| soimos a întrebat:

Cum va explicati ca pe cruce Isus se ruga lui Dumnezeu, cand el este insusi este Dumnezeu ?

Credeti cumva ca fiind pe cruce a dat in boala lui Calache?

15 răspunsuri:
| soimos explică:

Crezi ca e suficient sa imi aplici o vorba proasta ca sa te dovedesti superioara?

Isus este vazut ca Dumnezeu de toti pocaitii, dar si de preotii ortodocsi!

Pentru prostimea care nu cunoaste "Crezul" el este doar fiul lui Dumnezeu, desi pentru aceasta idiotenie nu exista nicio dovada biblica... si daca nu o gasim in "Cuvantul lui Dumnezeu", probabil o ia lumea din "vorbele dracului!

| TheAvenger a răspuns:

Simplu.pentru ca dumnezeu/iisus nu existalaughing

| PulbereDeStea a răspuns:

Tatal, fiul si duhul sfant sunt una si aceeasi persoana. Spre exemplu soarele are nevoie de raze pentru a transmite lumina.La fel este si cu sfanta treime.Issus se ruga lui dumnezeu pentru ca asa trebuia sa se intample, s-a intamplat ce era scris. Dumnezeu a devenit om si a suferit pentru noi pentru a ii scoate pe eva si pe adam din iad.

| soimos explică (pentru PulbereDeStea):

Poi ai vazut tu ca razele sa se roage la soare?
2) Cu sfanta Treime este asa cum scrie in Biblie, adica exact NIMIC pentru ca in Biblie nu scrie nimic despre Treimea ta!
3) Ce era scris? si unde era scris? Cumva in scripturile de pe peretii WC-urilor publice, ca in Biblie nu scrie nimic despre vreo asemenea premonitie prorocire.
3) Unde in Biblie scrie ca Dumnezeu a devenit OM?
Noroc ca Dumnezeu nu a devenit si porc bineinteles pentru suferi pentru salvarea sufletelor porcilor!
4) Adam si Eva nu au putut fi salvati din ceea ce nu exista!
Adam si Eva sunt personaje centrale ale religiei mozaice si in aceasta religie nu exista nici rai si nici iad.

| PulbereDeStea a răspuns:

Esti ortodox dar nu crezi in aceasta religie sau esti de alta religie si atunci clar nu ai cum sa crezi in ortodoxism. Daca esti de alta religie de preferat ar fi sa ii respecti pe cei care nu au aceeasi religie ca si tine. Daca esti ortodox dar nu crezi in ortodoxism atunci nu inteleg de ce mai adresezi astfel de intrebari.
Razele nu se roaga la soare, incercam sa iti explic ca intre Iisus, Tatal si Duhul Sfant exista o stransa legatura la fel ca intre soare raze si lumina.
Si ca sa iti raspund la celelalte afirmati pe care le-ai facut iti spun sa citesti Biblia ortodoxa cap coada si ai sa gasesti raspunsuri la intrebarile tale.
Iti mai spun doar atat: exista Biblie, exista Sfanta Treime, exista rai cat si iad.Si intr-o zi va fi si sfarsitul lumii iar lumea aceasta de pe pamant cu lumea de dincolo(adica raiul) vor fi una si aceeasi.Iar cei din iad vor ramane acolo pe veci.
ESTE ALEGEREA TA IN CE SAU IN CINE CREZI DAR NU MAI JIGNI PE CEI DIN JUR.

| soimos explică (pentru PulbereDeStea):

Poi ce legatura are soarele si razele lui cu Treimea din care s-a nascut Isus?

Am si eu exemple de Treim cate vrei, de ex treimea dintre ceapa, carnati si fasole treime care se sfinteste in oala, si sa stii ca daca nu fierbi fasolea in 3 ape ai sanse sa il nasti pe beshescu de 10 x!

| Maria14 a răspuns (pentru PulbereDeStea):

Ai mare dreptate dar vad ca el nu prea intelege.Cred ca are alta religie.

| soimos explică (pentru Maria14):

Eu am observat ca altii nu prea inteleg ce postezi tu!
De exemplu THCC iti recomanda sa taci ca nu stii ce vorbesti!

| Maria14 a răspuns:

Mai intai invata sa scrii corect.E drept cfa nu ar trebui sa bag in seama toti... dar sa iti spun ceva.nu el este Dumnezeu el este Fiul Lui Dumnezeu desteptule.Ca i se mai spune si Dumnezeu asta e al; tceva dar stii i thu destul de bine ca Iisus este Fiul Lui Dumnezeu.Se ruga la Tatal Sau la Dumnezeu.

| THCC a răspuns (pentru Maria14):

Mai bine taceai.

| soimos explică (pentru Maria14):

Minti ca o gazeta ceausista.
Dumnezeul lui Moise nu are fii si nici habar de Treime nici chiar in ziua de azi, iar Isus se inchina Dumnezeului lui Moise, ma habarnista obraznica care nu scrie corect!

| Maria14 a răspuns (pentru soimos):

Ca sa iti explic ceva. Dumnezeu a dat duh sfant peste Fecioara Maria iar ea a ramas insarcinata cu Iisus care este Fiul lui Dumnezeu. Dumnezeu cel care i-a creat pe Adam si Eva.Intelegi tu? Nu stiu ce religie ai tu si nici nu ma intereseaza dar nu veni aici sa scrii ce iti trece tie prin cap asa ca nu ai ce face ca vb lui Vladuthz ne faci de ras.

| soimos explică (pentru Maria14):

Nu mai imi explica prostiile tale, ci mai bine da-mi un link catre locul de unde te adapi cu porcariile prin care iti bati joc de Dumnezeu!

| Maria14 a răspuns (pentru soimos):

Cu ce imi bat eu joc de Dumnezeu ma?

| soimos explică (pentru Maria14):

Cum cu ce?
Cu ideea idioata si blasfemiatoare precum ca Dumnezeu are un fiu desi acelasi Dumnezeu in alte 2 religii nu are niciun Fiu!