|

Cum iti manifesti tu dragostea pentru Domnul Iisus Hristos, FIul lui Dumnezeu? El ne-a salvat de osanda pierzaniei eterne cu conditia sa traim dupa Cuvantul Domnului si cu dragoste fata de Acesta. Accepti aceasta ''misiune''? In ce mod?

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Accept si apelez la Cuvantul Domnului pentru a schimba lucrurile!
Cuvantul lui Dumnezeu este viu si lucrator, mai taietor decat orice sabie cu doua taisuri, este eficient il cred si actionez pe baza lui.
Cuvantul infailibil al lui Dumneze este agentul de schimbare garantat de care avem nevoie pentru a ne transforma din slava in slava.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Dragostea pentru ce? Dar cine la pus pe domnul Isus cum ii spui sa isi dea viata pentru cineva? Ia cerut lui cineva asa ceva? Cita vreme nu-ti cere nimeni nimic cum poti sa vii sa spui ca uite imi dau viata pentru nu stiu ce? El nea salvat de ce? Eu nu vad nici o salvare de atunci incoace, ba dimpotriva se pare ca au fost cele mai mari razboiaie, saracie, foamete etc.Asa ca dupa mine na slavat pe nimeni de la nimic. Sper ca nu te deranjeaza ca imi dau si eu cu parerea pe aici.De fapt de aia ai si intrebat sa afli cine si ce accepta fiecare.Cel putin asa cred.Deci eu nu am ce accepta, pentru ca nu l-am cunoscut si nici nu a fost macar roman deal nostru sa zic da fratilor uite ala a fost un patriot, a luptat pentru libertatea oamenilor, etc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru relian):

Iata unul cu capul pe umeri.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

La biserica, credinta fara fapte este moarta, trebuie sa fii apostol in orice imprejurare

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca serios cu nimic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Prin faptul ca ma pocaiesc si imi predau viata mea in mainile si conducerea Sa.
Prin faptul ca ii recunosc prezenta in toate caile mele si ma lupt cu toata fiinta sa ma subordonez pe mine legilor Lui. happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează