|

Daca linsul moastele ar avea cea mai mica influenta asupra vietii cuiva, nu ar fi logic si normal ca cei care promoveaza asta, respectiv preotii, sa fie primii care sa-si doreasca sa le linga?

Dar nu se intampla deloc asta, oare de ce? Nu e deloc aflux de preoti la moaste.

Cam dubios, nu?

13 Raportează Evaluează
13 răspunsuri:
| a răspuns:

Cultul Mortilor, linsul de oase de morti sau morminte cu hoituri aflate in putrefactie si mancate de viermi apartin TRADITIEI, paganismului si nu Credintei Crestine, una e sa stimezi amintirea unor oameni trecuti in nefiinta si alta e sa lingi morminte, Bineinteles ca popi stiu ca nu este nimic sfant acolo dar sigur ies BANI din afacerile "lipite" de aceste obiceiuri PAGANE. La mormantul lui Hristos nu se intampla nimic fiindca Hristos ESTE viu, nu este in acel loc. De altfel nici nu este acolo mormantul, cunosc un arheolog care a tot sapat pe acolo si a spus ca nivelul solului de pe vremea lui Hristos este la 15 metri adancime fata de nivelul actual.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru danut):

Bai nenea, mai lasa dracului credinta crestina si pe Isus, nu despre asta e vorba.
In rest, de acord, crestinismul e despre bani.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cum era aia, fa ce zice popa, nu ce face popa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Preotii au lins destul, cred ca s-au saturat si ei, sa mai linga si altii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Preotii sunt vanzatorii de minuni, nu sunt nici facatorii de minuni, nici nu prea cred in minuni, dar in orice caz nu au nevoie de minuni

cat despre linsu' moastelor daca fac minumi... hmm, unii zic, ca da, altii zic ca STATISTIC SI PROBABILISTIC, daca 18mii de oameni ling niste moaste, E APROAPE IMPOSIBIL... FIZIC, ca 1-2 sa nu se faca bine sau sa aiba un noroc chior, PUR SI SIMPLU DIN GRESEALA (asta spune teoria probabilitatii)
moment in care TO[N]TI URLA: UITE MINUNEA NEAMULEEEE

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Draga prietene, confunzi ce spune religia cu ce spune biblia, eu nu vreau sa supar pe nimeni, dar biblia nu spune sa ne inchinam si sa sarutam obiecte, lucruri, cu scop de inchinare.
''Sa nu te inchini inaintea lor si sa nu le slujesti''
''Doar Domnului Dumnezeului tau se i te inchini si numai Lui sa ii slujesti, amin.''
Intermediari nu exista, noi ne inchinam Lui Dumnezeu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Irinel15123532):

"...confunzi ce spune religia cu ce spune biblia"

Nu, tu reduci religia si/sau credinta la Biblie. Sau si mai rau, la interpretarea ta sau a sectei din care faci parte.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu e după Biblie! Dumnezeu ne avertizează sa nu avem încredere nici in omul viu, decum mort. Este o aberație care nu are nimic cu învățătură Bibliei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru AstalusAna):

"Nu e după Biblie!"

Nu conteaza ca e "dupa Biblie", sau nu.
Nu poate exista ceva conform cu Biblia, deci nu asta e discutia.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AstalusAna):

Depinde ce fel de Biblie, dupa Biblia ortodoxa, se scrie ca oasele unui om sfant a inviat alt om: Cartea regilor 4: 20. Apoi a murit Elisei şi l-au îngropat, iar în anul următor au intrat în ţară cete de Moabiţi.
21. Dar iată, odată, când îngropau un mort, s-a întâmplat ca cei ce-l îngropau să vadă una din aceste cete şi, speriindu-se, au aruncat mortul în mormântul lui Elisei. Căzând acela, s-a atins de oasele lui Elisei şi a înviat şi s-a sculat pe picioarele sale.
Deci acele oase sunt moaste nu? Deci moastele fac minuni, pentru ca moastele sunt vase cinstite cu Duhul Sfant iar Duhul Sfant face minuni.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru slayer09):

Trupul omului este templul Duhului Sfânt. Dar al omului viu! Omul mort este cadavru. Daca Isus a fost cel mai Sfânt om de pe pământ si ar fi valabil ceea ce spui, ar însemna sa se întâmple minuni zilnic la mormântul lui pentru ca este vizitat de o mulțime de oameni. Dar nu se întâmpla! Minuni face si celalalt ca sa inducă oamenii in eroare ca sa nu se mântuie. Daca Biblia spune ca va trebui sa avem grija de trupul nostru pentru a-l tine dintr-o stare de sănătate pe motiv ca Duhul Sfânt nu locuiește intru-un trup bolnav din cauza neglijentei noastre, cum poate locui Duhul Sfânt in niste oase provenite de la oameni considerați sfinti dar de care Biblia nu vorbește nimic? Tare va mai rătăciți pentru ca nu cunoașteți scripturile ci va luați după tradiție, care a fost scrisa de oameni dar despre care Biblia vorbește sa nu adăugam nimic la ea. Probabil și-au dorit sa fie luați in considerare si după moarte, așa cum au fost luați si in timpul vieții când s-au lăsat atinși de enoriași si au acceptat si sa li se închine oamenii ceea ce Dumnezeu nu permite. Doar Biblia trebuie luata in considerare!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru AstalusAna):

"Daca Isus a fost cel mai Sfânt om de pe pământ si ar fi valabil ceea ce spui, ar însemna sa se întâmple minuni zilnic la mormântul lui pentru ca este vizitat de o mulțime de oameni. "

Pai bre, mormantul schizofrenicului e gol, nici urma de moaste. Discutia era despre linsul de moaste, nu despre linsul locurilor unde au stat moastele la un moment dat.

Daca tot deschisesi discutia, ce crezi ca ii face pe toti aia sa se duca la presupusul loc al mormantului lui Isus daca tot nu le foloseste la nimic?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Holiday):

Sunt aceeiasi, care ling moaște. Eu una nu m-aș duce nici daca ar fi in Romania. Isus este viu, daca rămânea mort nu valora nimic la fel ca moaștele "sfinților".

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează