| AvalohisAlin a întrebat:

Cum ar arăta lumea daca toți am asculta de Iisus? Inclusiv conducătorii tarilor lumii.

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ireală

| Irinel15123532 a răspuns:

Sa nu curvesti, sa nu preacurvesti, sa nu FURI, sa nu injuri, sa nu ucizi, sa nu poftesti ce e al altuia, sa iti iubesti aproapele, sa te daruiesti tu insuti pentru binele altora.

Ar fi foarte foarte diferita, in extraordinar de multe privinte.
Acum foarte putin timp am urmarit un reportaj mai vechi cu niste oameni politici care pur si simplu s-au luat la bataie in sedinta, unul din oamenii politici respectivi implicati in scandal a spus ''Pe principiul, decat sa moara mama, mai bine sa moara ma-sa, am actionat'''
Acesti oameni asculta de Iisus? Nu cred. Tragedie mare, sa mergi la vot si sa nu ai ce vota, Dumnezeu sa schimbe Romania, sa ne rugam pentru asta, am primit pana acum parlamentarii in functie de cat ne-am rugat, sa ne rugam sa se schimbe tara in bine, pana la urma, in loc sa ii injuram pe internet, mai bine ne-am ruga pentru ei, tara e frumoasa si linistita, oamenii din ea sunt problema, Romania este frumoasa. Dumnezeu sa o schimbe in bine.

| doctorandus a răspuns (pentru suntserios):

Parerea mea e ca talibanii din Afganistan asculta foarte mult de religia lui Isus. Deci am avea un regim teocratic mondial, cine este eretic este ars pe rug, cine mananca porc este condamnat la moarte, etc., etc.

| Jardelin a răspuns:

N-ar mai fi demonii sexomarxismului care otravesc acum pamantul, nu ar mai fi feministe cretine, tot felul de leftarzi spalati pe creier care agita manute prin Piata Victoriei cu muia in gura, nu ar mai fi tefelisti imbecili care arunca cu pietre in biserici, nu ar mai fi nedreptate, minciuna, manipulare, dosare contrafacute, procurori corupti si judecatori partinitori.

Nu ar mai fi ura si dezbinare, currvasareala, drogageala, furturi si inselaciuni. Nu ar mai fi Politie, puscarii si tribunale. Ce ar fi? Da deoparte ceea ce am enumarat mai sus si vezi ce ramane.

| dany1988 a răspuns (pentru Irinel15123532):

Ce treaba aveti voi cu sau cu curvarii?

| Algo098 a răspuns:

Omul e om si nimic nu-l poate face sa fie altfel, nici mai mult, nici mai putin.