McTre...
Amice tu esti ori prost ori.nu stiu...prost!? Cum ai ajuns tu la concluzia ca asta e satanist ma!? Poate e budist, musulman, everu sau poate. poate e ATEU in **** matii de imbecil. Si tu credinciosu **** cum iti permiti sa vorbesti asa!? Nu iti e teama ca te "trazneste" D-zeu? Ca iti inunda casa? Ca iti pune cineva **** pe clanta?
Continua sa traiesti in visu' tau!
E normal, omenirea a evolua, oamenii au inceput sa fie mai educati si sa nu mai creada orice fel de povesti din astea cu zei si zane. Incep sa realizeze ca d-zeu este creatia omului si nu invers.
nu se știe
Iisus ne-a spus "Şi se va propovădui această Evanghelie a împărăției în toată lumea spre mărturie la toate neamurile; și atunci va veni sfârșitul."
fiecare înțelege cum vrea
dar mie nu mi se pare ca există mai putini creștini azi decât acum 5 secole
poate s-au diversificat religiile, asta e altceva
iar credința este oricum cu totul altă mâncare de pește
McTre tine cu Dzeu la fel cum tine cu echipa lui favorita de fotbal. Ii faci si galerie? Sau doar ii bati pe ceilalti?
Au mai fost atei in istorie care au spus ca peste nu stiu cati ani Biblia va dispare. Si astazi Biblia este cea mai raspandita carte, in ciuda faptului ca au fost timpuri cand nu era permis sa detii o Biblie. Faptul ca tu iti doresti sa dispara crestinismul nu stiu cand, asta nu desfiinteaza crestinii sau crestinismul, asta doar o sa te lase uimit ca tot mai multi se convertesc la crestinism.
Nu sunt sigur ca pierd teren.Eu,in viata personala nu cunosc decat doi atei pe langa care, credinciosi sunt sute poate chiar mii in biserici, la sarbatorile mari.Nu sunt sigur ca ii pot numi crestini pentru ca majoritatea sunt gen McTre...
@McTre incearca sa iti mai schimbi vocabularul de crestin inversunat ce sare si bate „satanisti", controleazate!
Noua nu ne pusa... Daca asa redeti voi ce e mai bine pentru voi si ca procedati corect, credeti in continuare
ps:
MadnessCaffe ce reguli aveti voi? Sa injurati si sa luati la bataie un copil nevinovat de pe strada? sau sa va imbatati si sa va omorati parinti? satanisti vin si de la stana deci hai ca-i logic
McTre, daca maicata ar fi satanista i-ai da bataie? si numai folosi cuvinte ca te bat ele pe tine si te fac ko din nefericire (sfat prietenesc nu o lua ca pe o jignire... si acum ma trezesc cu injuraturi asupra mamei de la credinciosii care au mai multe pacate decat cel mai infocat ateu
Daca mai traim 5 secole o sa piarda teren parerea mea e ca o sa intram in declin peste 300-400 de ani (declin nu sfarsitul lumii ) adica ne intoarcem deunde am plecat.
Pai normal! Stiinta va evolua si va demonstra ca deschiderea cartii contra sumei de 200 lei (asa auzisem pe la tv ca mai costa-dupa ultimul upgrade) e praf pulbere-fina. si atunci credinciosii din ziua de azi.vor stima mai mult teoria relativitatii si ii vor intoarce spatele barbosului burtos, cu slin pe frunte care cere de la obraz cinjimii pentru acatist-ca sa se indeplineasca dorinta ta de la domnu`
Pentru toti ratatii :
1. Satanistii nu au legatura cu diavolul.Ei nu cred in Dumnezeu sau Satana. Singura diferenta dintre satanisti si ateisti este ca satanistii urmeaza niste reguli ale lor pe cand ateii nu urmeaza nici o regula anume.
2. Nu mai behaiti aici cu amenintari ca parte in parte va speriati si fugiti.
3. NU MAI INCURCATI SATANISMUL CU ATEISMUL, documentati-va inainte sa comentati.
@Zuzu
Da ratat te-a facut mama ta.
Am zis cumva ca sunt satanist ba creier dezosat?
Eu in primul rand sunt ateu. Eu nu urmez NICI O REGULA. Imi urmez cursul vietii linistit doar ca fara sa ma rog la Dumniezo sa-mi indeplineasca dorintele.
Cine te-a mintit ma ca satanistii bat copii nevinovati pe strada?
Ma tu esti dobitoc rau, te rog sa te duci la OTV sa radem toti de tine in direct si in reluare.
Tu crezi ca oricine bate copii, isi omoara parintii, etc e satanist?
Daca crezi asa esti cel mai trist copil din istoria omenirii
Tu si logica sunteti paraleli.
Şi pe mine mă sperie cum unii oameni cred în acelaşi preten imaginar... şi se mai numeşte şi religie chestia asta.
Cred ca te-au batut niste rromi care sarbatoreau sânta mărie mica si acum esti suparat pe religie ca daca nu era religia aia nu mai erau acolo sa te cardeasca
În altă întrebare de a ta: 'În România sunt peste 26 de mii de biserici şi mănăstiri catedrale etc.'
Nu crezi că te contrazici singur?
Sunt creştin, dar nu merg la biserică, nu sunt o persoană credinciosă. Doar vreau să scot în evidenţă faptul că nu ai expus bine ideile tale.
Gresesti,ocea.terenul e-l pierdem noi crestinii pe pamant il castigati voi.no problem. ocea. unde este comoara omului acolo e si inima lui.noi nu prea avem nevoie de pamant. avem o imparatie vesnica dincolo.asa ca ce pierdem aici, vom gasi inzecit dincolo.succes in continuare.ca nu ma deranjeaza.cel putin nu sant nici in razboi cu nimeni nici intr-o competitie cu cineva pentru spatiu, teren, sau alte nimicuri desarte.dar tu? tu ce perzi in asa zisa asta competitie ce ai creat-o tu pentru tine? si in care alergi de unul singur fericit ca {virgula} castigi teren? nu pierzi nimic? ok.dar nici nu castigi nimic ocea.de ce? fiindca fiecare moare singur puiule.cand o sa-ti dai seama de asta oare?
Sunt un crestin, insa trebuie sa recunosc ca cele mai mari atrocitati s-au comis in numele RELIGIEI. Cu durere trebuie sa recunosc si adevarul expus in ideea ca:"Biserica" isi impusca ranitii! Credinta si religia sunt diferite intre ele desi multi le considera sinonime. O credinta adevarata, traita, va aduce oamenii inspre ea. O religie moarta si exemple negative vor departa omul de D-ZEU. In plus, credinta iti cere anumite responsabilitati. Si pentru ca e mai bine sa faci ce vrei, neconstrans de nimeni, alegi alte optiuni. Pe D-ZEU nu-l intereseaza cantitatea ci calitatea. Desi El ar dori oameni cat mai multi sa vina spre EL, ii va accepta doar pe cei care ii respecta "regulile". Poate am batut apa in piua, insa asta simteam sa-ti raspund.
alfons2390 întreabă: