Religia e o forma de control a maselor, oamenii se folosesc de ea si in prezent, dar daca citesti Biblia vei vedea ca nu cauta sa controleze pe nimeni, doar pocaitii spun ca s-au „predat" Domului, deci in cazul lor, daca iei literar cuvintele inseamna ca au ajuns asa fortati, amenintati. Desi pretind ca se bazeaza pe Biblie, religiile cu astfel de intentii sunt demascate chiar de cartea pe care sustin ca le e ghid, prin ritualurile pe care le au, doctrinele si prin clerul lor, cand discipolii lui Isus au format congregatia crestina nu existau preoti in crestinism, nu colectau taxe de la crestini, pentru predicare crestinii erau sustinuti prin donatii de buna voie, si nici nu botezau prunci ca sa aiba cati mai multi adepti
La mine nu e un burtos hraparet. E un om obisnuit cu 5 copii, foarte iubit in parohie. Si nu s-a imbogatit nici de la mine nici de la altii. Daca vrei iti dau si tie doua lumanari si un leu sa te imbogatesti.
Pai e rau ca a ajuns ata de jos incat sa vanda lumanari!
Eu in locul tau nu as aprecia un asemenea decazut, care e sarac pentru ca Dumnezeu nu-L plateste ca este nemultumit de munca sa in folosul Lui, si ca atare nu-i da nimic.
Daca ar avea o legatura puternica cu Atotputernicu, era si el bogat si voi tot satul, pentru ca Atoputernicu asculta de el, il platea bine pentru slujba sa, ca avea de unde, si avea atat de mult incat va putea el da voua, si nu sa traiasca ca un parazit incapabil pe contul vostru si al lumanarilor pe care le vinde in loc sa le deie pe gratis!
Asa ca mie nu trebuie sa-mi dai nimic ca eu nu am ajuns un milog incapabil ca iresponsabilul cu 5 copii din exemplul tau, care nu vrea sa munceasca ca prefera sa traiasca ca un parazit mintind si excrocand oamenii!
Thuamneeee!
Mai fata Biblia NU este pentru crezut ci pentru citit in mod rational!
De crezut poti sa crezi in cutia de chibrituri ca aia nu are pagini pentru a fi citite!
De crezut trebuie sa crezi doar in adevaruri notorii pe care stiinta le-a explicat, ci m´nu in Dumnezei verzi dintr-un cer brazdad zilnic de mii de avioane si in care nu exista niciun Rai si nici un Dumnezeu!
Crestinii sunt biserica.Nu ziea Iisus ca unde se aduna doi oameni in numele lui acolo e i el.Biserica nu e o cladire.E confundata cu o cladire pentru ca acolo se formeaza.Acolo se strang crestinii in numele lui Dumnezeu.
Hahahaha ce banc bun! Pai ce Isus era crestin? hahahahaha! In al carui nume se strang crestinii la la biserici?
Nu cumva in numele falsului Christos care se recunoaste ca Lucifer si Stapanul Iadului?
Ia vezi tu in Apoc.1:18 si mai vezi si slujba asta de la Vatican sa vezi cum la Bazilica Sfantu Petru este slavit Lucifer ca fiind Dumnezeul...tau!
Ia uite: https://www.youtube.com/watch?v=0IgdzyMNfjw
In slujba aia nu vorbeste de Lucifer adica Demonul. UIte traducerea ceremoniei
Fie ca această flacără să fie găsită încă arzând,
de luceafărul de dimineață,
Acel luceafăr de dimineață care nu apune niciodată,
Hristos, Fiul Tău,
Care, întorcându-se de pe tărâmul morții,
A luminat omenirea cu lumina păcii lui,
Și trăiește și domnește acum, și pururea și în vecii vecilor.
Amin.
Si crestinii se strang in numele lui Hristos-Dumnezeu. Iisus nu era crestin, noi ne numim crestin dupa Iisus Cristos.
1 Dupa cunostintele tale de astronomie bisericeasca tot cerul este plin de luceferi.
2 Problema este ca nu ai dreptate, exista doar o singura planeta Venus numita si Luceafar, si exact planeta Venus este Luceafarul Diminetii.Adica exact acel Luceafar despre care vorbeste Biblia!
3 Nicio stea nu apune niciodata, deci nici soarele nu apune, ceea ce se numeste apus de soare nu inseamna ca soarele apune ci ca locul tau de pe pamatul aflat in rotatia sa fata de soare, intra in zona de umbra adica cu spatele catre soare.
4 Cine este Hristos fiul cui? Te intreb pentru va niciodata in Biblie Dumnezeu nu recunoaste ca Christos este fiul sau. dar il numeste Diavol pe cel care l-a aruncat din ceruri direct in Iadul de unde Chriustosul tau se lauda ca e seful Iadúlui dar nu si al Raiului!
6 Isus nu era crestin si nici nu era Christos, asa ca cine este Christosul, adica UNSUL in functia de Rege al Iudeilor, ca din Biblie NU rezulta ca Isus o fi fost UNS in aceasta functie, si nici Baba Veta Vrajitoarea nu a gasit in matele gainii vreun semn ca Isus ar fi Christosul
Concluzia este ca voi crestinii va strangeti in numele Sefului Iadului... pentru ca acesta este cel care a "inviat" intrand in corpul lui Isus dupa ce Isus si-a dat sufletul
Concluzia e ca tu intrebi, dar nu ca sa asculti si opiniile altora ci ca sa te certi si sa iti impui parerea.As putea sa incep acum o dezbatere cu tine, dar chiar mi s-a luat. Oricate argumente as aduce exista persoane ca tine manate de ura si de mandrie care ar fi gata sa omoare pentru a-i forta pe altii sa le accepte ideile.Sa ai o seara faina!
Pentru Sudden
Te rog nu-ti proiecta simtamintele tale asupra mea ca nu este cinstit sa arunci asupra altuia ce simti tu!
Eu ti-am explicat ca Luceafarul este planeta Venus, adica Steaua senina a Díminetii si ca exista o singura planeta Venus si ca la acest Luceafar face referire Biblia si la acest Luceafar se refera si slujbele de la Vatican cand se refera la Lucifer cel azvarlit din ceruri asa cum vedem in Isaia. Asa ca daca vrei sa ma combati fa-o cu argumente si raspunde-mi la problemele ridicate si nu te cobori sa inlocuiesti argumentele cu atacuri murdare la persoana mea ca asa raspund doar habarniostii ramasi fara replica, dar carora le crapa fierea in ei de ciuda ca au ramas fara replica
Daca in Vechiul Testament Dumnezeu le-a cerut evreilor sa constriasca marele Templu din Ierusalim drept "casa a Domnului" asta inseamna dupa ideea ta ca evreii sunt niste impostori nemernici, sau acel Templu era "Templul lui Dumnezeu"?
La fel e si cu Biserica intemeiata de FIUL LUI DUMNEZEU.
Cred ca traiesti in lumea povestilor! De unde stii tu ca Dumnezeu le-a cerut asta evreilor si nu a fost Diavolul care se da drept Dumnezeu?
(De ex. Dumnezeul care a venit la cortul lui Avraam NU putea fi cretorul Universului ci un capcaun care a mancat 4 junici a inghiti cca 400 de paini si a baut 4 butoaie de vin, incearca numai sa-ti imaginezi ce ditamai "gramada de creatie" a facut el dupa ce produsul digestiv trebuia eliminat)
Doar pentru ca asa scrie in Cartea Marii Minciunii scrisa cu scopul de a legitima crima si de a prostii oamenii in interesul clerului?
Asta nu este un argument!
Tot asa nu este dovedit ca Dumnezeu Creatorul Universului (cel care nu are nevoie de o casa a SA) nu are fii si este o mare blasfemie sa crezi ca Creatorul Universului a lasat gravida o maimutica virgina din specia maimutelor humanoide
Din cele scrise reiese ca nu esti de acord ca biserica sa fie templul lui Dumnezeu, daca tu ai citit in Biblie de ce raspunsuri mai ai nevoie?
Eu sunt neutru, nu ascult de mine.
Biblia e cuvantul lui Dumnezeu, nu de Isus( scrie in biblie, nu mai stiu unde exact) de aceea nu ai nevoie de biserici sau Popi.In Psalmi scrie sa nu te inchini la icoane, dar totusi oameni o fac, la fel cum in Geneza scrie ca Isus nu a murit pe cruce, tot o interpretare de la Popi.
Bafta
Ce vorbesti mai frate?
Daca este clar ca Biblia este o scriptura FURATA de la Religia Mozaica, care este Dumnezeul care a inspirat furtul?
Nu cumva "dumnezeul" crestinilor care se lauda ca este Seful Iadului?
Dupa ce postezi imi dau seama ce mare harabura este in haul pe care´l ti intre urechi
Eu zic sa lasi si biblia si religia in general pentru ca e o aberatie pentru control in masa.
Fi sigur ca am lasat-o! Acum incerc sa-i fac pe altii sa o lase!
Legat de Biblie, asta spun cei ce n-au habar ce scrie in ea. Tu crezi ca daca ai citit o carte esti posedat? Biblia nu manipuleaza, nu iti ia dreptul de a decide, si apropo, e numele unei carti, deci se scrie cu litera mare .
Sti, chiar ar fi un lucru bun ca Biblia sa te controleze. Nu indeamna decat la pace, sinceritate, cinstie, iubire, moralitate, nu la lucruri rele. Nu ar mai fi razboaie daca oamenii ar aplica principiile ei, ai putea sa iti lasi usa de la casa deschisa larg, nu ti-ai face griji daca ai pierde ceva pe strada pentru ca oamenii n-ar mai fi hoti si lacomi.
Legat de razboaiele consemnate in ea, pe buna dreptate au luptat israelitii, nu a fost ceva imoral avand in vedere circumstantele, documenteaza-te despre istoria natiunilor pe care le-au infrant israelitii si motivele pentru care au facut-o. Majoritatea au iesit ele la razboi inaintea israelitilor, si nu invers.
Oricum, nu traim dupa legea mozaica, nu aducem jertfe de animale sau sa respectam alte porunci, traim dupa crestinism, si e un pic diferit de iudaism. Daca ai citi Biblia ai vedea ca ea insasi condamna lacomia clerului dupa bani, nici nu sustine vreo preotie, apostolii erau invatatori, mergeau la oameni sa le explice ce inseamna crestinismul, nu veneau doar duminica intr-o biserica (ceea ce nu era in secolul I, crestinii se intruneau in case) si canta si dadea cu fum pe oameni, si lua banii de la lumanari. Religiile in mare au ca scop sa manipuleze pentru a avea adepti, si pentru manipulare se folosesc de Biblie.
Ce prostii vorbesti, zici tu ca Biblia nu manipuleaza si ne arati ca tu esti unul din cei manipulati de ea, Biblia nu te i9ndeamna la pace ci la URA si INTOLERANTA pentru ca insusi Isus spune ca NU a venit sa aduca Pacea ci SABIAia citeste tu Matei 10: 34 ca sa te convingi si daca vrei sa stii ce zice si Dumnezeu citeste in Deuteronom 13 si vezi ce indemnuri de pace gasesti in ea asta ca sa nu iti mai dau lectura vreo 20 30 de alte versete.
2 Nu exista nicio Lege Mozaica in Biblie, exista doar Legea lui Dumnezeu si Noul Testament al Diavolului cel numit si Dumnezeul Veacului Acesta, sau nu stii ca traiesti in veacul Noului Testament si ca il ai ca Dumnezeu pe falsul Christos care se recunoaste ca fiind Lucifer si seful cheilor MORTII si ale IADULUI ...adica DRACU!
3 Biblia nu este scrisa pentru crestini, asa ca nu gasesti nicio indrumare pentru crestini in ea, ea este Biblia religiei Mozaice(dupa Moise) si este doar FURATA de crestini, iar ceea ce numiti voi crestini N:T: sunt niste evanghelii scrise de niste cioflingari care recunosc ca au primit de la Falsul Christos alias Dracu, putere si stapanire peste Diavoli ( ca sa ii foloseasca la opera lor evanghelica) asa cum recunosc si Marcu si Luca in Luca 9:1.
4 Aia care se intruneau la case cu Isus NU erau crestini ci toti erau MOZAICI la fel ca ISUS, si nici nu aveau cum fi crestini pentru ca Isus NU era Christos deci nici cei care ilinsoteau nu aveau cum sa fie crestini.
Mai invata si citeste si altceva decat Biblia, de ex niste studii istorice, ca esti prea mic si te dai mare cand mai bine ti-ar sta sa fi modest
Tu vorbesti prostii, n-ai habar de lucrurile astea...pff si cat de arogant si ingamfat esti tu. De unde sti tu inteligentule ca eu nu studiez istoria si arheologia? Ai tu habar de viata mea? Esti un ingamfat, si cei ca tine nu o vor duce bine. Si da, pe langa cercetarile pe care le fac zilnic, o sa cercetez si Biblia, de-ai avea habar ce informatii se pot gasi in ea, nu numai pentru iudaisti, ci pentru toti oamenii. Legat de Isus, intr-adevar, a trait dupa legea mozaica, el insa moartea lui a schimbat-o. Degeaba, nu am cum sa discut ceva intelectual din punct de vedere biblic, zici de mine ca nu is modest si ma desconsideri ca is mai tanar ca tine, iar tu vorbesti fara sa cunosti si judeci cele auzite, care nu is 100% adevarate. Trebuie sa accepti faptul ca tot ce afirm eu afirm datorita cunostintei. Din cate imi dau seama, ai citit de pe internet toate astea. Trist...
Religia e o forma de control a maselor, oamenii se folosesc de ea si in prezent, dar daca citesti Biblia vei vedea ca nu cauta sa controleze pe nimeni, doar pocaitii spun ca s-au „predat" Domului, deci in cazul lor, daca iei literar cuvintele inseamna ca au ajuns asa fortati, amenintati. Desi pretind ca se bazeaza pe Biblie, religiile cu astfel de intentii sunt demascate chiar de cartea pe care sustin ca le e ghid, prin ritualurile pe care le au, doctrinele si prin clerul lor, cand discipolii lui Isus au format congregatia crestina nu existau preoti in crestinism, nu colectau taxe de la crestini, pentru predicare crestinii erau sustinuti prin donatii de buna voie, si nici nu botezau prunci ca sa aiba cati mai multi adepti