| StOcea a întrebat:

Dacă Dumnezeu vă scoate răsplata sau pedeapsa, n-aţi mai fi morali, nu?
Bolnavi mai sunteţi dacă voi faceţi bine, doar că vă aşteapt rasplata, sau să evitaţi pedeapsa...

A şi un crăci fericit creştinilor! S-au mai bine zis s-a născut Iisus! ( mă-ntreb de ce vă place să adoptaţi dita amalgamul de obiceiuri păgâne...)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred in iad, dar urasc satansti

12 răspunsuri:
| DeliaDaniela a răspuns:

Sa intelg ca tu ai face bine numai daca ai primi o rasplata! Asta spune multe despre tine... oh go on

Răspuns utilizator avertizat
| DeliaDaniela a răspuns (pentru Mizantropul):

Ce te face pe tine sa crezi ca eu nu sunt crestina? Eu zic ca nu e frumos sa iti dai cu parerea despre cineva daca nu il cunosti! nu crezi?
Si tocmai, ca eu sunt de parere ca daca faci un bine nu trebuie sa astepti nimic in schimb... nu stiu ce intelegi tu, dar te rog nu ma judeca pentru ca nici macar nu ma cunosti! Sau ce fel de crestin/a esti tu daca nu sti ca nu-i frumos sa judeci pe altii?

| DeliaDaniela a răspuns:

Da draga, am inteles ce ai vrut sa zici... ai zis "crestini ca tine" dar intr-un mod ironic! mai fa-ti prezenta pe la scoala!
Dar m-ai vazut tu undeva si eu nu stiu? laughing Sau nu sti sa citesti? laughing Am zis mai sus ca nu eu sunt in avatar... si oricum, tipa din poza e cu spatele!
Oricum, nu imi bat capul cu persoane care atunci cand nu mai au nimic de zis incep sa jigneasca... cred ca mai mult nu te duce capul! laughing
Te compatimesc... laughing draga de tine oh go on

Răspuns utilizator avertizat
| DeliaDaniela a răspuns (pentru StOcea):

Crezi ca cei care nu au poze cu ei la avatar sunt urati? laughing Ce explicatie penibila... sincer acum, cati ani ai? :s
Da, intr'adevar, avatarul tau e de invidiat!hee hee Sunt convinsa ca multi ar vrea sa arate ca tine! oh go on
Oricum, dupa cum am zis, nu ma deranjeaza 'complimentele' tale... inseamna ca mai mult de atat nu poti! straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inainte de a intra aici de cate ori ai spus ave satana azi? tu esti bonav satana dispari in iad acolo ti locul ce tot te legi de biserica? ce ti-a facut? daca vor sa creada lasa-i sa creada

| DeliaDaniela a răspuns (pentru anonim_4396):

Deci sa inteleg... laughing pana la urma crezi sau nu in Iad?
Ai spus ca nu crezi, dar de aici reiese altceva... happy

Ok... aici sunt de acord cu tinehee hee

| anonim_4396 a răspuns (pentru DeliaDaniela):

Tu esti in avatar?

Nu... e doar o poza de pe net! tongue De ce?

Am crezut ca esti tu

Nu cred in iad, dar urasc satansti