Tu singur te pedepseşti cu răutatea ta şi tu singur te loveşti cu necredincioşia ta, şi vei şti şi vei vedea ce rău şi amar este să părăseşti pe Domnul Dumnezeul tău şi să n-ai nicio frică de Mine, zice Domnul Dumnezeul oştirilor.
Este o întrebare aiurea, ori ești credincios și îl respecți pe Dumnezeu, ori ești ateu și nu te interesează subiectul Dumnezeu, dar când ai minte de găină, pui întrebări de astea!
Pentru barbati a trimis femeia, ea fiind un accelerator de varsta si o distrugatoare de speranta.
Pentru femei a trimis sindromul pre/post menstrual in care se transforma intr-o femeie buna si fara toane.Au mai primit si pantofii cu toc, pe care toate le poarta, dar li se rup tocurile foarte des.
Cred ca este destul.
Este foarte destept, ne-a creat si lasat "liberul arbitru" in asa fel incat ne-o tragem singuri el fiind doar spectator amuzandu-se copios de neghiobia si inversunarea cu care luptam impotriva noastra.
Acum vad si eu poza ta si chiar nu ma deranjeaza intrebarea, poti merge la bunicul la tara are peste 70 de gaini si vei discuta cu cei/le asemeni tie, Are si 6 cocosi si cind or sa te vada aia asa de urit sa nu te miri de ce or sa sara la bataie, daca te vad clostile or sa scoata pui r...
Marita-te,si poate o sa te rezolve barbatul tau(ca dom Mitica al lu´Nenea Iancu s-a dus iar bietul D-zeu e ocupat sa citeasca ce aberatii scriu uni pe TPU)(mai ales tu)
2AI o mare optiune:suna un prieten!
Indemanare, calm, precizie. In fond, caile Domnului sunt necunoscute. Nu se stie pentru ce ne-o "luam" in "halul asta". Poate chiar o meritam, mai stii?
@ Mariusn : ai reusit sa ma amuzi. ti-am citit primul comentariu, fix asa cum e el, fara punct, virgula sau semne de intrebare. E... foarte comic. Intra in top 10 worst comments ever.
Intrebare. In linii mari si in general, e doar o parere de-a mea ca ateii sunt putin mai cultivati din punctul de vedere al vocabularului sau din punctul de vedere al ortografiei sau gramaticii decat credinciosii? ( nu generalizati ).
Pai nici nu are, nu exista, si ema tu esti desteapta rau dai citate din biblie doamne. Clar sunteti pe dinafara!
Eu unu zic sa nu mai faci afirmatii de genu parerea mea. De cate ori in viata te-ai gandit oare meriti ceea ce primesti de sus
uite 1 zi este daruita de sus te-ai gandit daca ai facuti ceva sa meriti ziua primita? Uni ne-o facem si cu mana noastra parerea mea.Toti trecem prin multe greutati dar nu reneuntam si asta e cheia reusitei sa incerci mereu
In primul rand Dumnezeu nu neo trage in nici un fel depinde cum esti ursit daca esti ursit sa fi prost prost ramai in al 2 rand de unde sti tu ca Dumnezeu nu are organe sexuale l-ai cunoscut zine si noua sa nu ramanem prosti in al 3 rand cred ca esti batut/a de soarta rau sau suferi cu capu si nu crezi in Dumnezeu ce prost/proasta cum sa intrebi asa ceva esti bolnav/a mintal Doamne oameni ca asta/asta is prea prosti pentru era asta sau mai bine zis pentru a trai
Mariusene165 întreabă: