| Wehrmacht a întrebat:

Credinciosi, daca ati fi in biserica, si ar intra unul cu o mitraliera si ar spune : "cine e in stare sa incaseze un glont pentru Iisus sa ramana" ce ati face? Va spun, daca aveti o arma indreptata spre voi se schimba modul de gandire, sa nu credeti ca daca ar fi asa ati fi in stare sa spuneti din prima ca ramaneti. Voua vi se pare ca moartea pentru Iisus este usoara pana nu o sa va confruntati cu o situatie asemanatoare.

18 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Daca ar trebui sa renunt la Isus ca sa imi salvez viata, as ramane. Dar daca nu as fi conditionata, as pleca pentru ca nu cei morti Il pot lauda pe Isus, ci cei vii.

| MMihai a răspuns:

Ai pus o întrebare aiurea, că nimeni nu le cere să moară, pentru Iisus.

| sandra2012 a răspuns:

Eu vreau din tot sufletul sa raman, dar nu spun niciodata sigur. Dar 80% as ramane.

| DomineRex a răspuns:

E simplu daca eu daca as merge cu un pistol intr-o biserica si i-as pune pe oameni sa aleaga sa plece din biserica si sa nu mai vina niciodata sa se lepede de credinta lor pentru totdeauna dar sa traiasca si sa ramana dar sa moara pentru credinta lor cred ca as ramane singur acolo, desii oameni sunt gata sa moara pentru o lgenda isotria ne-a aratat acest lucru si chiar si in prezent ii putem vedea pe teroisti cum isi dau viata pentru Dumnezeu.

| Holocaust a răspuns:

Ar incepe toti sa alerge si sa dea din maini ca disperatii.
De la vorbe pana la fapte, e ceva de parcurs.

| AlinaaAli a răspuns:

Asta e chiar buna intrebareawinking
Eu cred in Dumnezeu dar chiar nu stiu ce sa zic, pana nu esti pus in fata faptului implinit nu ai de unde sa stii cum reactioneziwinking
cu toate ca multi care cred in Dumnezeu de frica unei arme ar pleca, asta e sigur!

| Alinaga a răspuns:

Am mai raspuns la o intrebare asemanatoare cun un vudei nu stiu daca este tot a ta si am spusca intot deaunaamcrezutinexi s tenta lui Iisus si in puterea sa.niciodata nu am fost obuna crestina nu am tinut posturi nu m-am spovedit des de fapt nici nu am mers prea des la biserica. daca as fi raspuns acum ceva timp la intrebarea asta ti as fi raspuns nu dar cat de curant am facut cel mai mare pacat (in viata crestinilor se cheama pcat iar in viata indiferentcaesti a teu sau nu am facut cel mai urat lucru posibil:avortul)asa caacum asspu n e da chiar vreau sa i dovedesc cumva celui de sus ca eu cred in existenta lui si imi pare rau ce am facut si mi a parut rau si inainte dar nu am avut alta optiune. daca sta ar fi singura modalitatea ca puiul meu copilul pe care l-am ucis sa ma ierte(mai mult decat iertarea lui dumnezeu as vrea iertarea ingerasuluimeu micut si imi ajunge)asa ca da as spune da cu toate nu cred ca in bisrica vreun suflet rau are putere si daca e sa mor inseamna ca mor cu un scop asa cum m-am si nascut cu un scop.nimic nu e intamplator si nimic nu e degeaba.

| danyelo112 a răspuns:

Depinde de viata fiecaruia in astfel de situatii...da ai convingerea mea ca in acea biserica macar unul ramane. daca nu si mai multi.depinde de credinta fiecaruia si de cat de bine o cunoaste.in biblie si in alte carti bisericesti multi oameni au murit in chinuri pentru religia lor si pentru dumnezeul lor.

| Wehrmacht explică (pentru danyelo112):

Pe vremea cand s-a intamplat asta nu era asa mare coruptia si pofta de bani.

| danyelo112 a răspuns (pentru Wehrmacht):

Multi oameni is de parere ca ce era in acea perioada era mult mai rau decat e acum...incearca sa te documentezi sa vezi ca am dreptate.

| Guogle a răspuns:

Adevarurile din ziua de azi: la biserica nu prea mai merge cine stie cine, doar batrinii, si aia sunt putini la numar, nu mai exista persoana care sa moara asa de o persoana diabolica, sunt cazuri cand pentru viata ta ai renunta la tot inclusiv la Dumnezeu. Asa ca da, sunt sigura ca si eu si altii ar fugi de acolo mancand pamintul, doar gura e de ei cand stiu ca mor de frica doar vazind pe cineva care e mai diferit de ei si are obiceiul de a speria pe toti care ii ies in cale. In ziua de azi frica de moarte e mai mare decat dragostea pentru Dumnezeu, asa ca nu avem de ce minti.

| Cristianne a răspuns:

Și dacă se dovedește că dumnezeu nu există, o să mori degeaba?

| DorothyAnn a răspuns:

Eu as pleca! daca mi s-ar oferi o sansa la viata de ce sa nu profit? doar nu se va supara Iisus pentru ca nu m-am oferit spre moarte? Tu ce ai face?

| robby212 a răspuns:

Danyelo scrie Dumnezeu cu D mare de tipar ca de mana nu se poate...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru Iisus? de ce ar avea nevoie Iisus, ca eu sa mor impuscat de un nebun? el are nevoie ca sa traiesc si sa-mi mantuiesc sufletul. daca as sti ca prin moartea mea scapa ceilalti as face-o.si daca as sti ca prin credinta in el rusinez necredinta celui cu arma,si a altora care ar crede dupa, iarasi as face-o.dar nu as muri orbeste, sau moartea mea sa fie o bravada ieftina si fara sens.

| IoanaGabe a răspuns:

Nu as face nimic!
As sta ma's uita si daca mor
Asta e soarta! oh go on

| Wehrmacht explică (pentru IoanaGabe):

Soarta, ai doua variante: traiesti si mori.Ce alegi? In cazul asta tu iti faci soarta.

| IoanaGabe a răspuns (pentru Wehrmacht):

Mi-e imi este indiferent!
Poate mai bine ca mor...Si asa Lumea asta e de tot Rahatu
Poate mai am si o sansa la viata...Dar nu cred
Ca mai bine as muri oh go on