| SaveTheNature a întrebat:

Credeti in Dumnezeu. Daca da-Ce faceti ca sa-i aratati credinta?
Daca nu-cat de naspa e sentimentul ca dupa moarte devii doar pamant(caci ma chinui sa imi imaginez ca dupa moarte nu e nimic, dar nu pot)

9 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Niet.
Și nu e nașpa deloc sentimentul, mai bien să fiu realistă decât să visez că o să am o viață mai frumoasă decât asta și tot așa. Și în plus nu plănuiesc să decin pământ ci cenușă și să fiu aruncată undeva, eventual nu la gunoi că alterez mâncarea aurolacilor.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

,,Cum e dupa moarte?''
Cum a fost inainte de a te naste.
Nu as face nimic sa-i arat dragostea mea pentru dumnezeu, pentru ca el pur si simplu nu exista! happy

*asteapta sa dea crestinii tone de stupizi*

| SaveTheNature explică (pentru XxXBlackVampireXxX):

Tu ai vazut ca intrebarea avea 2 sectiuni
1Daca da
2Daca nu
De ce te-ai bagat peste amandoua intrebarile?laughing)

| valahu a răspuns (pentru XxXBlackVampireXxX):

Eu cred si chiar am inceput destul de recent adica acum cateva luni ^.^... Intr-adevar e destul de trist sa te gandesti ca nu e nimic dupa moarte si ca toti ne facem pamant. Unii spun ca iti irosesti viata crezand, mergand la biserica, milostenii s.a. dar acest lucru mie imi aduce bucurie si cam asta imi spune si inima happy Plus ca nimeni dintre prieteni, familie sau profi nu mi-a reprosat ceva in senul ca am devinit o persoana prea preocupata de ceva inutil ci din contra s-au bucurat pentru mine ca m-am lasat de fumat, de baut etc. Apropo am 17 ani si sunt din Bucuresti. Deci presupunand ca nu exista cum spun unii si eu imi irosesc viata, macar mi-o irosesc fericit avand nadejdea in ceva care stiu ca ma face fericit in orice moment m-as gandi la EL big grin

| XxXBlackVampireXxX a răspuns (pentru valahu):

Intr-un fel ai dreptate, e frumos sa crezi ca dupa moarte sufletul isi ia aripi si pleaca in rai, e frumos si sa crezi ca cineva are grija de tine tot timpul, dar adevarul (ma rog, adevarul in care cred eu) este ca dumnezeu nu exista, doar noi de purtam de grija si dupa moartea stam cu coropinitele sub pamant. tongue

| Raniia a răspuns:

Dumnezeu este Calea,Adevărul si Viata.Fac voia Lui, am o inimă sinceră si curată in fata Lui, incerc să umblu in legea si adevărul Lui.

| soimos a răspuns:

Nu, nu cred.
Si nu am cui sa-i arat credinta pentru ca Dumnezeu pur si simplu NU EXISTA!
Citi in DEX ce inseamna "a exista" si abia apoi comentati!

Ca sa stii cum va fi dupa moarte, trebuie sa intelegi sau sa simti ce ai fost inainte de a te naste, si vei fi exact la fel!

| piatraneamt97 a răspuns:

Pai daca nu crezi in Dumnezeu, nu crezi ca cei care cred in el vor trai vesnic. Asa ca nu exista, cel putin pentru mine, acest sentiment "naspa" ca ma voi transforma in pamant, pentru ca eu cred ca toti se vor transforma in pamant. Fiecare cu credinta lui... Si daca vrei sa ii arati credinta fata de el, arata-i-o cum iti zice inima, nu religia. Daca tu crezi in el si exista, inima te va indruma.

| Userrr a răspuns:

Cred in dumnezeu.Ia-s arata asta cand m-as ruga sau as fi la bisericawave!