Nu incerca asa ceva.Nu este de jucat cu lumea duhurilor.Din moment ce ai apelat la spiritism,ai deschis o usa celui rau.El aparent iti va da un ajutor aparent, dar va avea o influenta asupra ta, si te va conduce din rau in mai rau.Trebuie sa apelam la Dumnezeu, El este rezolvarea tuturor problemelor noastre.
1.Invata sa scrii corect.
2.O sa faci spiritism cand o sa-l vezi pe Mos Craciun sarutandu-se cu Iepurasul de Paste si pe Zana Maseluta calarind un cal albastru care jongleaza cu cuti de Durex.
Toti idiotii incearca spiritism cand nu au ce face.si apoi se plang aici ca au casa bantuita
...copii copaci
1.Se scrie spiritism, exact cum se citeste.
2.La ce rost? Nu-i mai usor sa-ti imaginezi direct, c-ai casa batuita? E mai usor si rapid .
La urma urmei demoni ingeri bla bla bla nu stiu ce divinitati, nu exsista decat in mintea noastra.
Primul lucru ar fi sa inveti sa scrii...se scrie spiritism, daca scrii sau zici ceva gresit s-ar putea sa nu vb cu cine trebuie si s=ar putea sa fie forte neplacut. Mai bine te lasi de prostii si te apuci de carte
@ ema, daca ar fi gandit si stramosii nostri la fel nu mai eram unde suntem, pentru ca arhimede, aristotel newton si ceilalti ar fi crezut si nu ar fi cercetat si am fi locuit si azi in pesteri rugandu-ne ca dumnezeu sa ne rezolve problemele.
@Gabriella20, tin sa iti spun ca exista, dar probabil religia ta nu te lasa sa iti mai scoti capus-orul afara din biblie. Spiritismul nu este pentru toata lumea, nu este un hobby. Dar deh, nu are sens sa discutam pe tema asta.
@Ema pe bune chiar dumnezeu este rezolvarea tuturor problemelor? Chiar asa de chiori suntem? Unde este scris faptul ca dumneze-ul tau ne ajuta? Inteleg ca ai increderea deplina in el, si toate cele, dar macar nu spune ca "el" este rezolvarea tuturor problemelor, deoarece nu este adevarat. Daca eu vreau sa impusc o musca, apelez la dumnezeu? sa imi dea discernamantul? vai de noi...
Www.dexonline.ro in primul rand. In al doilea rand te-as sfatui mai bine sa invoci un demon...
Pai mai intai trebuie sa mergi la spiritismarie si sa cumperi o spiritismalita, apoi faci ce scrie in intructiuni
AdrianAndrei012345 întreabă: