| Inferno a întrebat:

"Daca arunc o piatra in apa nici zeul crestin nici zeii nostri nu vor fi capabili sa mi-o readuca inapoi. Din acest motiv nu vad de ce i-as nesocoti pe acestia si as tine cont mai mult de al vostru."
Pareri?

33 răspunsuri:
| victoreanu a răspuns:

Ai plagiat un vechi proverb.
"Un prost arunca o piatra in apa si 10 intelepti nu pot sa o scoata."
Proverbul era despre prosti pe care nu merita sa-i bagi in seama.

| Inferno explică (pentru victoreanu):

Daca as fi rescris un proverb nu mai puneam ghilimelele, afirmatiile apartin unui roman, Petronius.

| 4b a răspuns:

Ba tu asta puturos, misca-ti posterioru' si ia-ti piatra 'napoi de unu singur ca Dumnezeu nu sta la cheremul tau.
Joaca zaruri cu universul, nu cu El.
Mno sanatate infernowinking

| Hombre a răspuns (pentru 4b):

Tacios măi bb-ule, cum sa-si ia piatra piatra 'napoi, n'auzi ca-i a lu' Petronius, si ala a aruncat-o de pe vremea cand dacii o ardea tare cu vinoasele.winking

| 4b a răspuns (pentru Hombre):

Totul este posibil unde exista vointa laughing ciaules.

| Kalla a răspuns:

In primul rand Dumnezeu nu e catelus ca sa-ti aduca tie piatra. Daca il rogi sa ocroteasca o persoana draga tie o face, dar daca tu om sanatos nu arunci o piatra si nu esti in stare sa o iei inapoi si mai ceri si ajutor divin aduni esti chiar dobitoc.Nu ti-o aduce pentru ca:

1 Dumnezeu nu e lacheul sau catelusul tau ca sa-ti adupa piatra inapoi.
2 Esti capabil sa o faci si singur.
3 Dumnezeu iti da tot cea ce vrei dar doar daca iti trebuie cu adevarat sau esti mahnit si foarte suparat ca nu-l ai.

PS: cine a spus chestia de mai sus chiar e ateu pentru ca nu stie cum este sa crezi in eva cu adevarat simnificativ si important pentru tine.

| doctorandus a răspuns (pentru Kalla):

Daca Dumnezeu da oamenilor tot ce vor ei, de ce mor copiii africani de foame si de sete?

| Kalla a răspuns (pentru doctorandus):

Pentru ca nu au ce manca desteptule.De exemplu daca nu ai hairtie igienica nu te stergi.Nu da vina pe Dumnezeu daca oamenii puternici nu au grija si de cei saraci.

Eu nu am pretins ca Dumnezeu iti ofera tot ce iti trebuie ca sa traiesti, dar daca te uiti oleaca mai sus, tu ai pretins asta si acum ai uitat de la mana pan-la gura. Sau esti un fariseu cu doua fete si iti renegi afirmatiile la fiecare cinci minute?

Caile Domnului sunt infinite, ai auzit de CRESTINII care pun bani mana de la mana si se duc in Africa sa ajute copiii si sa duca mancare apa si sa puna instalatii? Aia este puterea lui Dumnezeu! El lucreaza prin noi.

Lasa asta, uita-te mai bine la ce-ai scris mai sus, ca te faci de cacao daca te contrazici la fiecare cinci minute.

Nici nu stii sa raspunzi sul trebuie. Eviti cea ce spun eu doar pentru ca stii eu am dreptate.Nu exista fundatia sau casa ateilor sau satanistilor pentru orfani.Doar crestinii ajuta nevoiasii pentru ca voi cica sunteti pe cont propriu!

| ErrorFound a răspuns (pentru Kalla):

Si de ce ar trebui sa avem grija de ei? E democratie, sa se descurce singuri. Oamenii influenti(mare parte din ei) au ce au datorita vointei proprii.

| Kalla a răspuns (pentru ErrorFound):

Sa nu mai spuneti ca suntem noi crestinii cei rai ai inteles?

Alte afirmatii false. Iti las placerea sa te lamureasca Mr. Google. Ca si cum daca esti ateu sau hindus sau musulman ar fi interzis sa dai bani pentru nevoiasi.

