| DoctorUnivers a întrebat:

Cum arată raiul? Vreau sa ajung acolo, îmi doresc mult sa ajung in Paradis dar sunt sigur că nu am nicio șansă...Cum fac sa am una? Totuși pot primi Raiul in dar? Așa am înțeles că pot produce mi Paradisul,Raiul, mântuirea în dar.

Răspuns Câştigător
| aditimus a răspuns:

De ce nu iti faci un Rai pe pamant inainte sa il primesti pe cel dupa moarte?

1 răspuns:
| ania a răspuns:

Cum să nu ai nici o șansă, orice persoană care trăiește are toate șansele, Cum arată raiul exact vom vedea după învierea morților, când vom primi un trup nou, așa cum avea Mântuitorul Hrisotos după înviere. Ceea ce știm că acolo îl vom percepe nemijlocit pe Tatăl și pe Mântuitorul Hristos și ne vom bucura o eternitate de această relație. Dacă ar ajunge în rai cei care ar merita, raiul ar fi gol pentru că Dumnezeu e sfânt fără nici o greșeală și nimic păcătos nu poate sta în prezența Lui.Singurul om fără păcat este Iisus Hristos, restul toți suntem păcătoși și de aceea a ales Iisus să fie pedepsit E pentru păcatele noastre ca să fim pe drept absolviți de vină. E ca și atunci când un judecător stabilește prin sentință o amendă pentru încălcarea unei legi și pe urmă plătește El amnda și astfel omul care a greșit devine liber.Eu cred ceea ce spune Biblia- Dacă mărturisești deci cu gura ta pe Iisus ca Domn(Stăpân) și dacă crezi în inima ta că Dumnezeu l-a înviat din morți, vei fi mântuit( Romani 10-9.Mulți înțeleg mai bine ce înseamnă să-ți vinzi sufletul diavolului decât să-L dăruiești lui Dumnezeu.EU îmi bazez viața pe promisiunile Lui-Dacă ne mărturisim păcatele El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și să ne curățească de orice nelegiuire( 1 Ioan 1-9)
Tuturor celor ce le-au primit, adică celor ce cred în Numele Lui le=a dat dreptul să se facă copii ai Lui Dumnezeu( Ioan 1-12)Chiar dacă e mai greu la început să înțelegi Biblia, cand o citești prima dată, dacă începi cu evangheliile. Matei, Marcu, Luca Ioan și îi ceri constant lui Dumezeu să -ți dea lumina Duhului Său cel sfânt să te lumineze, treptat lucrurile devin tot mao clare și înțelegi tot mai bine.Cei care cred că Mântuitorul Hristos a plătit plata pentru păcatele lor și se dedică să îi aparțină Lui, să îl asculte și să trăiasă pentru El, EL îi înfiază pentru a fi pentru eternitate împreună cu El. Vedem cât de mare e dorința lui Iisus dea salva oamenii din raportarea la tâlharul care era pe cruce alături de El. Acesta a reacunoscut că era păcătos, că Hristos era fără păcat și avea puterea de a stabili cine intră în rai și cine nu și l=a rugat să aibă milă și el.rezultatul? Mântuitorul i=a promis că va ajunge în rai.