Probabil ca e ocupat sa ajute pe altcineva, sau sa omoare prin "dezastre naturale". Daca esti un crestinopat cuminte o sa ai rabdare pana iti vine randul, pana atunci fa cat mai multe donatii bisericii, cruci la fiecare pas, si donatii din nou.
De ce astepti ajutor? ajutate singur, dumnezeu nu exista te poti ruga cat vrei nimic nu cade din cer care sa te ajute pe tine sincer, degeaba stai timpul trece
Dumnzeu exista pune-l la incercare... bucura-te de probleme te aproprie mai mult de Dumnezeu.
Da ce ai ma? ti s-au innecat corabiile? eu zic sa incepi sa faci ceva in privinta rezolvarii problemelor, sa te rogi, si sa-l chemi in ajutor pe Dumnezeu, si cu priceperea ta si cu ajutorul lui vei reusi.cred ca ai auzit; Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga si in traista.adica nu poti sa-l rogi sa castigi si tu la loto, dar sa nu-ti cumperi bilet.cu toate ca asta nu e o cerere chia potrivita intr-o rugaciune.
Am 4 dovezi ca dumnezeu nu exista:
1.Copiii ce mor de foame, orfanii, femeile ce isi parasesc copii, violuri, omoruri, furturi, femeile ce isi parasesc nou-nascuţii. Unde e Dumnezeu în toate astea?
2.Cine l-a creat pe Dumnezeu? A existat din totdeauna? dar poate si noi oamenii am existat din totdeauna..nu?
3.Cum s-au inmulţit oamenii? Adam şi Eva au facut multi copii(sa zicem)si copiii ăia cum sau inmultit? Frate si sora? Nu e normal.
4. Existenţa a cateva mii de religii, fiecare cu legenda si povestea ei.Asta dovedeşte ca nici una nu e adevarată. Deci te poti ruga cat vei murii la el ca nu se va intampla ceva.
Singurul care te va ajuta eşti tu! Numai aştepta ajutor moca şi rezolvă-ţi singur problemele. Nimeni n-o să te ajute, mai ales vreun personaj imaginar.
Daca vrei baga-ti id-ul meu de mess(ada2203@yahoo.com). Poate te pot ajuta cumva, dar aici nu se poate vorbi, sunt prea multi oamenni carora nu le pasa de binele altora
Dumnzeu exista dar e pune la incercare..incearca sa scapi d eprobleme...citeste biblia si raspunsurile le vei gasi acolo
Stii asa ziceam si eu ca nu ma ajuta, da daca sa te gindesti mai bine cite + ai in viata totusi. aduti aminte si tu cind te-a ajutat. Odata eu ma plingeam surorii ca Dumnezeu nu ma mai ajuta si in seara aceea sora a uitat mincarea pe aragaz iar noi am adormit s-a intamplat ceva de nedescris am inceput sa ne sufocam dormind, intimplator m-am trezit si vedeam numai fum in casa mi s-a parut ca sint in rai, pina cind nu am observat o umbra de picior de pe canapea, serios, ma inaduseam cu totul si cind am inteles ca nu e un vis si ca nu sunt in rai m-am gindit ca posibil ca o sa ajung si am trezito repede pe sora am parasit locuinta am iesit afara am luat aier, dupa ce mi-am revenit primul lucru la care m-am gindit a fost, Dumnezeu mi-a aratat si m-a ajutat si el nu a uitat de mine, daca nu ma treziam ma sufcam si muriam si eu si sora. De atunci mi e si frica sa zic ca Dumnezeu nu ma ajuta, posibil ca el neajuta insa noinu obervm atunci cind ne este bine, dar crede-ma vaa aparea si zile fericite in viata ta si viata trebuie sa continuie chiar de exisa asa perioade grele in viata
Ia vezi, roaga-te, poate te invata sa scrii corect, sau mai bine du-te pe la scoala.