Miss Google te rog.

| BlackSulphur a răspuns (pentru Kalla):

"Nu da vina pe Dumnezeu daca oamenii puternici nu au grija si de cei saraci. "

Tipic crestin, dumnezeu este numai bun, iar daca este ceva rau, Satana ne-a influentat si este vina noastra ca am fost impinsi in pacat de o entitate care se presupune a fi MULT MAI PUTERNICA DECAT NOI... Da, minunate caile domnului!

| RAY a răspuns (pentru Kalla):

Mare parte din crestini ajunsi in africa sau dus pentru sclavi ca sa i aduca in europa sau acuma ca sa munceasca pentru ei in mina pentru nimic, copii de 11, 12 ani muncresc zi si noapte,ateii in scimb au inventat multe lucruri care au salvat lumea de la moarte,de ce minti ca doar crestini ajuta lumea?
multi voluntari sunt ateii,multi ateii tiau lasat averea in africa in diverse fundati,scoli,kalla aberezi incredibil de mult,vb de africa dar habar nu ai nici macar unde se afla ea pe harta lumii,habar nu ai de istorie, geografie, biologie, fizica, chimie etc

| Kalla a răspuns (pentru RAY):

Da sigur ateii au inventat bomba atomica, nucleara, toate celelalte bombe, jocurile video (nu ca nu-mi plac dar nu fac cine stie ce bine), arme...

| M25M a răspuns (pentru Kalla):

Nu exista fundatia sau casa ateilor sau satanistilor pentru orfani.Doar crestinii ajuta nevoiasii pentru ca voi cica sunteti pe cont propriu! ----Mda... cati ani ai?

| Kalla a răspuns (pentru M25M):

14 problem?

| M25M a răspuns (pentru Kalla):

Nu am o problema cu varsta ta (multi inainte), ci cu unele ineptii pe care le scoti...care sunt corelate varstei.

| Hombre a răspuns (pentru Kalla):

Hei pui de EmaS, iar gura ta mare se face auzita, vrei sa-mi spargi timpanele?
"Caile Domnului sunt infinite, ai auzit de CRESTINII" care i-a cotropit pe sud-americani cu biblia in mana si in numele lui Dumnezeu si Isus profitand de armele lor avansate fata de bastinasi.
"Da sigur ateii au inventat bomba atomica, nucleara, toate celelalte bombe, jocurile video", zici tu, (sic)iar voi religiosii le folositi. Acum, după atîtea sute de ani, se cunosc bine atrocităţile comise de crestini, în speţă de conquistadori, la cucerirea Americii. Pretinzând că au avut acest drept divin, „de a-i pacifica şi creştina pe barbari", cam în aceeaşi vreme, în Europa crestina carnea celor jertfiţi de Inchiziţie sfîrîia pe ruguri. După cucerirea Americi latine religia indigenă a fost înlocuită de creștinism și cultura locală a fost suprimată de către invadatori.
La 9 iulie 1520, Imperiul Aztec nu mai exista, era doar o amintire. Din acea zi pentru poporul aztec a început o perioadă deosebit de grea. Din păcate pentru azteci creştinizarea a devenit sinonimă cu sclavia. În doar cîţiva ani, 2.000 de familii de spanioli stăpîneau tot pâmîntul şi deţineau, ca sclavi, peste 50.000 de familii aztece, pe care îi torturau zilnic. Ce ti-e si cu binefacatorii acestia de crestini.

| anonim_4396 a răspuns (pentru M25M):

"fundatia sau casa ateilor"
Cine a zis asta debiteza prostii, ASUR, este o societate, de ajutor, iar daca nu ma insel ei sunt ateii, iar in tariile atee cum ramane? Pe bune oamenii astia nu gandesc?

| RAY a răspuns (pentru Kalla):

Te contrazic prima natiune care a folosit fost bomba atomica a fost una crestina, ateii fac jocuri nu stiam poate uni fac nu stiu, ce legatura are un joc cu ceva negativ? sunt jocuri cu barbie pentru copii mici alea sunt demonice nu-i asa

| Inferno explică (pentru Kalla):

Din cate stiu Petronius este autorul citatului, iar pe vremea cand acesta traia religia crestina abia aparuse fiind considerata o secta de majoritatea romanilor si implicit si de acesta. De fapt era o secta.

Sau inventat dopurile hombre...cica astea de la firma Stihl is cele mai bune; 114 decibeli, iti dai seama?!

| Hombre a răspuns (pentru 4b):

Mai bb-ule pot sa-mi bag dopuri si de fund in urechi, nicio sansa la cati decibeli are Kalla, a facut antrenament cu Emas.winking

Hai gata cu chatu ca ne da Inferno ignor la aman2...
Spor acol' cu dopurilewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da nu te obliga nimeni.bachiar te sfatuiesc sa nu te cobori pana la noi.ramai in locul tau acolo sus.si de o fi sa cazi, cu cat esti mai sus cu atat mai rau.pentru tine.

Răspuns utilizator avertizat