| BeyondTheDarkSun a întrebat:

Crestini:
De ce sperati la viata vesnica alaturi de Dumnezeu? De ce spuneti ca viata vesnica pe pamant este inutila,dar doriti etenitate in ceruri, unde nu stiti ce va asteapta?

11 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Cine a spus ca este inutila? Noi trebuie sa traim cu scop sa ne pregatim pentru cea vesnica. Sunt de acord cu ceea ce spunea un mare om: "Daca as sti ca maine voi muri azi as planta un copac!"

| Raniia a răspuns:

Dumnezeul cerurilor va ridica o imparatie care nu va fi nimicita niciodata si care nu va trece sub stapanirea vreunui alt popor.Ea va sfarama si va nimici toate celelalte imparatii si ea insasi va dainui vesnic.''Aceasta inseamna piatra pe care ai vazut-o deslipindu-se din munte, fara ajutorul vreunei maini...''Dan2 44-45. Dumnezeu ''va ridica o Imparatie''. Piatra care cade din cer si spulbera chipul este de fapt o Imparatie, este Imparatia lui Dumnezeu care va nimici toate Imparatiile pamantului.Este f. importanta pentru noi aceasta profetie, care arata ca in clepsidra timpului a mai ramas foarte putin!

| OOOLEOOO a răspuns:

Cuvantul ''ceruri'' reprezinta un Nirvana pierdut...Omul simtinduse nelinistit intr-o lume a suferintei, cauta raspunsuri in religie. tinde sa plece intr-un loc legendar si cere raspunsul unui Dumnezeu ce pare a fii de fapt un mare semn al intrebari. Ce este dumnezeu daca nu cel mai mare semn al intrebari?

Pofta fiecarei religii tinde sa caute un Rai pierdut, Raiul fiind un loc al echilibrului, iar pentru Buddha acest echilibru se gaseste in interiorul nostru, cautarea lui in locuri fara sfarsit aducand doar mai multa suferinta, si mai multa ''pofta'' de religie.

''Iar pentru Iisus raiul nu a fost in ceruri si nici vesnic, ci in interiorul lui.''

| danay72 a răspuns:

Conform Bibliei va fi viata vesnica pe pamant in conditii paradiziace.In cer alaturi de Dumnezeu vor fi doar144000 nu toti.Isaia65:17-25,Apocalipsa14:1-5

| BeyondTheDarkSun explică:

Nu a inteles nimeni intrebarea.

| EmaS a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

Speram la viata vesnica in ceruri pentru ca va fi o viata muuuult mai buna. Acolo nu vor mai lacrimi nici dureri ci numai pace si bucurie.

| soby47 a răspuns:

Pamantul nu a fost facut pentru om, a fost dat dracilor in frunte cu satana, ne spune Biblia. Din pricina pacatului lui Adam si Eva am fost si noi aruncati aici, in lumea asta plina de probleme fara in strop de fericire.
Ai in fata posibilitatea sa alegi: vrei sa ramai aici sau sa pleci? De aceea spunem noi ca dorim eternitatea alatiru de Dumnezeu.

| AlexeHellsing a răspuns:

Cine a spus că e inutilă, dar n-are sens.Noi trăim pe pământ ca să construim viață veșnică în cer. Acesta e unicul nostru scop. Și totuși, luând,, calea ta,, pentru întrebare, cine ar prefera să rămână să se chinuie pe pământ în loc să se odihnească și să se bucure de lumina Sfintei Treimi.

| ΟρθόδοξηΠίστη a răspuns:

Vorbesti ce nu sti.
Cine a zis ca e inutila? Dimpotriva viata aceasta este o pregatire pentru cealalta, unde omul trebuie sa si lucreze ca sa ajunga.
Cum sa nu sti ce te asteapta? Chiar sti mai bine decat pe lumea aceasta, daca stii Scripturile.

| GRs a răspuns:

Daca vor sa moara nu incerca sa-i opresti. Exista si oameni normali pe planeta asta.

| Ad1tza a răspuns:

Viata pe pamant nu poate fi vesnica, in primul rand si stiinta zice ca soarele se mareste in fiecare an sau cv de genu si luna se indeparteaza de pamant. Deci nu poti sa ai o viata vesnica pe pamant.
De aceea ceru e ultima solutiehappy