| lifeForJesus a întrebat:

Crezi ca te-ai născut la întâmplare sau ca Dumnezeu are un plan cu tine?
Fii sincer! happy
Fara mișto! pls.

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Pentru ca fiecare suntem unici si speciali Dumnezeu a pus in ADN-ul tatalui si al mamei tale, ceea ce era necesar ca sa te nasti tu exact asa cum esti. Dumnezeu ne-a creat trupul (vedem psalmul 139)cum Dumnezeu ne-a tesut o broderie aleasa formata din muschi, tesuturi si vene.El ne-a creat si personalitatea.Fiecare avem un rol in aceasta viata, un scop.Scopul meu este sa traiesc in asa fel, ca sa-i slujesc de lauda slavei Lui.Si cea mai mare chemare a fiecarui credincios, este sa spunem si altora vestea cea buna a Evangheliei.
http://www.youtube.com/watch?v=7X8CsA9xxAU

| anonim_4396 a răspuns (pentru EmaS):

In biblie nu scrie nimic de adn

| ardnaxur1961 a răspuns (pentru EmaS):

Oops! Ce-are sula cu prefectura? Ce-are D-zeu cu ADN-ul? Ca, pe vremea individului, nici macar nu se stia cu precizie cu care vecin seamana plodul!

| EmaS a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Chiar daca nu crezi,Dumnezeu a decis cum te vei naste. Dumnezeu a stiut ca cei doi parinti au exact elementele genetice necesare pentru a te concepe pe tine.Ei au avut ADN-ul dorit de Dumnezeu pentru a te face pe tine.El a creat si ADN-ul,fiecare celula,fiecare muschi, venele, nervii.Psalmul 139,, Tu mi-ai intocmit rarunchii,Tu m-ai tesut in pantecele mamei mele...Te laud ca sunt o faptura atat de minunata. Minunate sunt lucrarile Tale, si ce bine vede sufletul meu lucrul acesta!,, Si tu ar trebui sa Ii multumesti lui Dumnezeu.Esti o femeie frumoasa, inteligenta.

| AmelyRain a răspuns (pentru EmaS):

Te-a creat ca sa fi sclava lui!? Asta e scandalos, cum sa spui asa ceva, e cea mai mare tampenie si cel mai mare act de egocentrism pe care l-am auzit. In plus, acum s-au dat si crestinii pe ADN sau ce? Parca voi scuipati stiinta intre ochii si o candamnati la iad...

| lifeForJesus explică (pentru AmelyRain):

Noi nu suntem sclavi, pentru că sclavul nu știe ce face stăpânul său; ci suntem prietenii Lui Dumnezeu, pentru că ne-a făcut cunoscut tot ce a auzit de la Tatăl Lui.

| EmaS a răspuns (pentru AmelyRain):

Draga mea, daca suntem crestini nu inseamna ca nu avem scoala, sau ca nu citim.Multi din oamenii de stiinta, cu cat au descoperit mai multe taine, cu atat au fost nevoiti sa recunoasca ca exista Dumnezeu.Nu sunt sclava lui Dumnezeu, sunt copil de Dumnezeu.

| FucktheSystem a răspuns (pentru EmaS):

Adică dacă lui Dumnezeu îi arde poate să înlocuiască în structura ADN-ului și să pună în locul Timinei Uracil că să nu mai fei complementaritate? Poate să facă 3 punți de Hidrogen între Timina și Adenină?
Doar de curiozitate, că dacă nu poate și lasă decât complementaritatea să-și facă treaba nu-mi dau seama unde e acțiunea lui de fapt.

39 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Nici una nici alta.
Nu m-am născut că așa i-a ars lui Dumnezeu dar nici la întâmplare.
M-am născut pnetru că părinții mei au dorit un copil și l-au avut. E chiar așa de dificil de înțeles?

| FucktheSystem a răspuns:

Mai visează omule.

| Allrc24 a răspuns:

Da cred ca are un plan pentru minehappy

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Normal ca nu m-am nascut la intamplare!
Am avut doi parinti care s-au iubit foarte mult si care si-au dorit enorm un copil. Asta, in conditiile in care mama ar fi putut sa moara la nastere, din cauza unei boli cronice de inima.
Cat despre planurile lui Dumnezeu, n-are decat sa le vanda cui vrea. Eu nu cumpar maculatura!

| Trinitas a răspuns:

Fi se scrie cu un singur i si Iisus se scrie cu doi.

Si nimeni nu s-a nascut la intamplare, ci pentru ca parintii sai au facut sex => copii, unii mai handicapati ca altii.

| lifeForJesus explică (pentru Trinitas):

Fi se scrie cu 2 de ii, si Isus cu un i. ok?!

| Trinitas a răspuns (pentru lifeForJesus):

Conform DOOM2, ii cu doi i se foloseste doar la modul conjunctiv (cu "sa"in fata), adica "sa fii sincer". La imperativ se scrie cu un singur i : Fi sincer!

Iar in orice Biblie acceptata de BOR Iisus e scris cu doi i.

| Bia_8599 a răspuns:

¨Domnul a facut toate pentru o tinta¨ Proverbe 16:4

C.S. Lewis a spus: „Sunt două feluri de oameni: unii care spun lui Dumnezeu ‘Fă Tu ce vrei cu mine’ şi acei la care Dumnezeu le spune ‘E în ordine, atunci ia-ţi soarta în mâini’. Tragic, mulţi oameni vor îndura eternitatea fără Dumnezeu pentru că au decis să trăiască fără El aici pe pământ.

http://www.scribd.com/doc/55242436/2/Tu-nu-e%C5%9Fti-la-intamplare

| EmaS a răspuns (pentru Bia_8599):

Am citit cartea,, Viata condusa de scopuri,, de Rick Warren.Ea a avut o mare influenta in viata mea.Am inteles scopul pentru care am fost creata.Acolo am citit despre modul in care ne-a creat Dumnezeu.

| Bia_8599 a răspuns (pentru EmaS):

Da, merita citita, e o carte foarte buna.

Răspuns utilizator avertizat
| Klepto a răspuns:

Directivele mele:
-accelerator de frumusete(cei care stau langa mine par mai frumosi instant)
-sa resping eu unele persoane, ca sa fie atrase de ceilalti
-manta de vreme rea(doar sa fiu de ajutor cand trebuie si cand depresia pleaca, sa primesc si eu un sut in fund de la acea persoana)

Poftim planul meu, sa nu uit de cea mai importanta replica care-mi domina creierul, "
‎"It's very admirable to be idealistic. I want people to think -- but I'm not trying to think I can save the world. You know, maybe the world doesn't deserve to be saved. Maybe they only deserve to be entertained before they're all destroyed.", I am here to entertain.

| KodrutZ a răspuns:

Desigur ca dumnezo' are un plan cu mine, insa planul meu e diferit, asa ca... hai jet, dumnezo'! tongue

| DorelSudoru a răspuns:

Da,da,da! aaa de fapt nu, nu, nu!

Răspuns utilizator avertizat
| emy a răspuns:

Eu cred ca Dumnezeu are un plan cu noi toti. Toti venim in lume cu o menire si avem un destin.

| Deny1333 a răspuns:

Sincer, eu tot cred că li s-a rupt prezervativul alor mei.

| FărăCapsLock a răspuns:

Pot spune că NU ȘTIU? Pot afirma că NU ȘTIU cum, de ce, m-am născut? Pot spune că NU ȘTIU cum s-a format lumea? Pot spune asta?
Sau preferi să mă c*c pe mine cu teorii gen: „Dumnezeu are un plan. El a făcut totul!". Nu, amice. Nu știu. happy

| nosferatu15 a răspuns:

A doua varianta; sunt de parere ca fiecare dintre noi a fost nascut special si fiecare are scopul sau in lumea astahappy

| RockaruL a răspuns:

M-a adus barza.

| eugenl a răspuns:

Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, TOTUL se transforma.
Exista cineva mai presus de existenta noastra care ne poate controla viata.

| sensa a răspuns:

Idem nosferatu15.deci varianta 2. dar tu ce crezi?

| Alemoni a răspuns:

Da, are un plan pentru mine.
Sa ma nasc, sa cresc, sa mor.
Foarte special.

| RyugaHideki a răspuns:

Poate ca Dumnezeu are un plan cu noi. Dar nu cred ca il putem afla cumva.
Deci trebuia sa facem ce putem si ce dorim in viata si sa asteptam o ocazie mai speciala cu care putem schimba ceva.

| andrada_3947 a răspuns:

Dumnezeu pentru. orcine are un plan pregatit!

| zozolex_1317 a răspuns:

Dumnezeu are planuri pentru fiecare, El ne-a ales pentru a spune si celorlalti despre Dumnezeu, sau la unii chiar le-A dat diferite daruri: de a vindeca, sau de a fi un exemplu pentru ceilalti prin diferite intamplari. Sper ca ti-am fost de folos happy

| jacft a răspuns:

Eu sunt optimistahappy. cred ca toata lumea s-a nascut cu un scop si ca nimeni nu a aparut doar pentru a face umbra pamantului

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe mine ma nascut mama nu din intamplare si pentru ca a facut sex nu-i fecioara maria daca maicata e esti unicat / ce plan sa aiba acel zeu imaginar cu mine sa fiu sclavul lui o viata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred intr-un dumneZEU,
si acu sar prostii ca satanistule nu stiu ce ---> nu nu cred nici in satana.

Mam nascut ca asa au vrut parintii mei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna întrebare! destin sau hazard? Eu cred că toate lucrurile au un scop și nimic nu se întâmplă fără motiv.Nu știu dacă Dumnezeu are un plan cu mine, dar sunt sigura ca mi-a oferit posibilitatea sa aleg planul vieții mele.

Întrebări similare