Si totusi e simplu oricit de complicat ar vrea sa para.Am putea gasi raspunsul in micimea noastra microscopica si ca fel de constiinta si ca parte biologica in importanta existentei si a vastitatii ei.Sintem nimic dar totusi extrem de importanti ca particule.
Pronuntarea sufleteste a unui a adevar, dupa parerea mea este precedata de sendimentul de nesiguranta (ca adevarul va face rau sau receptorului). Diferentele de reactie provin de la persoana fiecarui om, si sunt influentate de educatia primita in copilarie cat si de sentimentul care il predomina cel mai des pe respectiv in cauza. Pronuntarea sufleteasca poate tine de legatura noastra fata de Univers si Creator pentru ca pana la urma de acolo isi are originea. (Noi ne spunem cele mai ascunse temeri/pacate creatorului)
Am incercat
Daca Dumnezeu e izvorul,Iisus e raul,iar duhul sfant e ceia ce sorbim,cu ce difera una de alta daca sunt una? e apa.iar in credinta noastra,apa vie,apa vietii. daca Dumnezeu e cel adevarat care este, Iisus este adevarul viu si intrupat iar duhul este manifestarea adevarului, dar de fapt toate marturisesc acelasi adevar suprem?
Pronuntia din spatele cuvintelor imi pare ca a unui om beat, bucuros cumva. Oare percep bine?
Eli? tu percepi ceva, dar nu PRICEPI bine fiindca nu te ajuta.eu iti spun despre adevarul trait in esenta lui cu duhul iar tu vrei sa pricepi cu mintea.nu se poate deci discutam despe adevaruri diferite.tu despre al tau eu despre al nostru.
Acum percep un sentiment care vrea sa separe cu forta si nu-mi place!
Eu sunt cu noi diversitatea, tu esti tu cu oglinda ta, ca nu esti buricul pamantului. In schimb la cat de inteligenta sunt si sensibila, s-ar putea sa fiu chiar unicitatea eu cu noi diversitatea si tu mori singur ca un king al iluziei.
Daca vrei te miruiesc si pe tine king, ca pe multi altii, cu un papuc in cap, in cel mai fericit caz. Nu ma supara cu lipsa de respect. Mai vrea cineva sa fie miruit de mine? Astept nerusinarea!
Ca un King-Cong poate.M-ar bucura sa am un frate considerat King Cong, fie si numai al iluziei.
Frate frate, dar branza e pe bani si unde-s doi unul incearca sa-l dea jos din cuib pe celalalt. Am dat vot amuzant.Insa nu e suficient, lipsa de respect, mai ales prosteasca, fata de persoane pe care nu le cunosti, mai ales la rubrica religie, ma surescita.
E bine totusi ca nu te excita.Ar fi fost demential. Apropo cu acea cunoastere.Nu trebuie sa cunosti o omenire intreaga ci trebuie doar sa incerci a te cunoaste pe tine.
Si invers, o omenire intreaga nu ar trebui sa incerce sa ma cunoasca pe mine, daca nu sunt in stare sa-mi cunoasca decat reactia la tupeul de a iluziona.
Eliclodia? tu stii cine poate separa duhul de minte? numai ascutisul sabiei cuvantului.el merge cu intelepciunea pana acolo incat desparte duhul de minte.
Cunosc sabia iluziei. Si o recunosc. Drept urmare sunt cea ce sunt. Tu esti king in iluziile tale.
In afara de o sabia inchipuita si ho ho ho hipnotizatoare, cu pretentie de ho ho subliminal, ce ti-ai pus pe cap: un clopt care bate si capul tau in el, bing bing biiiing...
Eli? din ce am spus eu, tu ai inteles ceva, fiindca mi-ai raspuns.in schimb ain raspunsul tau nu vad decat acuze si jigniri si laude. inseamna ca are dreptate cuvantului domnului cand spune ca daca spui ceva fara de inteles, nu esti decat un chimval zanganitor.pe cand cuvantul domnului este o samanta ce aduce rod.dar tu de unde sa stii?
E o lipsa de respect sa folosesti agresiv iluzia, cu tupeu crezand ca nu poti sa fi dovedit, mai ales sub justificari false, cu tupeu crezand ca o sa gasesti creduli sa te insoteasca ca o haita si tu seful. Nu ma cunosti, deci inca esti fericit cu duhul, dar nu pentru mult timp, deoarece m-ai atins in punctul sensibil.
Fii atent Kingmaxxule ca te-ai pus cu Scaraotki si cu Dumnezeu in acelasi timp, cumulati amindoi in aceeasi persoana.Vai de capul tau ce-o sa iasa.Si sex clasic si perversiuni de o sa spui ca nu-i adevarat.Eu eram imbirligatorul.
Fericit esti si tu inca deoarece nu-mi cunosti reactia la vulgaritati asupra femininului, mai ales la rubrica religie. Mai sapa!
Sa ma scufund doar, nu se poate? Sint as, la naiba.
Iar ma faci sa rad, dar nu mai vreau sa uit cat de slab esti uneori si nu ca te scufunzi, te afunzi in ceva urat.
Stai linistita.Ce ar fi sa-ti vezi de propria grija?
Folositor raspuns. tin insa sa te anunt ca intrebarea e a mea, deci tu trebuie sa-ti vezi de grijile tale si sa ma lasi cu ale mele. Eu am nevoie de experti sau de bine intentionati.
Atunci ce naibii nu anunti de cite ori intri cu alt cont ca chiar imi vad de treaba, crede-ma.Chiar imi sterg si contul ca si asa un harciog nu traieste cit papura-n balta.Ai dreptate in legatura cu expertii.Sa ai o noapte reusita sar'mina.
anonim_4396 întreabă:
alfons2390 întreabă:
alfons2390 întreabă: