Dacă Dumnezeu își iubește toate jucăriile nu există, dacă nu ne iubește pe toți există, deci aștept să vă hotărâți, ne iubește sau există iad?
Este o inventie care tine biserica in viata, daca nu ar mia fi, nimeni nu ar mai veni(la biserica).
Lasa ca fiecare isi merita soarta si Dumnezeu face dreptate, daca cei care comit infractiuni ar ajunge in rai atunci si eu ma duc sa rapesc minore si le violez pana le sar capacele, eh asa ceva nu se poate doar de aia exista aceste bariere intre bine si rau. Mai bine sa fii om bun decat rau si prost.
Nu te inteleg.Tu vrei sa spui ca singurul lucru care te opreste sa fii un animal (ca nu pot spune altceva din moment ce vrei sa violezi niste copii) este frica de iad?
Era doar un exemplu, doar eu nu-s pedofil si nici violator si ar trebui sa-ti fie rusine ca ai zis animal.
Se pare ca creatiile domnului cel "inteligent" isi fac aparitia.Barbari prosti ce sunteti.Stii de ce un ateu este mai bun decat voi? pentru ca poate sa fie bun si fara sa astepte ca un caine o rasplata.
Nu exista iad!
Si nu te mai lua dupa toti cre(s)tinii de pe TPU care nu stiu nici sa scrie corect gramatical.
Eu nu cred ca este o pedeapsa atat de dura mai ales pentru cei care au ucis peste 100 de copii(au fost multe cazuri de genu). Dar se zice ca Dumnezeu judeca dupa suflet.Mereu ma gandesc la bietul Ed Gein cand vad cuvantul IAD...
Ed Gein pentru mine e un om genial, chiar daca a murit.
Eu am o pasiune pentru el Ce mi-as fi dorit sa-i studiez comportamentul
Şi el şi Jack Spintecătorul sunt nişte genii pentru mine.
Chiar aş fi vrut să-i cunosc dacă mai erau in viaţă.
Inca nu am ajuns la Jack. Acum citesc mai mult despre criminalii cu boli psihice sau care au omorit copii.
Am citit şi despre secta care a omorât 1000 de copii, şi aia e genială.
Sau omul care a omorât 100 de copii pentru diavol.
Aia cu 100 de copii pentru diavol am citit-o si eu. Nu am mai iesit din casa o saptamana
Ar fi bine daca ar crede si ei asta, criminalii.
Poate daca ar fi toata lumea cu frica de Dumnezeu am trai intr-o lume perfecta.
Sunt sigura ca exista IAD si ca cei rai vor ajunge acolo.si mie mi se pare o pedeapsa prea aspra indiferent de faptas, dar noi L-am dezamagit odata pe Dumnezeu cand i-a creat pe Adam si Eva, El ne-a dat a doua sansa de a indrepta greseala si de a fi aproape de El.aceasta oportunitate o avem acum.totusi e bine ca stim c e de facut pentru a ajunge bine. avem un "traseu"bine conturat pe care trebuie sa il urmam.asta e un lucru bun, nu crezi? sarbatori fericite!
Si eu sunt pregatit de iad ca tigani de apa, cum naiba sa ajungi in iad daca iadul este creatia omului astea is porcari traieste viata cat mai ai din ea, daca tot ne gandim la moarte cine isi mai traieste viata? fi fara griji iadul nu exista si cei care spun ca exista 1 nu au dovezi, argumente logice, si doar frica de cand erau mici atat tot a venit cineva de acolo?
Exista desigur. si mie imi e mila de cei care ajung acolo si poate ca daca toti ar avea frica de Dumnezeu noi am fii mai uniti. totusi trebuie sa ne gandim ca Dumnezeu va face dreptate si pedepsele vor fi mereu corecte, indiferent cat de crude sunt. e bine sa fii milos, dar daca cei ce fac atat rau ar ramane nepedepsiti nu ar inceta niciodata la faptele lor. oricum pedepsele sunt corecte chiar daca multora dintre noi li se par prea aspre, insa chiar daca ne e mila, toti cei ce fac asemenea fapte tot trebuie pedepsiti.
anonim_4396 întreabă:
FreddieM întreabă: