| eliaclodia a întrebat:

Credeti ca daca nu lasati sa treaca de voi un sentiment al altcuiva, neraspunzand, netresarind, nelasand impulsul sa atinga, neexcitandu-te psihic deci, cum ar fi sadismul, ura, indiferenta, atunci o sa explodeze in el insusi tot facand un efort mai mare mai mare, intr-un spatiu inchis? Cu sexualitatea asa e, deci oare avem o arma si nu stim? Nu o folosim prost cand ostracizam pe cineva in propria iubire, simpatie ori suferinta si il inchidem cum s-ar spune, el fiind deschis?

11 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Nu.Par exemple, eu iubesc toate femeile.Ce ar insemna sa ma accepte toate? As deveni straveziu de slab.Asa ca imi fac totusi un bine.Iar daca o persoana nu se"ostracizeaza"in propria iubire macar o singura data in viata, nu va descoperi ce-i suferinta si mai ales nu va descoperi ca dragostea se naste din interior si va face marea prostie sa o personalizeze astfel incit sa incerce sa puna stapinire de-a dreptul pe persoana respectiva caci nu va sti niciodata ca dragostea va ramine libera atit in fericire cit si in suferinta.

| eliaclodia explică (pentru harciog):

Cred ca avem un defect comun, cand ne tulbura ceva, mai ales cand nu vrem sa recunoastem, folosim cuvintele intr-un aranjament extrem de complicat, diverse stiluri: baroc, arabesc, etc. Sa nu o nimerim in kitch mi-e teama.

| eliaclodia explică (pentru eliaclodia):

Uite asa m-ai luminat, fara intentie: daca o da in arte nu explodeaza, sic.

| harciog a răspuns (pentru eliaclodia):

Puteai sa nu-l numesti defect naibii.Am folosit cuvintul gindindu-ma la o forma de exil.Dar merge si ca a alunga "in propria iubire"dar incep sa banuiesc ca nu la asta te referi.Nu-ti fie teama.Ne vom gasi aici mereu si trebuie sa ajungem la un rezultat.Asadar care-i problema?

Imi place si mie o lume indezirabila,nu cu fluturasi la stomac ci cu vulturi plesuvi,care nu se hranesc cu fripturi de miel, sint necrofagi(era sa scriu necrofili) haranindu-se asadar cu ce mortaciuni de sentimente arunca unii numai ca in stomacurile noastre au fost trase cu arcul de catre "nu stiu cine", intr-un trecut mult mai indepartat, niste soimi care ne-a facut "interiorul"ferfenita". Crezi ca vom fi luati in seama oricit am recunoaste?

Celelalte specii nu se baga in seama decat cu motive practice, restul timpului sunt vigilente si invata ceva despre prada inca vie, o studiaza, si foarte putin se dedica lantului trofic in sine, halitul. Vezi ce spirituali sunt.

Mai usor cu halitul doar stii ca seara nu mai maninc pentru ca am observat ca burta plina si risul cam tin loc de gindire si nu prea-s obisnuit sa gindesc.

Inseamna ca nu esti o specie nocturna, altfel atunci te miscai mai bine si tot atunci mancai. Programarea asta biochimica e programare, tata!

Imi pare rau sa-ti spun ca miscarea e mult mai eficienta pe stomacul gol."Foamea ascute spiritul"Daca n-o stiai, noteaz-o.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Moaaaama harciog si eliclodia, ce va mai intelegeti.bravo voua.asa e bine.intelegerea e frumoasa.inca o data bravo.imi santeti foarte fanatici.amandoi.bravo.

| harciog a răspuns (pentru anonim_4396):

Bai,tie nu-ti prieste concediu?

Întrebări similare