Tu ce-ai face daca te-ai afla parinte al unor copii neascultatori, copii care merg pana in panzele albe in neascultarea lor?
Crezi ca te-ai descurca mai bine ca Dumnezeu?
Defineste "cerul" daca te referi la atmosfera pamantului, raspunsul meu este nu
Preadulcelpreafin cred ca esti prea greu de cap.
De la chitari de aur si betii cu vinuri scumpe si femei ieftine am ajuns la bosorogi in inchisoare ce nu isi lasa spiritul revolutionar si il lauda pe Marele Carmaci si acolo. De la o viata usoara unde doar trebuia sa stii pe cine sa nu injuri am trecut la o viata de activism continuu, sufocant, si sa fie insulta complete trebuie sa laudam noua ordine de zi, sa fim fericiti si sa ne consideram niste nevrednici ca "voi sa scadeti si cristosul sa creasca." De la "ce baluri mai arunca Afrodita saptamana viitoare" am ajuns la "o treime din omenire va pierii si a doua treime va pierii in si mai urat mod si vor fi cutremure si boli si suferinte ce nu sa mai vazut dar lupta continua si marele conducator te iubeste, te ocroteste si este drept si va cistiga in final! Ce este dea dreptul socant este sacrificial pe care zeii capitalisti nu il faceau ca nu erau nebuni la cap si sacrificial facut de isus, sacrificiu comun la toti dictatorii, sacrificiu ce nu ii costa nimic (a inviat a treia zi deci chestia cu a murit pentru popor trebuie sa sune a murit pentru popor si dupa trei zile s-a plictitis si a inviat la loc). Mereu ni se spunea ce zeu capitalist a mai violat pe cine stie cine ori ce si acum ni se spune de sacrificial aluia toata ziua buna ziua vai cit a suferit pentru mine si pentru popor si pentru regatul lui dumnezeu (adica pentru patrie). Credinciosii ar trebui sa se roage cu fata spre Scornicesti