|

Cum pot sa simt prezenta lui Dumnezeu în viața mea?

Ce înseamnă dezvoltarea spirituala?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

În primul rând cercetarea și apoi crezarea. Cercetând și învățând despre ce este religia la care ai aderat, de unde provine și ce doxe are, îți dai seama dacă ți se potrivește sau nu.
Apoi lecturarea Bibiliei.
Apoi documentarea din cărți de ocult.NU este nimic malefic în aia, ba din contră unele tehnici sunt benfice pentru evoluția spirituală. Documentează-te și ai să vezi că e de bine, nu de rău.
Recomand ca apoi să nu te mai apropii de creștinism. Oricum nu o să te mai simți în largul tău în acest program de distrugere a omului.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Iei legale.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mancand. Este foarte important ce mananci, nu-i asa? Ei bine, daca trupul trebuie hranit, si sufletul trebuie hranit, ce mananci? Daca mancam minciuni, filme sau reviste pornografice, filozofia acestei lumi, gandirea acestei lumi, cum vrem sa il simtim pe Dumnezeu langa noi? Mananca biblia, noul testament, citeste-l si hraneste-te spiritual, acolo scrie ''Eu sunt cu voi in toate zilele'' si ''Nu va ingrijorati de nimic, ci aruncati asupra Lui toate ingrijorarile voastre, caci El insusi ingrijeste de voi''
'' Nu te teme, nu te inspaimanta si nu te ingrozi, caci Eu sunt cu tine''
''Copilasilor, va scriu aceste lucruri ca sa stiti ca sunteti iertati, prin sangele Lui Iisus Hristos, sunteti mantuiti''
Nu ca sa presupuneti sau sa sperati, ci ca sa stiti, pentru ca prin Hristos suntem iertati, mantuiti, acceptati. Nu faci fapte bune pentru a fi copilul Lui, faci fapte bune pentru ca esti copilul Lui.
Daca am auzi aceste lucruri in fiecare zi, oare am mai fi la fel de descurajati, de apasati, de stresati, de neincrezatori in Dumnezeu si in noi?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poti sa il simti pe Dumnezeu in viata ta atunci te rogi "obligatoriu gura sa spuna, mintea sa inteleaga si inima sa simta", nu trebuie sa mananci neaparat de post ci macar mai sanatos pentru ca tot ce este toxic face rau intregului corp pentru ca aceasta este un lucru important ce ne face sa avem o conectiune cu Dumnezeu, rugaciunea si mancarea pe care o consumam. Ca tot ai intrebat despre dezvoltarea spirituala noi trebuie sa o facem daca ne dorim sa fim mai fericiti pentru ca Dumnezeu asta doreste, dezvoltarea spirituala inseamna educare, cunoastere, eliminarea imperfectiunilor ceea ce ne face sa ne apropiem de El. In viata invatam lucruri si cum sa ne comportam ca sa avem o viata mai buna si mai usoara, invatam cum sa ne comportam cu unii oameni, in familie, cu iubita si asa mai departe, asta inseamna dezvoltare spirituala pentru ca invatam cum sa fim mai buni si mai iubitori. Pasii importanti in dezvoltare sunt "sa nu traim in frici de oricare ar fi ele, sa incetam sa ne mai invinovatim si sa nu ne fie rusine sa ne acceptam asa cum suntem, sa nu fim gelosi si sa nu ne comparam cu ceilalti intodeauna sa ii luam ca pe un exemplu, sa nu mai fim ignoranti si sa invatam din viata, sa iertam si sa incercam sa oferim iubire neconditionata "daca ai vazut materialul cu Argeseanu despre frici in care spune de ce se intampla tot raul in lume si ca asa este stabilit sa se intample ai mai multe motive sa iubesti mai mult si poate neconditionat chiar si celui care ti-a gresit" sa elimini din atasamentele pamantesti "materiale, financiare" dragostea fata de cel de langa tine conteaza cel mai mult, nu masina si banii care pe unii oameni ii orbestc si care creaza ura si dusmanie. Sunt multe lucruri de invatat, sfaturi, pilde, experiente si greseli.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Prezența lui dumnezeu în viata ta o simti rugandute zi de zi si crezand cu tot sufletul in dumnezeu!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează