer? pauza, teisti urasc intrebari de genu

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai lucifer este creat, nu nascut.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Voi cei 2 atei de pana acum sunteti cam paraleli cu informatia religioasa si nici macar nu puteti sa va argumentati necredinta, deci... so sad :-)!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mai lupule, pai se pare ca esti paralel cu informatia religioasa, deoarece ai receptorul stricat, iar tu Killere i-ai dat funda unuia care nu are de aface cu religia. Bun, haide sa scoatem la lumina minciunile lupului cu fundita. A fost numit la inceput Lucifer, Satana (iar dupa cadere a fost cunoscut doar sub denumirea de Satana pentru ca "lumina" i-a fost luata) :

,, 12. Cum ai căzut tu din ceruri, stea strălucitoare, fecior al dimineţii! Cum ai fost aruncat la pământ, tu, biruitor de neamuri!
13. Tu care ziceai în cugetul tău: "Ridica-mă-voi în ceruri şi mai presus de stelele Dumnezeului celui puternic voi aşeza jilţul meu! În muntele cel sfânt voi pune sălaşul meu, în fundurile laturei celei de miazănoapte.
14. Sui-mă-voi deasupra norilor şi asemenea cu Cel Preaînalt voi fi". ''

Adevaratul Fiu al diminetii in momentul de fata este Iisus, deoarece si-a dat viata pentru a avea sansa la mantuire noi oamenii, nu Satana care face rau in lume. Satana si Iisus sunt 2 fiinte separate, nu una si aceeasi. Cum sa se urce Iisus asupra stelelui lui Dumnezeu, cand insasi El face parte din Dumnezeu? De aici reiese ca ceva inferior lui Dumnezeu putea spune asa ceva. Uite ce ne spune Iisus :

,, 26. Şi celui ce biruieşte şi celui ce păzeşte până la capăt faptele Mele, îi voi da lui stăpânire peste neamuri.
27. Şi le va păstori pe ele cu toiag de fier şi ca pe vasele olarului le va sfărâma, precum şi eu am luat putere de la Tatăl Meu.
28. Şi-i voi da lui STEAUA CEA DE DIMINEATA.''

Iisus da steaua de dimineata, adica "stralucirea" celor care merita, iar celor care nu merita, le-o i-a. Din moment ce Satana este adversarul lui Dumnezeu cum de poate fi el steaua diminetii?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Lucifer in cultura ebraica era steaua diminetii.Crestinii in ignoranta lor au interpretat gresit un singur pasaj care se referea la regele Tirului si hopa a aparut un nou personaj.Si asta prin sec IV.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dumnezeu l-a creat pe Lucifer. Dumnezeu este Tatal tuturor fiintelor create.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru r3r3r3r3r3r3):

1Ioan 2/29 si 3/1:
" Daca știți ca El este neprihănit, sa știți si ca oricine trăiește in neprihănire este născut din El."
"Vedeți ce dragoste ne-a arătat Tatăl, sa ne numim copii ai lui Dumnezeu! Si suntem. Lumea nu ne cunoaște, pentru ca nu L-a cunoscut nici pe El."
Îndeplinește Lucifer aceste condiții? Firește ca nu!

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AstalusAna):

Una e a fi fiu si alta e a fi recunoscut ca fiu.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Domnule CelCeNUStieTot, daca vrei sa iei partea aceea din Isaia, nici nu vorbeste de hassatan, ci de un print din zona. Daca tot vrei sa ai relevanta, de ce nu dai TOATA partea?
A da, altfel propaganda ta religioasa pica rolling on the floor
Asa ca nu-ti mai chinui degetele alea de Razboinic al Tastaturii, ca nu o sa-ti mearga, troll mic ce esti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează