| mentholinks a întrebat:

Cum luptati cu Satana?

21 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Danut oameni devotati de la pshiatrie, pers cu scrhinofrenie il vad mereu peste tot, si il vezi? Cum arata? Acest pers imaginar? Pai satana face doar ce spune dumnezeu sa faca, desi nu lupta impotriva lui

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru RAY):

Medicii psihiatri sun in mare majoritate atei. Dar medicii crestini chiar daca le prescrie un tratament pe o perioada scurta ii îndruma sa apeleze la preoți, pastori pentru a se ruga pentru ei. Cunosc cazuri care au procedat așa si s-au vindecat si au aderat la biserica penticostala si au mărturisit ce chinuiti au fost de demoni si ca Dumnezeu i-a salvat.

| RAY a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Nici nu ma mir ca sau vindecat, probabil ca ti au gasit locul printre ei, la cum vorbesc aia cand intra duhuri in ei si cum se manifesta clar e cel mai bun loc pentru ei

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru RAY):

Nu știi tu ce duh este in ei. Adevarul este ca in localitatea mea sunt multi penticostali. Eu insa sunt adventista. Cei care au fost bolnavi (demonizați) au fost salvați de către preoți ortodocși după aceea au aderat la Biserica Penticostala. Dupa ce omul citește Biblia se indreapta către o alta biserica decât cea ortodoxa pentru a face legământul prin botez, ceea ce Biserica ortodoxa refuza pe motiv ca a fost botezat când era copil mic.
Daca nu ești satanist si nici nu ai trecut prin chinuri datorate demonilor, ar trebui sa taci. Sa lași pe cei care cunosc chiar si numai din auzite despre astfel de cazuri, sau au văzut ei cu ochii lor astfel de cazuri sa le facă cunoscute.
Apropo, am auzit la radio un reporter din Cluj care spunea ca in apropiere de Cluj exista o pădure in care după miezul nopții se întâmpla lucruri neobișnuite si care au transformat-o in punct turistic. Acum cu coronavirus sunt îngrijorați ca nu mai au turiști. In ultimii ani a crescut numarul turiștilor. Turiștii după ce stau treji noaptea după miezul nopți, fac public ceea ce vad si aud, noapte de noapte si diferit de la noapte la noapte. Te du si tu după epidemie sa te convingi de așa zisele duhuri demonice care fac semne si minuni pana si sa coboare foc din cer după cum spune Biblia.
Niciodată știință nu va putea cerceta pe Dumnezeu sau pe Satan, pe Duhul lui Dumnezeu sau duhul lui Satan, acest lucru poate fi descoperit prin relație dintre om si Dumnezeu sau om si Satan. Fiecare ce alege aceea experimentează!

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru RAY):

In primul rand nu urmăresc nimic din ce îmi oferi pentru ca nu ma interesează decât Biblia, iar in al doilea rand nici nu pot pentru ca semnalul rețelei este slab.

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

In al doilea rand nici nu as putea chiar daca as dori sa vuzionez ceva din cauza semnalului. Mulțumesc pentru apreciere!

| Holiday a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

"Cunosc cazuri care au procedat așa si s-au vindecat si au aderat la biserica penticostala..."

De fapt nu s-au vindecat, doar au fost asimilati de o grupare cu persoane asemeni lor.

Răspuns utilizator avertizat
| Algo098 a răspuns:

Cu ceva ce nu exista nu are sens sa te lupti sau te lupti asa cum te-ai lupta cu "nimic".

| danut a răspuns (pentru Algo098):

Exista, sigur exista, cea mai mare amagire a lui este sa va faca sa credeti ca NU EXISTA. Unor oameni devotati lui Dumnezeu le-a ingaduit sa-l vada in realitate, nici nu va inchipuiti cum arata.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Nu te lupti, il lasi in pace. Da ce esti arhanghel sa te lupti cu fortele intunericului? Sa te feresti de cel rau, sa te rogi la Dumnezeu sa te fereasca si el.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Lupta nu se dă piept la piept. Sunt niște puteri ale întunericului în locurile cerești, după cum e scris și în Biblie, cu care trebuie să ne luptam.
Aceste puteri ne împiedică sa ne rugăm, sa facem voia lui Dumnezeu. Cu cât vrem sa ne apropiem de Dumnezeu, cu atât mai mult se luptă aceste duhuri. E o luptă crâncenă!

Vrem sa ne mințim, dar adevărul e ca dacă nu ne pocăim, destinatia finala este iadul. Mă îngrozesc! Niciodată nu as vrea sa ajung acolo.

Răspuns utilizator avertizat
| Anonim a răspuns (pentru mentholinks):

Fi serios! Ce erezii am împrăștiat?
Cred ca ești vreun martor, și te cam plictisești

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Nu ma lupt cu sanatana, niciodata. Nu merita, decat copiii astia care le zice mami si tati o minciuna ca sa faca ceva gresit, pentru ca copilu ce prinde in cap asta stie sa fie. Si vede copilu ca nu merge si deodata afla adevarul si ii uraste pe mami si tati.

Răspuns utilizator avertizat
| sanboss a răspuns:

EFESENI 6 : 11-18
Îmbrăcaţi-vă cu toată armătura lui Dumnezeu, ca să puteţi ţine piept împotriva uneltirilor diavolului. 12 Căci noi n-avem de luptat împotriva cărnii şi sângelui, ci împotriva căpeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii care sunt în locurile cereşti. 13 De aceea, luaţi toată armătura lui Dumnezeu, ca să vă puteţi împotrivi în ziua cea rea şi să rămâneţi în picioare, după ce veţi fi biruit totul. 14 Staţi gata dar, având mijlocul încins cu adevărul, îmbrăcaţi cu platoşa neprihănirii, 15 având picioarele încălţate cu râvna Evangheliei păcii. 16 Pe deasupra tuturor acestora, luaţi scutul credinţei cu care veţi putea stinge toate săgeţile arzătoare ale celui rău. 17 Luaţi şi coiful mântuirii şi sabia Duhului, care este Cuvântul lui Dumnezeu. 18 Faceţi în toată vremea, prin Duhul, tot felul de rugăciuni şi cereri. Vegheaţi la aceasta cu toată stăruinţa şi rugăciune pentru toţi sfinţii

| BlackOldSun a răspuns:

Armura upgrade level 100% si ...BFG! smug

| JakiOki a răspuns:

Cu sabia

Întrebări similare