anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cu ce e mai special Dumnezeu fata de Mos Craciun?

De ce e mai putin probabil sa existe Mos Craciun decat Dumnezeu?

Pentru mine sunt la fel amandoi sad

23 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Inca unul pe care imi vine sa il omor. ORICE, dar ORICE, numai sa nu te iei de Mos Gerila! Craciun, Gerila, aceeasi gorila. Dumnezo' are puteri nemaivazute, Mosu' iti aduce cadouri palpabile o data pe an. Plus ca nu trebuie' sa te duci la ghisarici, sa te inchini la pochi, sa respecti tot felul de cacaturi, e suficient sa fii cuminte. Stie Mosu'. Si unde mai pui ca aduce cadouri tuturor, nu doar alora de se inchina la fii-su.
Deci am stabilit. Mosu' ruleaza, dumnezo' suje cuc.

| Inferno a răspuns:

Ucizi neuronii religiosilor de pe TPU cu intrebari ca acestea.
Adevarul e ca ei habar nu au care e diferenta, pentru ca nu exista o diferenta. Insa ce sa spuna si ei, prefera sa se lege de caracterul trivial al intrebarii. "Nu domne, ca eu nu raspund la asa ceva."

| danay72 a răspuns:

Dacă vei studia mai atent Biblia si creatia, vei putea sa vezi imensa diferenta intre Creatorul nostru si un lucru imaginar.

| Doub a răspuns:

Adriane, Adriane.

| anonim_4396 explică (pentru Doub):

Cine naiba e ADrian? laughing

| Doub a răspuns (pentru anonim_4396):

Cine crezi? I don't want to see

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Aoleu stai, acum mi-am amintit a cui e intrebarea laughing. Assa deci. il avem pe adrian copilul de mere printre noi, bine de stiut

Uita-te din nou laughing

Ce mere visezi, băi?laughing

Copilul de aur, copilul de mere. Doamne, fetele chiar nu stiu ce e aia o gluma straight face. Mai era una ieri la fel laughing

Băăi, una e copilul de aur, una e copilul de mere. Măi, Endo.laughing

Nu te duce capul rolling on the floor

Cică, copilul de aur.
Te-ai dat pe manele boss?laughing))

Cand or zbura porcii deasupra casei si mi-or canta la multi ani laughing. Tin minte de cand eram mic, pe atunci numai manelele erau la moda

Http://postimg.org/image/o3ry0g77d/
Şi copilăria mea a fost marcată de manele.:)))

Ti-am mai zis eu faza cu Salam cand s-a dus in Eforie la mama la restaurant si facea pe "boss-ul " si i-a zis mama sa inceteze. El : " dar cum, eu sunt salam ". Mamam : poti fi tu si parizer, nu imi pasa, ai grija cum te porti". Mama saraca nu stia cine e prapaditul ala atunci laughing

rolling on the floor)))))))))))))), genial.laughing)))

| J0B0MAT a răspuns:

Mos Craciun exista! La fel si Dumnezeu( nu in carne si oase )

| Dorugar a răspuns:

Gresit daca crezi asta!
Dumnezeu este un cineva care nu face nimic bun opamenilor dar le ia vietile, in timp ce Mos Craciun face bucurii copiilor care CRED in El!
Asa ca ar fi bine ca in biserici sa fie slavit Mos Craciun ca fiind Dumnezeul pentru ca el face in fiecare an bucurii celor care cred in el, pe cand Dumnezeu tace ca po.u in lanul de cucuruz

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Amen not worthy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da da, vezi ca Kodrutz e fan Mos Cracila si se supara cand il pomenesti :laughing

| BogdantheDreamer a răspuns:

Cu ce este mai special un cretin fata de un prost?

Cu nimic! Sa stii asta.