| RAY a întrebat:

Credeti ca dorinta sexuala din partea femeilor este cauzata de diavol?

Aţi auzit că s-a zis celor din vechime: "Să nu preacurveşti." Dar Eu vă spun că orişicine se uită la o femeie, ca s-o poftească, a şi preacurvit cu ea în inima lui. (Evanghelia după Matei 5:27-28)Dacă deci ochiul tău cel drept te face să cazi în păcat, scoate-l şi leapădă-l de la tine; căci este spre folosul tău să piară unul din mădularele tale, şi să nu-ţi fie aruncat tot trupul în gheenă. Dacă mâna ta cea dreaptă te face să cazi în păcat, taie-o şi leapădă-o de la tine, căci este spre folosul tău să piară unul din mădularele tale, şi să nu-ţi fie aruncat tot trupul în gheenă. (Evanghelia după Matei 5:29-30)
Măcar că trăim în firea pământească, totuşi, nu ne luptăm călăuziţi de firea pământească. Căci armele cu care ne luptăm noi, nu sunt supuse firii pământeşti, ci sunt puternice, întărite de Dumnezeu ca să surpe întăriturile. Noi răsturnăm izvodirile minţii şi orice înălţime, care se ridică împotriva cunoştinţei lui Dumnezeu; şi orice gând îl facem rob ascultării de Hristos. (Epistola II a lui Pavel către Corinteni 10:3-5)

Răspuns Câştigător
| Ionut_Pavel_1993 a răspuns:

Placerea trupeasca de orice fel se spune ca e de la diavol si nu doar placerea trupeasca mai toate placerile ce nu implinesc voia domnului provin de la diavol

7 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Nici tu nu ai toate țiglele pe casă...

| RAY explică (pentru whatevernvm):

Stiu,hai sa facem baie in ploaie

| Endoryus a răspuns (pentru whatevernvm):

Vorbea cea normala...

| RAY explică (pentru Endoryus):

Are dreptate, a venit vara eu mi am dat jos tiglele de pe casa sa ma racoresc

| whatevernvm a răspuns (pentru Endoryus):

Bineînțeles

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ma gândesc ca nu ai de gând sa faci ce scrie în versetele alea, nu? rolling on the floor

| AlinHda a răspuns:

Mai prima oara trebuie sa stii cine este diavolul happy
Intreaba-te: ai fost ispitit vreodata?
cum arata ispititorul?
unde se duce lupta? ah in mintea ta!?
Man, respecta o fata daca o vrei de sotie si ea te va respecta datorita pozitiei tale fata de ea. Chestia asta se numeste dragoste si este doar o mica chestiune din tot ansamblul.
Sexul este bun si este fain si este lasat de Dumnezeu. Il practici ca curvie sau preacurvie sau in intimitate cu "sotia aia faina a ta"?

Întrebări similare