|

Dacă ai probleme psihice și încalci o porunca din biblie se pune ca păcat?

8 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Bolnavii mintal vor fi mantuiti fiindca ei nu au sansa de a lua o decizie rationala, de a gandi rational. La fel si toti copiii care au pierit de mici.

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu pentru ca nu gandeste limpede

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da ce stie biserica de bolnavi psihici? Pentru ei exista doar posedati de draci. Uita-te la ce rahaturi scrie Mircea asta...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nici chiar justiția laică, care este obligată să pedepsească criminalii, că nu poate să îi lase în libertate, ca să nu continue se omare, nu consideră caz penal, ci boală. Așa că cea divină, care este mai înțeleaptă, de ce ar considera păcat?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dumnezeu știe ce se va întâmpla cu tine într-un final, tu trebuie să încerci măcar să îi faci voia Sa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Problemele psihice, ca dealtfel orice boala sunt urmare a unor pacate, sau nerespectare a impartasirii cu trupul si sangele Domnului, care se face asa, si numai asa :
"Paharul binecuvântării, pe care-l binecuvântăm, nu este, oare, împărtăşirea cu sângele lui Hristos? Pâinea pe care o frângem nu este, oare, împărtăşirea cu trupul lui Hristos?
Că o pâine, un trup, suntem cei mulţi; căci toţi ne împărtăşim dintr-o pâine."
(Epistola catre Corinteni a Sf. Apostol Pavel – 10/16, 17)

Unele religii au un ritual numit corect "Cina Domnului" la care credinciosii manancau si beau, adica se impartaseau cu trupul si sangele mantuitorului. Exista totusi un citat unde scrie clar ca nu e bine ca la biserica se ia Cina Domnului, ci acasa, de fiecare data cand manaci si bei, si anume :
"Când vă adunaţi deci laolaltă, nu se poate mânca Cina Domnului; Căci, şezând la masă, fiecare se grăbeşte să ia mâncarea sa, încât unuia îi este foame, iar altul se îmbată. N-aveţi, oare, case ca să mâncaţi şi să beţi? Sau dispreţuiţi Biserica lui Dumnezeu şi ruşinaţi pe cei ce nu au? Ce să vă zic? Să vă laud? În aceasta nu vă laud. Căci eu de la Domnul am primit ceea ce v-am dat şi vouă: Că Domnul Iisus, în noaptea în care a fost vândut, a luat pâine, Şi, mulţumind, a frânt şi a zis: Luaţi, mâncaţi; acesta este trupul Meu care se frânge pentru voi. Aceasta să faceţi spre pomenirea Mea. Asemenea şi paharul după Cină, zicând: Acest pahar este Legea cea nouă întru sângele Meu. Aceasta să faceţi ori de câte ori veţi bea, spre pomenirea Mea. Căci de câte ori veţi mânca această pâine şi veţi bea acest pahar, moartea Domnului vestiţi până când va veni. Astfel, oricine va mânca pâinea aceasta sau va bea paharul Domnului cu nevrednicie, va fi vinovat faţă de trupul şi sângele Domnului. Să se cerceteze însă omul pe sine şi aşa să mănânce...2009 - 2239 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Toti credinciosii au probleme psihice.
Unii reusesc sa le ascunda foarte bine.
Celcestietot stie ceva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ummm nu chiar
Dar ar trebui sa te ții sub control, sa fii puternic/ă sa treci peste

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează