| Mizantropul a întrebat:

Creştinilor realizaţi că orice aţi face nu puteţi influenţa gândirea unei zeităţi atotputernice şi atotştiutoare?
De ce naibii vă mai rugaţi dacă El va face aşa cum vrea El.
Nu vă mai daţi importanţi, nu depinde de voi.

Răspuns Câştigător
| BeFreeDJ a răspuns:

Voi chiar mai credeti in asa ceva?laughing)

20 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Dumnezeu este usor de induplecat, bogat in bunatate.

| anonim_4396 a răspuns (pentru EmaS):

Ema esti?

| DakotaRoyse a răspuns:

Ai dreptate.
Dar chestia ta, în opinia mea, se dărâmă pentru că Atotputernicul are iubire infinită şi ne ascultă şi ne îndeplineşte dorinţele pentru că ne iubeşte.
Teoretic.
Eu spun doar teoretic pentru că nu cred în d-astea laughing

| ROBERT89 a răspuns:

Iar nu poti sa dormi din cauza crestinilor? Este confortant sa stim ca ne porti grija, si cainele moare de drum lung.rolling on the floor

| qazwsxedcrfv a răspuns:

Ai dreptate, nu depinde de Om. Creatorul nu se schimba, nu ar avea de ce.

Daca maine ni se pare rau si azi bun, tine de perceptia Omului si dovedeste cat de putin intelegem cu adevarat natura infinita a Divinitatii.

In schimb Omul se schimba si in acelasi timp Omul poate face alegeri. Importanta e intelepciunea cu care se foloseste de liberatea ce i-a fost oferita. Suntem atat de liberi incat putem alege sa credem sau sa nu credem.

| Ambassaderåd a răspuns:

Si...bun! E o intrebare? Necredinciosule?!

| AnonymousSs a răspuns:

Mi-e mila de tine

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mizantropul):

M-ai facut sa rad tare

| AnonymousSs a răspuns (pentru Mizantropul):

Du-te si impusca-te ca mai scapam de un retardat.

| AnonymousSs a răspuns (pentru Mizantropul):

Sunt facut sa-i dau la mu.ie lu mata aia cu.rvawinking

| Garnet a răspuns:

Nu stiu pentru cine vorbesti tu, pentru ca El(daca a existat vreodata)ne-a uitat de mult. Si mi-e mila de cei care mai spun ca-i asculta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mizantroape? esti constient ca Iisus a spus; faceti toate aceste si pe celelalte nu le lasati nefacute? Dumnezeu stie ce aveti voi nevoie.deci pe langa ceia ce cereti, celelaltevi se vor da in plus. exemplul este la SOLOMON cand a fost intrebat; ce doresti sa-ti dau? intelepciunme Doamne sa pot carmui un popor indaratnic si putin credincios ca POPORUL ALES.fiindca ai cerut doar atat iti voi da mult mai mult.si i-au fost date atatea incat istoria l-a consemnat ca fiind cel mai intelept si bogat imparat.si Iisus Histos A spus candva; priviti acest trandafir; tese? toarce? nu.cu toate acestea nici Solomon in bogatia lui nu a fost imbracat mai frumos decat acesta.deci? de ce naibii iti racesti gura de pomana cu vorbe fara rost si mincinoase? cu ce te ajuta? sa-ti dai seama cat de decadenta e propria-ti prostie sau necunostinta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atunci noi ce santem? paria universului? fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu LUMEA {nu CRERSTINII, NU ateii, Cci LUMEA}incat a dat pe singurul sau fiu.ca sa traiasca vesnic oricine cheama numele sau.fiindca nu a fost dat oamenilor alt NUME in care sa fie mantuiti{nici mahomed,nici budha, nici manitou.}cum iti explici ma neimportantule pentru tine insuti? dar important pentru Dumnezeu, aceasta mare veste si speranta? o promisiune desarta? inseamna ca esti desert cu mintea fratica/.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai tare e ca dumnezu stie vitorul deci oare ai face el nu poate schimba

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mizantropul):

Ca daca **** ala de zeu stie viitoru cum dracu sa te rogi sa scimbe ceva?