|

Cum pot fi evitate până la urmă astfel de drame, ca cea prezentată anterior?( http://www.youtube.com/watch?v=VD2BEsRmgIE&list=UUX-E6tC vVUPtO5IH9xsCRgQ )Există posibilităţi de a preveni aceste "greşeli"? Care ar fi cele mai eficiente?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Un psiholog bun si se rezolva problema.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In Statele Unite, asa ceva este la ordinea zilei, cei "cool" cei "populari" eticheteaza si ostracizeaza pe ratati pe tocilari si bineinteles intervine deceptia, depresia psihologica. Poate vor avea succes campaniile "anti-bullying". Aceasta chestiune tine de colectiv, si parintii pot da o mana de ajutor si psihologii, insa problema este la nivelul copiilor care batjocoresc pe alti, de aici ar trebui inceput inspre ameliorarea situatiei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Raspunsul meu e clar: prezenta parintilor langa copii, dragostea, si atentia sporita a acestora previn astfel de drame.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru LegionarulRoman):

Psihologii mananca oameni de bani, si rar acestia au rezolvat cu adevarat problema.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Era problema ei si e vina ei sunt sanii ei si eu am fost pusa la panarama pe un site de matrimoniale si unu mi-a dat add si m-a intrebat daca fac videochat pentru 20 de euro, si am refuzat deci e vina ei, puteam sa accept dar nu pentru cei 20 de euro si pentru atentia care mi-se va acorda dupa ce primesc cei 20 de euro sau ma pot duce pe strada imbracata provocator si sa fac ochi dulci la tot felul de straini si sa ma violeze dar nu va fi vina mea deoarece eu sunt mica si slaba si pricajita.Aia nu e drama alea sunt fite.Aia au tot ce le trebuie, mancare haine si probabil avea si parinti si tot gaseste motive, ce stupizenie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează