| Eka7Lyzza a întrebat:

Credeti in " Sfarsitul Lumii "?

31 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Da eu cred, tot ce scrie in Biblie este adevarat.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Sfarsitul lumii= ora de mate.

Bineinteles ca cred in sfarsitul lumii. happy

| ShowTim3 a răspuns:

hee heeDa... o sa fie peste ogroaza de milioane de ani cand soarele o sa faca bum... straight face din cate imi amintesc 60 mil ani? sau 6 nu stiu sigur, dar oricum ogroaza de ani.
laughing Sfarsitul lumii, in viitorul apropiat e pentru rating la TV straight facecare fac misiuni senzationale, in direct, si sunt convins ca si in reluare.
PS: Ma refer la sfarsitul lumii in viitorul. apropiat 1, 100 de ani,oricum o sa murim odata si odata, si probabil ca si specia. sau o sa evoluam in alta specie (cum e normal, fiecare evolueza in ceva, din cate stiu doar crocodilul a reusit sa reziste milioane de ani fara sa dispara, dar a suferit schimbari, probabil asa o sa fie si cu noi )

| BubblesDoubleS a răspuns:

Da, cred ca cu totii avem un sfarsit nu? Adica cu totii murim.
Cand zic "cred in sfarsitul lumii " nu ma refer la acea apocalipsa biblica.
Sfarsitul lumii se poate explica in multe cauze.
Pot fi catastrofe naturale, armele atomice create de oamenii de siiinta si asa mai departe. happy

| Foxie2 a răspuns:

O data si o data, va veni sfarsitul lumii...

| Catheryne a răspuns:

Nu vom sti niciodata daca va veni sau nu in 2012 pana nu va veni anul respecti. Degeaba ne batem noi capul ca tot nu vom afla ceva concret pana atunci. :) Uite cateva documentare extrem de interesante daca te intereseaza acest subiect. Uita-te pana la capat mie mi s-au parut foarte interesante: http://www.youtube.com/watch?v=-JOG-AhCxXE&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=9fLSX22SQJs&feature=related

| ЩΛIƬIПGFӨЯƬΉΣΣПD a răspuns:

Tu chiar crezi ca prin 27-28 septembrie ne va lovi o cometa? raised eyebrows
P.S: asa se zice D:

| Luissa123 a răspuns:

Cred dar nu cand spun ei ca o sa fie pentru ca o sa fie dar nimeni nu stie cand

| AnaAmalia31 a răspuns:

Sfarsitul Lumii = Cand se termina lumea pentru fiecare ( deces )

| hummer24 a răspuns:

Da, de crezut cred ca va fi vreodata, insa niciodata in 2012 sau ceva de genu, poate sa fie si maine la ora asta, sunt pregatit si atata timp cat o sa plecam toti sunt impacat cu ideea... ca nici unul din noi,,, no s-apuce varsta 3-a laughing)

| Hikari a răspuns:

Nu. Numai Dumnezeu poate hotari cu adevarat cand vine sfarsitul lumii. Nimeni nu stie in afara de El!winking
Sper ca ai inteles!
Succes!winking

| Hazelnuttie a răspuns:

Sfarsitul lumii va veni doar atunci cand Dumnezeu considera ca toti ne-am terminat misiunea pe acest pamant. Daca esti atat de nelamurita, citeste in Biblie la Apocalipsa. Si vei vedea. happy

| nimicaici a răspuns:

Nu oh go on nu e adevarat laughing

In biblie scrie "Nici ingerii din cer nu stiu cand va fi sfarsitul lumii "winking
Daramite, stiu toti "popandaii astia " de cercetatori cand straight face ma si enerveaza, daa cica ei fac stiinte, de unde pana mea stiu ei? laughing

Deci, pentru aia care le este frica, nu aveti de ce sa va fie, pentru ca dumnezeu hotaraste candwinking

| SkittlesNuMaiTrecePeAici a răspuns:

Buna
Stai un pic
*deschide facebook-ul*
Eu is attending "Sfarsitul lumii"

Da cred big grin

Sper ca te-am ajutat happy

| WolfGirl a răspuns:

Neeh.e o prostie. Fiecare vine cu teoria lui tampita. Poate ca peste cateva mii de ani ceva se va intampla cu planeta dar nu anul viitor cum zic astia.

| RyGoLeTa a răspuns:

Eu una nu ma iau dupa cei de le televizor,odata si odata o sa fie sfarsitul, dar nu acum, numai Dumnezeu din ceruri stie cand va veni si eu cred ca Dumnezeu va decide cand se va intampla si dupa comportamentul oamenilot.De exemplu omul a distrus natura, si o polueaza in contuare, si este si prea multa tehnologieeu nu zic ca nu este buna dar asa este. Sper ca ti-am fost de ajutor.Papa.winking

| ihavenoidealel a răspuns:

Eu nu cred asa ceva cum au spus si acum cativa ani ca va fi sfarsitul lumii doar Dumnezeu stie cand va fi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal ca da. Cum a inceput totul se si termina, nu? happy

| Asdffd a răspuns:

Mi se par snobii, ce-i care cred in asa.1 om stie cand, si cum.Adica Dumnezeu. Daca e sa fie, sa fie! Vom ajunge intr-un loc mai bun.

| TurnOn a răspuns:

Nu fie ca e palpitant sa crezibatting eyelashes e sunt niste zvonuri care si eu daca o sa ma fac vedeta si o sa zic ca am avut o viziune toti ma vor crede! doamne dar nu exista fie ca ar fi foarte interesant thinking

| jonydd a răspuns:

Nu prea dar ce o vrea d-zeu sper sa fie un sfarsti rapid fara chinuri si dumnezeu sa ne aiba in paza :d

| ILŞMM a răspuns:

Candva va fi si sfarsitu` Lumii.happy
Da` nu ACUM.straight face

| vldidle a răspuns:

Nu

| AvrilLivigne a răspuns:

Eu nu

| Treble995755 a răspuns:

Nu.sfarsitul lumii se va intampla cand va vrea Dumnezeu...(asa zisul sfarsit al lumii in 2012)nu va fi sfarsitul TOTAL al lumii.dar eu cred ca se va intampla CEVA.adica cutremure mari uragane tsunami etc.asa cred eu

| RoxyAngel a răspuns:

Nu. Sfarsitul Lumii este doar un subiect de discutie la TV.big grin

| DouăPuncte a răspuns:

Eu cred, pentru ca exista.N-aveti de ce sa nu credeti.Nare nici un rost sa intrebati cand e sfarsitul lumii sau sa credeti orice ca sfarsitul lumii va fi in 2012 sau nu-stiu-cand. Sfarsitul Lumii poate fi in orice zi, in orice moment, cand vrea Dumnezeu.Dar pana acolo vor mai fi multe catastrofe.

(mai cititi si voi din Biblie)

| FacTraficDeSentimente a răspuns:

Da smug.
Tu cu ce te imbraci de sfarsitul lumii :]? =]]

| alexxa20 a răspuns:

Sincer, o data si o data tot o sa vina dar, nu cred ca e in 2012 asa cum zic unii

| adi2011 a răspuns:

Nu! sa-ti spun si de ce:acum vreo 50 ani s-a spus ca vine sfarsitul lumii...dar nu a venit...si inca ceva:am auzit ca un mos de 80 ani a facut calculele! FUNDA

Întrebări similare