Se poate asocia Raiul cu cerul si aici nu vorbesc doar de " filosofia crestina " in acest domeniu. Cerul e infinit si o eventuala cautare a acestui rai e o cautare zadarnica. Raiul s-a nascut din incercarea Omului de a da Mortii o Virgula; din incercarea disperata a Omului de a d-a un scop final vietii.
Deacord si din incercarea disperata a omului cum sa chiar daca nu a reusit sa faca ceva in viata asta o sa aiba alta sansa...
Cerul nu exista, e doar o iluzie optica. Atunci cand te uiti in sus, te uiti in spatiu.
N-am inteles prima parte din raspunsul tau."Numa daca te *** dinozaurul in dos esti cu *** in *** si cu sufletul in rai." Ce inseamna asta?
Adica fanchette, m-am uitat la intrebarile tale, si m-am gandit ca tu n-o sa crezi in bunul Dumnezeu decat cand vei fi mare.
Din contra, cand voi fi mare, voi acumula mai multa cunostinta si voi intelege perfect ca nu exista Dumnezeu.
Asa sa-ti ajute sfantul clik.da pe noi lasa-ne in credinta noastra cu Dumnezeu impreuna.noi ne vedem de treaba, tu vezi-ti de drum.
Pai,ce v-am facut? V-am lasat in pace, nu cred ca am facut nimic rau.
Ma bucur, ca ai ales deja o cale prin care sa demonstrezi ca nu exista Dumnezeu.vei reusi.de mii de ani se straduiesc si altii.dar este scris; Caci viata vesnica este aceasta.ca omul sa adune cunostinta despre tine si despre cel pe care l-ai trimes tu.tu aduna multe cunostinte ca sa te convingi ca nu exista Dumnezeu.dar nu uita ca din tarana esti si acolo te vei intoarce, fiindca de acolo esti luat.