Eu cred ca TU ai ramane uimit de rezultatul pe care l-ai obtine. Sunt nenumarati crestini care si-au facut din indeplinirea Scripturii un mod de viata. Pe lumea asta nu exista numai ce vrei tu, sau numai ce stii tu!
Te inteleg am spus eu ca nu-i asa?
Nu, dar ai vrut sa stii daca exista genul asta de crestini, si cam cati sunt. Eu iti raspund : Da, exista, si inca destul de multi.
Sincer eu nu as putea sa-i intorc si celalalt obraz e ca si cum l-as lasa sa-si bata joc de mine si sa ma ia de prost deci si eu i-as raspunde cu aceeasi moneda
desii nu ar trebui normal trebuie sa dovedesti ca esti mai bun ca el, dar e greu totusi sa treci cu vedea peste asa ceva... cine i-ar intoarce si celalalt obraz sa zicem ca da dovada de multa intelepciune si ca a trecut cu totul la un alt nivel dupa parerea mea... oricum nu exista in lumea asta un crestin care sa respecte orice scrie in Biblie ca e ca si cum ai incerca sa fi cineva care nu poti fi.
Te cred e ceva din instictul uman de a raspunde
Nu neaparat depinde si de personalitatea fiecaruia.
Nu prea ai sa vezi asa ceva, regula aia cu "intoarce obrazul" era doar pentru gizas. El era "divin".
Restul crestinilor care`s "doar oameni" nu sunt obligati sa faca asta. In schimb, chiar nerespectandu`si propriile "reguli" se simt obligati sa sara la bataie cu oricine nu le recunoaste dumnezeii sau indrazneste sa ceara o dovada fizica si palpabila a existentei fantomei atotputernice.
Evident in acelasi timp se simt obligati sa ii pedepseasca pe toti cei care nu respecta niste reguli "fictive".
Crestinii is o categorie aparte a speciei umane si ma surprinde ca au rezistat pana in secolul asta nefacand altceva decat sa impiedice evolutia fireasca a omenirii catre valori morale adevarate bazate pe respect si nu gunoaiele lor de "valori" bazate pe amenintarea cu pedeapsa eterna.
Asa incet, incet si in Romania devin oamenii ca tine care sunt deschisi spre cunostere, pacat ca din banii tai se va construi caterdala neamului si din banii multora care sunt ateii
Vi cu mine? sa nu merg singur
Tatal meu a fost acolo. Femeile nu au voie decat la poalele muntelui. Hai, acum pune o "intrebare" la aceasta categorie cu discriminarea femeilor.
Unele femeii merita sa fie discminitate mai alea ipocrite, e destul sa vi la hotel cu mine
Si uite asa domnul locotenent ajunge din iarba in ocean.