Multumesc pentru votul stupid dat raspunsului meu, de ce l-ati dat?
pentru ca am specificat de crimele facute in numele biserici?
sau pentru ca nu am nimic impotriva satanismului?
1 : biserica a facut si va face crime,in numele ei,nu a Domnului, caci El a dat porunca : Sa nu ucizi, iar biserica a incalcat-o.
2 : Despre satanism va invit sa cititi aici, asa veti despre ce este vorba, Nu va invit sa treceti la asa ceva, ci doar la putina lectura.
A avea o informatie in plus despre satanism nu strica nimanui
http://www.bisericasatanista.org/tipuri-de-satanism.html
eu găsesc întotdeauna destul de ...inocenți,ca sa zic așa,cei care cred că cel care recunoaște că are intenții rele,pretinde că vrea binele celor care îl urmează. Evident,a ști că greșești și a fi conștient de ce faci, sunt două lucruri diferite
cel puțin, așa mi se pare
@SaintOcea dacă te ajută cu ceva, la mine în liceu erau vreo 50 de genii aproximativ
restul eram "loaze"
Inexistenta sunteti nebuni, hai sa o luam logic, bun, tu esti A X (Dumnezeu ) este o litera buna care te ajuta, sti ca este cea buna, ti-a intrat asta in cap de mic, chiar daca exista sau nu exista. Iar Y (satana ) e rau, face rele, reprezinta tot ce e rau si sti asta de mic, chiar daca nu exista
Asa, ce A cu scaun la piatra ar crede in Y care site ca e rau si nu il ajuta, si nu s-ar ruga la un X, care l-ar ajuta?
Iar pentru cei ce nu cred inlocuiti X cu... dublu x sa zicem, si y cu dublu Y, o litera care nu exista in alfabet nu vezi pe acolo litere "xx" sau "yy" considerate lidetra, ei cred in A, care stiu ca exista si sunt eu, clar?
Grup de religii cu ideologii diverse şi credinţe bazate în special pe filozofie.
Acu' nu o să mă apuc să zic de ce sunt pe teritoriu neutru cu părerea mea cu tot când vine vorba despre satanism. Oricum, termenul ăsta e prea general, că sunt şi acolo mai multe secte, devieri, ramuri, cum vrei să le zici.
Evident, ăia care sacrifică animăluţe de pluş sunt adânc îngropaţi în meleagurile lor, şi nu-i vede lumea, ceea ce e bine. Şi princhindeii care se cred satanişti doar pentru că, ştiu eu, ascultă un gen de muzică, o fi auzit şi ei de LaVey, care nu prea are nici în clin nici în mânecă cu satanismul tradiţional, ăla de pictezi cu sânge pe pereţi şi zbieri la lună cu o lumânare în mână.
Grupurile sataniste (dacă există în ţara noastră, da' din alea serioase, nu că se adună 3 rockeraşi la un concert) sunt ascunse şi acolo rămân. La fel ca în restul lumii. Deci nu prea avem ce comenta asupra lor
Şi dacă e să zic acum', Satana, tipu' din subsol, e de gaşcă, te lasă să faci ce vrei şi apoi îţi trimite factura. Şi e şi mai de gaşcă că a trimis pe pământ oamenii ăia inteligenţi numiţi filozofi care să ne creeze etica, după care să ne comportăm. Asta probabil să nu mai fim chiar aşa îndoctrinaţi
Dintr-un punct de vedere pe cei "satanici" i-as cataloga drept bolnavi psihic. Din alt punct de vedere as zice ca incep sa se indeplineasca proorociile din Biblie, precum ca"prooroci mincinosi se vor ridica".
De ce nu va ocupati timpul cu altceva,nici nu stiti,uni,ce este satanismul, direct va ganditi la cei care se inchina la satana, ok sunt si tampiti din aia. precum sunt si tampiti care fac crime in numele biserici
Depinde, e cel al adolescentilor teribilisti care vor sa socheze, apoi avem insa satanismul celor care stiu ce fac si sunt periculosi.
inainte de orice alta clasificare insa trebuie stabilit ca satanismul exista numai in context crestin, in afara acestei religii se poate vorbi dpdv tehnic numai de adorarea zeitatilor infernale nu de adorarea lui Satan insusi.
Nu stiu. Nu prea m-am interesat pana acum. Dar cand aud prima data "satanism" ma gandesc la niste oameni, sa zicem, normali dar mai retrasi, care se inchina la o alta religie.
FreddieM întreabă: