Salut, mentholinks; e o reala placere sa te revad, sa stii. Probabil ca I-ai atas atentia lui Dumnezeu deja. Tu stii cate ceva despre Dumnezeu. Ai descoperit unele lucruri prin gandirea ta proprie. Daca crezi ca e putin, uita-te si tu pe site-ul asta. Ce stiu userii de pe site despre subiect? Tampenii. Si au mai dedicat si o gramada de timp si devotament subiectului. Ma refer strict la oamenii care cred in Dumnezeu. Mai sunt si normali psihic, sunt integrati in societate, ceea ce la da posibilitatea sa discute cu altii si sa tina legatura cu intreaga societate. Ba au mai citit si din Biblie, au ascultat preoti, pastori, prooroci mincinosi si cine mai stie ce. Iar tu esti izolat, psihic nu prea esti bine, si totusi intelegi mai bine. De luat legatura cu Dumnezeu, depinde ce intelegi prin asta; uiat-te la penticostali, niste oameni care cred in imanenta atat de mult incat o imita. Despre ingeri iarasi, par sa fie o figura de stil, o analogie intre Dumnezeu si un rege de oras-stat canaanit; cum are regele servitori, i reprezentat si Dumnezeu ca avand ingeri, e o analogie care sa faca mai inteligibila situatia.
Salut. Da, si eu ma bucur ca am redobandit accesul fiindca il pierdusem din cauza emailului dar am reusit sa il recuperez.
Nu trebuie să-I atragi atenția. Dumnezeu te cunoaște în fiecare secundă mai mult decât te cunoști tu însuți. Citește din Sf. Scriptură, mergi la slujbe și interacționează cu ceilalți creștini, cere ajutorul de la ei și rezistă în ispite și necazuri. Nu trebuie să ceri decât întărire și să ai credință și Dumnezeu te va ajuta.
Că să te ajute Dumnezeu trebuie să te rogi cu credință, dar partea cu să-i atragi atenția lui Dumnezeu nu am înțeles-o, trebuie să dai mai multe detalii
Daca tu vorbesti cu Dumnezeu inseamna ca te rogi, dar daca Dumnezeu vorbeste cu tine inseamna ca ai probleme medicale.Intelegeti? Nu Prea!
Rdk_Alex_1994 întreabă: