anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă Adam şi Eva, nu minţeau în legătură cu păcatul strămoşesc lumea era schimbată? Adică Dumnezeu l-a întrebat pe Adam, dar el a dat vina pe femeie, iar femeia a dat vina pe şarpe. Credeţi că dacă nu dădeau vina unul pe celălalt mai avem o lume aşa de crudă?

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Nu pentru un amarat de mar, ci pentru neascultare.Si apoi, au inceput sa dea vina unul pe celalalt, in loc sa isi recunoasca greseala si sa isi ceara iertare.

16 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Da,daca nu intra pacatul in lume si neascultarea de Dumnezeu, oamenii traiau frumos si erau fericiti.

| anonim_4396 explică (pentru EmaS):

Ema pentru un amarat de mar au fost alungati pe pamant

| FucktheSystem a răspuns (pentru EmaS):

Dar dragă Ema, tu nu trăiești frumos și ești fericită oricum?

| EmaS a răspuns (pentru FucktheSystem):

Pentru ca eu si casa mea slujim Domnului.Aici domneste pacea si armonia, avem bucurie pentru ca implinim voia lui Dumnezeu.Ps.119,,Cand urmez poruncile tale, ma bucur de parca as avea toate comorile.,,

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu pentru un amarat de mar, ci pentru neascultare.Si apoi, au inceput sa dea vina unul pe celalalt, in loc sa isi recunoasca greseala si sa isi ceara iertare.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Daca doi oameni care nu au existat nu dadeau vina unul pe altul crezi ca am fi avut o lume mai buna?

Apache
| Apache a răspuns:

...implicand ca chestia asta e adevarata

| Anonymus314 a răspuns:

Da.

Răspuns utilizator avertizat
| mihaibrasov a răspuns:

Imi plac raspunsurile anterioare. Daca ai sti tu de fapt adevarul din spatele acestei povestioare simbolice... Gandeste logic. Chiar daca au mancat acel fruct interzis, ce treaba avea ca erau goi sau nu? Nu ti-a dat niciodata de gandit ca e ceva incoerent la mijloc. Totul se leaga, dar mai trebuie sa studiezi. Ceea ce se cheama "pacatul stramosesc" nu este neascultare, este o decizie gresita, dar nu vreau sa sara lumea pe mine aici si sa detaliez happy.

| Flav a răspuns:

Iti dai seama unde am fi ajuns daca Adam si Eva ar fi fost chinezi? Ei mancau sarpele, si nu marul. laughing

| comansorin a răspuns:

Hai sa nu mai dam vina pe stramosi pentru greselile noastre, e ridicol

| traveler a răspuns:

Daca Dumnezeu este virtual, inseamna ca si lumile sunt virtuale.DECI in care lume s-a intamplat povestirea ta?

| Λndrei a răspuns:

Pai aici mergem dupa logica si ratiune, daca nu-i A atunci e B.Normal ca nu mai eram in starea asta.Da, dar intrebarea vine undeva mai incolo, si aici putem spune ca ar fi putut veni partea cea mai interesanta; intrebarea suna cam asa: Dupa aceasta intamplare ar mai fi cutezat Eva sa intre din nou in pacat? Adica ar mai fi reusit "sarpele" a doua oara sa o convinga sa faca un pacat? Eeeei? Gandeste-te si la asta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca nu minteau eu freacam menta in nori acum langa vreo 5 piticoance si comentam intrebarea ta / ai fost acolo sa stii asa sigur esti ca a fost mar daca a fost banana daca se certau adam si eva pentru o banana ce spui de asta? iar femeia e de vina maicata e barbat terminate cu discriminarea asta si povestile din biblie

| SoSgIrL a răspuns:

Ideea e ca trebuie sa credem ca nu trebuie sa dam vina unii pe altii asa ca DA pentru ca cruzimea nu e din vina lor e din vina noastra PLZZ FUNDA happybig grin PUP

| Lyx3770 a răspuns:

Nu, daca nu faceau pacatul asta poate lumea era in cer sau poate noi nu mai existam astazi iar daca nu dade-au unu vina pe celalalt poate Dumnezeu ii ierta si se intampla cum am scris eu mai sus (POSIBIL NU SIGUR)