Am participat la minuni facute de El. Ce am facut, si ce as face daca ar mai alege sa particip? Nimic, nu prea ai ce face, caci atunci El face totul - pot face eu vreo minune? Eu doar m-am... minunat. Si L-am laudat. Si I-am multumit. Si L-am iubit si mai mult.
Dumnezeu m-a facut sa asist la sute (nu glumesc) de minuni.Nu numai cu mine personal. Dar si cu altii. Dumnezeu nu alege, doar ofera. Sunt sigur ca si tu ai participat dar, ca si mine deseori nici macar nu ai bagat de seama.
Pe mine m-a scos din groapa, literalmente de cel putin 10 ori. Din boli, parasire, lipsa de iubire.Etc.Si pe altii.Ce am vazut eu, ce o mai fi nu am fost martor.M-a scos si din deznadejde de cele mai multe ori.Ce as face? Sa continui sa cred in El.Cu si mai multa tarie.
Pai foarte bine faci. Si ma bucur ca ai taria asta, sa continui asa. Si pe mine m-a scos din groapa de multe ori si ii voi fi vesnic recunoscatoare. De asemenea am participat personal la minunile Lui. Multe facute mie
. De aceea am pus si intrebarea
.
NU! Adica un NU categoric!
"Dumnezeul" care face minuni ca sa dovedeasca ca e Dumnezeu, este "dumnezeul" veacului acesta care se lasa slavit in biserici ca Dumnezeu, si "dumnezeul" acesta mai poarta numele de Dracu!
Tu ai vrea sa participi la o minune stand la dreapta Diavolului?
Nu as vrea. De ce as face una ca asta?
Tu cred ca te-ai referit la altceva si nu te-ai facut inteles de mine . Eu intelesesem ca il pui pe Dumnezeu in postura proasta. si de aia am confundat lucrurile.
Se pare ca tu nu intelegi realitatea biblica, si anume ca acel "dumnezeu" al crestinilor, nu este acelasi cu Dumnezeu "creatorul" dovada este faptul ca "Creatorul nu are copii nici pina in ziua de azi, in timp ce "dumenzeul" crestinilor are un fiu facut si nnascut dintr-o femeie, Chiar in Biblie se vorbrste de "dumnezeul veaculuk acesta" adica a veacului in care este valabil Noul Testament, si tot in Biblie se spune ca acel "dumnezeu" din bisericile in care se roaga lumea azi, este de fapt Diavolul, si chiar Apostolul Pavel recunoaste ca "dumnezeul" veacului acesta va sminti mintile oamenilor,... ceea ce vedem ca s-a si intamplat din moment ce in biserici lumea se inchina Diavolului spunandu-i Dumnezeu!
Nu am de ce sa-l pun pentru ca el nu exista!
Lumea este o minune dea lui Dumnezeu chiar daca multi dintre noi nu ne dam seama.
Da, asa este, bine precizat.
Persoanele inspirate de divinitate au fost, sunt, si vor fi, oamenii care lupta pentru a persevera(Thomas Alva Edilson(4 clase)Bernard Palissy (analfabet si totusi a inventat portelanul)Pitagora,Arhimede,Aristarh din Samos, Mendeleev, Vuia, Vlaicu, Nobel.(acestia nu mai sunt)insa oameni care mai traiesc cum ar fi dr.Stuart Hameroff si Roger Penrose au demonstrat ca sufletul exista si face parte din materia fundamentala a universului.Sufletul omului se regaseste in creier, intr-o retea neuronala de structuri de tip,, microtubuli''unde sunt inglobate informatii cuantice/. ciudat lucru este urmatoarea cheste cand o persoana se imbolnaveste nu se duce l-a preot sa se roage pentru a-si reveni,(cancere, diabet, cand au probleme cu ochii.)ci se duce l-a doctor.Gen.Antonescu se stie s-a vindecat de cancer prin propria-i vointa autosugestie pozitiva.deci acestia au fost, sunt, si vor fi oamenii inspirati de divinitate cei care muncesc pentru perseverenta si progresul omenirii.In enciclopedia descoperirilor nu figureaza nici un nume de sfant al bisericii(Ioan gura de aur, Ilie care se plimba huta, huta, cu caruta e.t.c.
am uitat totusi sa-l enumar si pe Stephan Hawking chiar daca in ciuda declaratilor sale a atras obrobiul bisericii.
Parerea mea este ca daca divinitatea ar face minuni, s-ar strica echilibrul.
Te rog sa te gandesti la vechea poveste cu olarul, dar intr-un mod putin diferit:
Face mesterul o vaza de lut, ii da un fund infinit de mic, dar care sa o tina in echilibru, si o rezistenta infinit de exacta(nu stiu cum a sunat) pentru a putea tine fix capacitatea ei. Din momentul in care a terminat-o, ea poate exista de la sine, nu necesita interventii din partea creatorului. In cazul unei interventii, echilibrul s-ar strica, vaza s-ar sfarma de la presiune si toata munca s-ar ''dezintegra''.
Acu', gandeste-te ca vaza aceea este universul nostru. Am primit destule sa ne putem mentine existenta singuri. Nu spun ca ar strica o multumire pentru mester, ba chiar, poate i-ar inveseli ziua(metaforic), dar sa dorest inca o interventie din partea sa este sinucidere curata.
Da, si asta este foarte posibil.
DUMNEZEU ne invita pe fiecare dintr-e noi sa participam la minunile pe care le va face in curând cand va transfirma pământul in paradis si nu va mai fii boala, suferinta si moarte(Revelatia21:4)
Abia astept momentul acesta. Va fi unul chiar plin cu minuni .
Da.Probabil aș profita de superputerile lui, exact ca Jim Carrey în God Almighty.
Eu cred ca dumnezeu face in fiecare zi cate o minune, iar noi nu ne dam seama.
AdrianAndrei012345678901234 întreabă: