Ineinte de Big Bang totul era intr-o gaura neagra, unde nu exista timp. Cum a creat Dumnezeu Big Banzgul daca nu exista timp?
Dumnezeu nu a inceput sa existe.Nimeni nu L-a facut pe Dumnezeu.El este necreat.Ca fiinta eterna Dumnezeu nu a avut un inceput.El este din vesnicie in vesnicie.El este creatorul tuturor lucrurilor .Acest sistem deosebit de frumos format din soare ,planete si comete a putut aparea doar prin sfatul si stapanirea unei fiinte inteligente si puternice.Omul ,o fiinta atat de minunata si de complexa,creata dupa chipul si asemanarea Lui.
Ma ema tu ai facut liceul? cum naiba s-a creat din nimic si nimicul ala e ceva ca in cazul big bang vorbim de secunda zero deci e ceva energie
Uite un raspus simplu si la obiect: NU EXISTA DUMNEZEU!
P.S:Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!
Si atunci cine a creat big bangul :->?
Dar pe D-zeu cine la creat?
Si atunci cine l-a creat pe cel care l-a creat pe D-zeu si putem continua asa la nesfarsit. Nu stiu, e ciudat!
Nu înțeleg de ce dai ca parte a construcției textului tău pe Dumnezeu din moment ce pentru atei nu există. Nu are niciun sens ce ai expus tu aici din cauza asta.
Răspuns serios: Pleci de la premisa că-s ateu!
Răspuns neserios: Dacă mulți zic că nu exist, cine-s eu PENTRU EI ca să-i contrazic? Vezi paradoxul?
In primul rand TIMPU NU EXISTA! e doar o,, inventie,, dea oamenilor pentru a ne putea coordona, zilele, lunile si anii.
Al doilea rand dumnezeu nu exista pentru ca asa vreau eu, iar voi toti nu aveti cum sa-mi schimbati aceasta parere, si va dau si un exemplu... 1 preot de 30 de ani moare ca ii cade stalpu in cap, iar unu care il doare in fund de tot traieste 100 de ani daca dumnezeu exista de ce nu l'o aparat pe acel preot? si de ce nu lo,, trosnit,, pe acel ATEU?
Biserica = cea mai mare forta de manipulare in masa din lume! Nu trebuie sa te duci la biserica ca sa crezi in dumnezeu, poti crede in dumezeu foarte bine si de acasa cu o rugaciune, cu un post ceva. deci... trageti voi concluziile
Vezi-ti de religia ta si d prosti tai atei si nu ne mai freca p noi la creier cu conceptiile tale satanice... si inca ceva ne doare in cur d parerea ta... Dumnezeu exista si gta
Bună!
Te complici în simplitate. Nimeni nu l-a inventat pe Dumnezeu, este ridicol ce întrebi. Dacă cineva l-ar fi inventat pe Dumnezeu, atunci nu ar fi suprem, gândeşte-te unpic. Pur şi simplu există. Teoria mea este că el a dat raţiune şi logică doar unelor lucruri, atfel noi, chiar şi îngerii sau sfinţii s-ar încurca şi s-ar creea un haos total. Doar el ştie toate răspunsurile, mai bine aşa după părerea mea.
Baftă!
curdupel întreabă:
alfons2390 întreabă: