| Inferno a întrebat:

Conteaza atat de mult prntru crestini in numele carui zeu este ucis necredinciosul atat timp cat acesta este ucis? Inteleg ca,atat la crestini cat si la islamici, aceste sacrificii umane au valoare strict simbolica. Cu toate acestea nu imi dau seama de ce ar conta zeul in numele caruia au loc,din moment ce rezultatul este identic.

P.S. Intreb asta deoarece am vazut multi crestini suparati ca statul Islamic ucide si atei in numele lui Allah, cand acest drept ar trebui sa le revina numai lor.

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ai dreptate nu conteaza din moment ce rezultatul e acelasi

| VelaJohnny a răspuns:

Crestinii in mare sunt oameni cruzi, fara scrupule laughing legat de cazul cu acea martora a lui Iehova, Georgiana care a decedat in drumul transferului spre alt spital, zicea un pocait (posibil mai multi, doar de unu stiu) ca daca ar avea un pistol ar omora toti martorii straight face
In razboaiele mondiale tot preotii au instigat enoriasii la ura si la violenta, indemnandu-i sa ia parte in razboaie, sa-si ucida fratii de credinta, ortodox rus cu ortodox englez de exemplu, toate astea cica „in numele lui Cristos". Degeaba, sunt batuti in cap majoritatea, ei cred ca indeplinesc un serviciu pentru Dumnezeu luand viata oamenilor, deci e important din perspectiva lor oarba in numele cui dumnezeu ucid (desi majoritatea crestinilor nu recunosc numele Dumnezeului lor).

| T0T a răspuns (pentru VelaJohnny):

Și eu am văzut niște chestii la adresa voastră destul de urâte, mă întreb ce le faceți oamenilor de capătă acest comportament.

| VelaJohnny a răspuns (pentru T0T):

Nu-s martor prietene happy am cunostinte din acea religie, mă sincer habar nu am ce e cu ura aceea, adica serios, nu injura, nu fura, nu a fost nici un martor inchis in vreo inchisoare, sunt cinstiti si onesti thinking deci nu vad nici un motiv sa fie urati de catre oameni membrii acelei religii, ce ii deranjeaza pe oameni cand e vorba de martori nu e purtarea lor, felul lor de a fi, daaaar ce ii doare pe oameni din cate am observat e ca demasca invataturile false ale religiilor cu Biblia, (trinitatea de exemplu, faptul ca pamantul va fi distrus etc.) si serios, chiar au dreptate, un martor iti arata cu Biblia ce e sustin ei, n-o sa vezi un preot ortodox ca isi invata enoriasii sa foloseasca Biblia, sa le de-a sfaturi din ea si asa mai departe. Deci da, incapatanarea lor e cea care le da motiv sa ii urasca pe martori.