| mentholinks a întrebat:

Cum e starea de mort?

8 răspunsuri:
| halogen001 a răspuns:

E starea in care nu mai existi, deci nu mai ai nici o stare.

| StrongHeart a răspuns:

Deci am fost intre viata si moarte de foarte multe ori si ce pot sa-ti zic clar e ca simti ca nu ai control deloc,cand te intorci la realitate te bucuri enorm ca esti constient pentru ca ai control asupra vietii tale.
Ai murit fizic, dar inca existi, e ca atunci cand visezi.
Difera de la om la om ce experimenteaza dupa moarte, probabil in functie si de cum a trait viata asta.Dar e clar ca suntem energie infinita care se intoarce la Creator, cine crede altfel se inseala amarnic.

| fllu07 a răspuns:

Exact ca un somn fără vise, nu stii nimic.
Sau ca inainte sa te fi născut.

| NotNamed a răspuns:

O stare de inconstienta. Nu vei vedea nimic, nu vei simtii nimic, nu vei constientiza nimic. Mai pe scurt, nu mai existi nici in forma trupeasca, nici in forma spirituala cum ar crede unii doar ca sa nu se intristeze ca după moarte nu mai existam sub nicio alta forma. Tu nu tot de aceeasi parere esti?

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru NotNamed):

Raspunsul greseste doar la starea de inconstienta: aceasta este o stare de fiinta, nu de mort. in rest imi plac.

| DonEduardo a răspuns:

Nu am vorbit cu nimeni care s-a intors din morti, asa ca nu stiu si sper sa nu aflu prea curand. De ce vrei sa stii asta? Traieste-ti viata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Când iti iei si tu un gram si dealer-ul iti spune "eu cand fumez il pun pe tot intr-un joint" si faci si tu la fel iar apoi nu te mai poti ridica din canapea si te gândești ce prost ai fost ca te-ai luat dupa el laughing

| KR0NSTADT a răspuns:

Ce fel de mort?

Întrebări similare