1.Mergem la scoala sa invatam.(destul de logic, nu?)
2.Fiecare invata ce vrea, ce ii place.
Fiind rai, ne-am indepartat mult de scopul nostru in aceasta lume. Degeaba mergi la scoala, degeaba esti un om de succes, daca esti un nenorocit si nu dobandesti mantuirea.
Fiind rai, ne-am indepartat mult de scopul nostru in aceasta lume. Degeaba mergi la scoala, degeaba esti un om de succes, daca esti un nenorocit.
În ochii multor creştini:
1. Pentru a putea citi Biblia şi pentru a putea scrie rugăciunile şi fluturaşii, blogurile, site-urile cu propagandă şi îndoctrinare.
2. O ramură sau o anexă ce se supune Bisericii, nu contează ce s-a întâmplat în ultimile 5 secole, şcolile trebuie să rămână pepiniere pentru viitorii şarlatani şi mincinoşi ce vor asigura prosperitatea şi perpetuarea afacerii, pardon, religiei noastre.
Ps: Dă-mi pm cu un mail.
Parerea mea:"Ei" au inventat scoala serviciul si alte porcarii pentru a tine familile dezbinate..noi mergem la scoala sa ne umplem capul de prostii...cand am putea face doar 2-3 materii care chiar ne-ar ajuta..De exemplu eu sunt la actorie..pe langa orele normale mai am vreo 10 ore de actorie unde atmosfera este excelenta..restul sunt porcarii.Nu compara ortodoxia cu sistemul de invatamant..Biserica din ziua de azi e o afacere..noi suntem nascuti "in pacat" daca facem ceva mergem in iad si etc.dar daca Dumnezeu ne-a dat drumul pe pamant sa ne creem noi viata? Daca el nu mai vrea sa il implicam."Doamne multumesc", Doamne ajuta..etc
AdrianAndrei012345678901234 întreabă: