| ForJesus a întrebat:

Daca exista rai și iad, înseamnă ca cei mai inteligenți oameni sunt pocăiți?

8 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Pocainta incepe cu trei de'' R''.
A Recunoaste ca ai pacatuit.A Regreta ca ai pacatuit.Si a Renunta la pacat.Biblia asa spune:,, Frica Domnului este inceputul intelepciunii; toti cei ce o pazesc, au O MINTE SANATOASA, si slava Lui tine în veci.''

| Esperança a răspuns:

Intr-adevar fara pocainta nu poti ajunge in Rai! Cei mai inteligenti oameni sunt aceea care il au pe Isus Hristos ghid de viata, sfatuitor si mijlocitor la Tatal pentru noi! Inceputul intelepciunii este frica de Domnul. Daca cineva are nevoie de intelepciune, sa o ceara de la Domnul care da cu mana larga!

| shadovv a răspuns:

Cei mai inteligenti oameni sunt aceia care trec testul. Acei oameni care ajung in rai. Atunci ei primesc toata stiinta la care pamantenii nici nu viseaza.

| morningstar a răspuns:

Conditia pentru a fi mantuit si a ajunge in Rai nu este inteligenta, ci credinta in Domnul Isus. Bineinteles ca vor ajunge oameni cu minimul si maximul d IQ, dar nu are asta nicio relevanta, atata timp cat nu asta este conditia mantuirii.

| Shinto a răspuns:

Nu, prietene, inseamna ca cei mai inteligenti oameni sunt cei care stiu sa aleaga directia cea buna spre care sa se indrepte...

| DakotaRoyse a răspuns:

Aş dori o definiţie exactă a ce crezi tu că înseamnă pocăit (nu de alta, dar am auzit multe definiţii la viaţa mea).
Totuşi, eu cred că mersul în Rai sau Iad va ţine de spiritul religios pe care îl are acel om inteligent şi de viaţa acestuia în ochii lui Dumnezeu, Allah, Odin sau ce-o mai fi.

| pcris a răspuns:

Nu .

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Traieste viata aici ca e ultima lasa basmele copilaresti

Întrebări similare