| AvalohAlin a întrebat:

Cum sa nu îmi mai fie frica mare de moarte? Ajutati-ma va rog in problema aceasta.

23 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Pocainta si relatia cu Dumnezeu inlatura frica de MOARTE. DAR NU cum vrei tu ci cum vrea Dumnezeu : Apocalipsa 14, 12. Aici este rãbdarea sfintilor, care pãzesc poruncile lui Dumnezeu si credinta lui Isus. (Poruncile lui Dumnezeu sunt CELE 10 Porrunci din V.T.)

| danut a răspuns:

Pentru un necivilizat cu numele de Octavian199, Cand ma injuri nu mai esti decat un jeg asa ca este normal sa te IGNOR si gata, nu mai meriti atentie.

| slayer09 a răspuns:

Fiecare are fricile lui, eu le-am avut pe ale mele, chiar una era frica de moarte, unii scapa de frica de moarte prin acceptare, la mine sa accept moartea era mai greu, asa ca am avut un "intermediar": pe Dumnezeu, care m-a scapat de frica de moarte cunoscandu-L. Acum abia astept moartea, dar ma bucur si de viata. Acum tu trebuie sa iti gasesti drumul cel mai bun catre alungarea fricii de moarte. Trebuie sa ai incredere, daca incredere nu e intervine indoiala care se transforma in frica.

| Celcestietot a răspuns:

Frică de necunoscut sau de ceva care crezi că s-a sfârșit îți este ție, chiar nu știu. Din punct de vedere Biblic, orice om nedrept care moare învie la judecata de apoi, iar orice om mort drept învie să împărătească 1000 de ani cu Iisus pe pământ, până la judecata de apoi. Deci nu are de ce sa îți fie frică, decât dacă te aflii printre cei nedrepți. Îți poți spăla păcatele prin spovedanie și împărtășanie, iar asta ar putea rezulta izgonirea fricii tale de moarte.

Dacă am greșit la ceva, rog un credincios să mă corecteze, nu un ateu.

| leo59 a răspuns (pentru Celcestietot):

Încerc să dau un răspuns cf Evangheliei după Ioan și ep. Sf. Pavel. Sune el: ori de trăim, ori de murim, ai Domnului suntem ( pentru. cei credinciași) se înțelege. Iar cei credincioși sunt cei ce cred și se spovedesc și împărtășesc( cum bine ai spus). Cât privește învierea morților, spune Mânntuitorul în Ioan 5 sau Matei 24 :vor învia cei buni spre viață veșnică iar cei răi spre osândă veș. Problema cu o mie de ani din Apoc. 20 tr. interpretată cf originalului grecesc și înv. Bisericii, în sensul căîn original mia de ani apare la pl. Cei buni vor împărăți mii de ani cu Is Hr, adică o veșnicie. S-auzim de bine.

| RaulAlmășan a răspuns (pentru Celcestietot):

Oamenii lui Dumnezeu nu ajung la judecata.
Doar cei ce lau respins si au trait murdar.
In schimb oamenii crestini, ajung la o altfel de judecata.
Dar in judecata asta l-i se hotaraste rasplata.
Iar judecata e inainte de Domnia de 1000 de ani a Lui Dumnezeu pe pamant.
Atunci oamenii vor Domni alaturi de Dumnezeu in trupuri de slava, nesupuse putrezirii sau imbatranirii.

| Celcestietot a răspuns (pentru leo59):

Spunea că șarpele de demult a fost legat timp de 1000 de ani, de aceea spun 1000 de ani cu Iisus - cei drepți. Mai face și alte referințe in Biblie la perioada aceasta. Numai bine in continuare.

| Celcestietot a răspuns (pentru RaulAlmășan):

Da, știam că cei drepți nu vor învia la judecata, poate că am uitat sa menționez. Oricum din câte țin minte, cei drepți îi vor judeca pe cei nedrepți (aici intra oamenii, dar și îngerii cred), așa este?

| RaulAlmășan a răspuns (pentru Celcestietot):

Da,oamenii ii vor judeca pe ingeri.

| Celcestietot a răspuns (pentru RaulAlmășan):

Poate că doar pe îngerii cazuți.

| RaulAlmășan a răspuns (pentru Celcestietot):

Cred ca da, Dar sigur vom sti mai bine atunci.

| Celcestietot a răspuns (pentru RaulAlmășan):

Așa este. Să fim găsiți printre cei drepți ar fi binewinking.

| RaulAlmășan a răspuns (pentru Celcestietot):

Asa e

| danut a răspuns (pentru Celcestietot):

Sarpele (Satana) inca NU a fost legat dar va fi in scurta vreme. Acest eveniment va avea loc la a DOUA REVENIRE a lui Hristos. Cei care vor pleca cu Hristos (cei drepti) vor merge in CAPITALA universului unde printre altele VOR JUDECA si RESTUL omenirii timp de 1000 de ani APOI se vor reantoarce pe terra unde va fi Judecata Finala si aplicarea Pedepsei Vesnice (pamantul va arde impreuna cu TOT sistemul solar), iar un nou pamant va fi facut dar fara soare.

| Irinel15123532 a răspuns (pentru Celcestietot):

Este adevarat, prin Hristos avem viata vesnica si nu mai exista moartea.

Răspuns utilizator avertizat
| Octavian199 a răspuns:

Danut, te ascunzi de je dupa ignor? rolling on the floorTi-am dat la pate si gata? Macar da-mi ignor ca sa nu mai vezi ce scriu rolling on the floor

| Nilsson a răspuns:

Trebuie sa privesti moartea ca pe ceva indepartat, esti mult prea tanar si nu ai avea de ce sa te temi. E drept ca poate veni si pe neasteptate dar un credincios ar trebui sa fie pregatit oricand.
Rugaciunea este foarte benefica, cere-i lui Dumnezeu ajutorul si te va asculta.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Pe mine ma doare în cot

| Helper07 a răspuns:

Cand Il ai pe Dumnezeu cu tine, nu te mai temi de nimic.

| anonim14653876 a răspuns:

Încearcă să faci tot ce poți în viața asta, bucură-te de viață și împacă-te cu gândul că după ce vei muri vei fi nimic, la fel ca înainte de a te naște.

| Mar3n a răspuns:

Punând accentul pe Înviere. Desigur, acest aspect implică credința, dar eu zic că merită să „riști". Perspectiva e interesantă și încurajatoare. Nu spunem „a murit", ci „va învia". Sau încearcă să înțelegi moartea, locul ei, și, în special, logica morții. Dacă vei dori un răspuns mai amplu, vreo lămurire sau orice, dă-mi, te rog, mesaj în privat.

Întrebări similare