| AA1CK3D a întrebat:

Credeti ca religiile neo-protestante sunt in crestere demografica?
De cate ori merg pe strada vad fel si del de oameni impartind anunturi sau gasesc des in posta anunturi despre mantuire, etc.

14 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Exact ce am spus, religile fanatice vor fi din ce din ce mai populare

| Meme10Memu a răspuns (pentru RAY):

Hai sa-ti explic cum se intampla. Cei care evanghelizeaza umbla frenetic dupa noi recruti in timp ce cei care au intrat in randurile lor si ajung sa aiba probleme in viata de cele mai multe ori sunt lasati sa zaca sau sunt exclusi daca li se pare ca devin o povara pentru secta. In general cei din fruntea sectei nu au probleme deosebite in viata. Cei din fruntea sectei care din diferite motive ajung sa aiba probleme deosebite in viata in general ajung sa fie marginalizati si exclusi pentru a nu trage in jos cresterea numerica a numarului de sectanti. E o strategie nemiloasa practicata de sectele neoprotestante mai ales. Imagineaza-ti ca unii au facut mari sacrificii si-au abandonat parintii de alta religie care i-au dezmostenit la randul lor, au abandonat facultatea, au renunat la un job bine platit, si-au ratat cariera de dragul sectei pentru ca in cele din urma secta sa-i excluda ca pe o masea stricata daca ajung sa aiba probleme.

| Nilsson a răspuns (pentru Meme10Memu):

Tu aveai inainte contul cu username Steregoi?

| AA1CK3D explică (pentru Nilsson):

Nu, In schimb il cunosc (de pe TPU) pe ala. Ala era PRO-religie.

| Nilsson a răspuns (pentru AA1CK3D):

Nu era pentru tine intrebarea daca esti atent happy

Am auzit ceva o poveste asemanatoare de la Steregoi si eram curios daca acum si-a facut alt cont.

| sadrian46 a răspuns (pentru Meme10Memu):

Sunt ateu și nu țin cu nici o sectă.
Doar constat că răspunsul tău este vădit răuvoitor și nu corespunde realității.

| Celcestietot a răspuns:

Nu sunt în creștere deloc. Ortodoxismul va cam fi eliminat treptat, la fel și celelalte religii. Nu mai există creștere a numărului adepților religiei în ziua de astăzi, nici în viitor. În curând va fi eliminat acest fapt.

| TTudorr94 a răspuns (pentru Celcestietot):

Unele religi sunt in crestere si nu ma refer (neaparat) la secte.

| Celcestietot a răspuns (pentru TTudorr94):

Eu observ ca si mulți alții, că religiile vor fi urate de oameni cât de curând, și vor fi urâți și membrii acestora. Asta a fost cu religia, acum incepe căderea sa, sunt și profeții referitoare la acestea și sunt în curs de împlinire. Dacă nu mă crezi, poți căuta. Sper că tu nu ai nimic împotriva creștinilor măcar, alte religii păgâne nu implic.

| AC4S4 a răspuns:

Vorbesc strict de Romania.
Conform recensamantului din 2011, sunt in crestere. Dar, de atunci au trecut 8 ani.
Sunt cu siguranta in crestere, se vede mobilizarea de la miscarile pro-viata, pro-familie, sustinute in mare parte de neoprotestanti.
Nu este o crestere incredibil de mare, dar este probabil cea mai mare din Romania. Ortodocsii, catolicii si protestantii istorici sunt in scadere. Neoprotestantii sunt pe crestere.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Bisericile sunt pline de lume si nu de creștini. Daca împart cărți si pliante o fac de ochii lumii cei mai multi.Adevaratii creștini părăsesc bisericile ascultând de glasul din cer din Apocalipsa 18/4.

| Meme10Memu a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Eu nu aud niciun glas din cer.

| AA1CK3D explică (pentru TamplaruAnisoara):

"Ascultand glasul din cer" nu stiu cum sa-ti zic dar. asta suna a schizofrenie laughing.
Cand tu vorbesti cu dumnezeu se numeste credinta, cand dumnezeu vorbeste cu tine se numeste schizofrenie. big grin

| Celcestietot a răspuns (pentru AA1CK3D):

,,Cand tu vorbesti cu dumnezeu se numeste credinta, cand dumnezeu vorbeste cu tine se numeste schizofrenie. '' Nu neaparat este schizofrenie. Banuiesc ca esti ateu de spui asa ceva. Daca esti cu stiinta, ei bine afla ca pentru toate exista o cauza si efect : apesi butonul pe telecomanda - se aprinde televizorul, bagi cheile in contact - porneste masina etc. Nimic nu este imposibil, asta a fost doar o aflirmatie rautacioasa la adresa crestinilor si a ei, afirmatie facuta din ura.