| sir sanjei a întrebat:

Daca dumnezeu e mare si atotputernic, de ce nu se duce personal la manastiri unde sunt pupate moaste, si in loc de moaste sa fie el pupat(in zone intime, evident)
Sah mat crestinilor!

25 răspunsuri:
| Clorox a răspuns:

Poate pentru ca nu da doi bani pe noi?

| Ioana19sadsoul a răspuns:

O sa.ti regreți cuvintele amarnic..Sufletul tau oricum este condamnat..si daaaa e cel mai mare și atotputernic. Dumnezeu îți alină orice durere, daca ai avea cancer in faza terminala ce ai face dragul meu?

| sir sanjei explică (pentru Ioana19sadsoul):

As merge la medic.
Oricum din cei 5000 de zei nu as stii la care sa ma rog.

| Anonim a răspuns (pentru Ioana19sadsoul):

Nu exista atot puternicul Yehova. Este aratat in biblie de nenumarate ori ca Yehova nu este omniscient, omniprezent si omnipotent.

"daca ai avea cancer in faza terminala ce ai face dragul meu?"
Ai muri naibii, ce-ai putea face? Tu crezi ca ar fi Yehova cel care te omoara ca sa te scape de suferinta? In cazul asta inseamna ca bolile au fost create de Yehova sa chinuie oamenii si ii omoara csnd boala a ajuns la apogeu.

| Ioana19sadsoul a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu tine orice discutie ajunge nicaieri..crezi ce vrei nu prea imi pasa, dar sa nu vina cu ironii si vorbe urate la adresa Creatorului!

| Scarbo a răspuns (pentru Ioana19sadsoul):

As fuma marijuana cu foite din biblie, poate-mi trece.

| Anonim a răspuns (pentru Ioana19sadsoul):

De fapt cu voi nu se ajunge nicaieri pentru ca ceea ce va caracterizeaza pe voi este ignoranta si credeti orbeste ce scrie intr-o carte evreiasca de povesti.

"dar sa nu vina cu ironii si vorbe urate la adresa Creatorului!"
Cum sa te deranjeze ca jignesc o divinitate inexistenta? Sunt alte religii care "dau" Creatori mult mai credibili decat fantoma ta imaginara.

| Ioana19sadsoul a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca ai crede cu adevărat în El l.ai simți!"Eu sunt Dumnezeul adevărat, Dumnezeul lui Avraam​ și lui Isaac!" Dumnezeu nu este un zeu cioplit făcut de mâinile oamenilor..care nu vede și nu aude nimic. Dumnezeu este forța creatoare inteligența supremă!

| FaraNume1245 a răspuns (pentru Ioana19sadsoul):

Daca Creatorul e atotputernic, de ce nu vindeca bolile?

| Ioana19sadsoul a răspuns (pentru Scarbo):

Poate ar fi cazul sa te gândești la viata ta pierduta..la prostia care te caracterizează, la viitorul pe care nu.l ai și la frumusețile date de Creator, știu că te doare la 'basca'. trist...ce să spun foarte trist că ai creierasul acela în beznă, il ai...dar nu.l folosești deloc! sad sad sad

| Ioana19sadsoul a răspuns (pentru FaraNume1245):

Cei care se roagă și cred cu adevărat în El de vindeca de orice! "Când il simți pe Dumnezeu până în venele tale corpul de linișteste, atunci este vindecarea de cancer și alte boli"!

| Anonim a răspuns (pentru Ioana19sadsoul):

Tu esti o cauza pierduta. Daca Yehova exista si era asa cum credeti voi ca oile, nu ar fi existat toata suferinta de pe lume.
Eu chiar nu pot sa inteleg de ce oameni "ne-evrei" se supun ca niste sclavi unei religii inventate de evrei si unei fantome inventate tot de ei.

| Ioana19sadsoul a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu e o fantoma și nu ne supunem că niște sclavi! Exista o chemare.o simțire o alinare tot ce ne leagă de El! Dumnezeu ne.a creat suntem lucrul mâinilor lui și ne.a suflat în nări viață și așa am devenit suflete vii! Pentru El trăim și lui trebuie sa-i mulțumim pentru ceea ce avem! El ne călăuzește! El este tot ceea ce avem nevoie! Daca nu exista..nimeni nu mai credea în ziua de azi! happy

| sir sanjei explică (pentru Ioana19sadsoul):

Sa le zici asta si celor bolnavi, si celor care mor de foame, si celor care mor in razboaie,
Sa le zici ca daca cred in el(dumnezeu) raul nu ii va atinge. Dar stai asa, ca sunt o gramada de credinciosi care mor, cu credinta oarba in zeul care nu exista. Mor de mana altora, mana care ar putea fi oprita de zeul ala de pomenesti tu de el.
Dar stai, zeul tau este si el un criminal, a omorat copii, femei, barbati, a ucis toata populatia planetei cand i s-a sculat lui. Au murit oameni in numele lui, oameni nevinovati.
Tu vi si ne zici ca trebuie sa credem in el. Cum plua mea as putea sa cred intr-un criminal?

| Scarbo a răspuns (pentru Ioana19sadsoul):

"Il ai da nu-l folosesti", spune-mi tu iti folosesti creierasul pupand moaste si rugandu-te la zei furati din alte religii?

| Clockwork a răspuns (pentru Ioana19sadsoul):

Ar muri oricum. nimeni nu a fost salvat de nici o boala terminala prin rugaciune. Cre(s)tino

| Ioana19sadsoul a răspuns (pentru sir sanjei):

Moriii...nu știu cum tine pamantelu așa specimene, lipsite de rațiune și iubire..care cred că tot ce zboară se mananca..care trăiesc doar pe.o zi pe alta că un parazit!

| sir sanjei explică (pentru Ioana19sadsoul):

Vorbesti despre tine?
Da chiar asa, cum este sa te rogi la un criminal? Te simti împlinit când te rogi la **** aia de zeu si stii ca a omorât si decimat popoare întregi doar ca i-a plăcut lui sa vada oameni si copii suferind?
Eu parazit? Nu ai cum sa ma cunosti, sunt multe, dar nu parazit.
Dar pentru ca mi-ai zis sa mor, demonstrează, cata iubire ai primit de la homosexualul de isus.

| Ioana19sadsoul a răspuns (pentru sir sanjei):

Ai ignore..răutate întrupată tu nu poți fi numit om ci demon...cum as putea sa.ti zic când tu vorbești asemenea cuvinte, realizez că ești doar un psiho, doar un obsedat sexual. ești sclav! Sclavul propriei vieti!

| sir sanjei explică (pentru Ioana19sadsoul):

Pai tu imi urezi sa mor si tot eu sunt ala rau?
Plm, unde e iubirea aia de care va vorbea homosexualul?
Sclav sexual nu sunt.
Dar tu esti o sclava a unui criminal. Esti doar o frustrata care niciodata nu isi va trai viata. Vei fii mereu sluga unei imaginatii.

| Ioana19sadsoul a răspuns (pentru sir sanjei):

Pentru ca(,)cred și nu exista nu am pierdut nimic. daca nu cred și exista am pierdut totul, așa că scutește.ma.

| sir sanjei explică (pentru Ioana19sadsoul):

Poti sa crezi in ce vrea putulica ta, din pacate esti prea redusa ca sa pot purta o conversatie cu tine. Te scutesc, pacat ca zeul ala in care crezi nu iti ofera si un pic de inteligenta, de asta ai mai multa nevoie decat iti poti imagina.

| Ioana19sadsoul a răspuns (pentru sir sanjei):

Redusă? laughing Termenul acesta te caracterizează cu desăvârșire... Ai nevoie de un psiholog..Se vede cât de inteligent ești la ce vocabular "bogat" ai! Hai treci la viata ta plictisitoare.Cei că tine ar trebui arși pe rug laughing rolling on the floor

| Ioana19sadsoul a răspuns:

Vezi că ai mâncat cratima "inteligentule" oricare ai fi tu...

| Amsm a răspuns:

Daca tu ai maini, de ce nu-ti pui scoci pe gura aia?