|

Daca merg duminica la biserica si vreau sa duc prescuri la preot, trebuie sa am neaparat batic pe cap?

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Mie mi s-a atras atentia cand ma apropii de altar sa pun macar o esarfa.Sau gluga hainei.E bine sa intrebi o femeie ma in varsta.Sau femeia care vinde lumanari. Oricum, din cate stiu eu, daca nu esti maritata, nu e cazul.

| a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Se poarta ceva pe cap indiferent daca esti sau nu maritata. Asa cum Maica Domnului, model de smerenie pentru toate femeile crestine, este intotdeauna reprezentata cu capul acoperit in sf. icoane, asa si pentru femeia este recomandat a purta ceva pe cap din dragoste pentru Dumnezeu si pentru maica Sa. Daca ati mai observat ca Sfintele sunt reprezentate intotdeauna cu capul acoperit, iar Sfintii cu capul descoperit. Sfatul meu este sa purtati ceva pe cap in biserica indiferent daca stati in spate sau va duceti la altar, daca sunteti maritata sau nemaritata, vaduva sau divortata etc. Spor in cele bune

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Dumnezeu nu pretinde acest lucru de la tine,adica sa duci prescuri sau sa porti batic, numai preotul vrea prescuri saracul, batic vor alti, darnu stiu de ce, dar Dumnezeu vrea ca omul cu inima sincera sa ajunga la cunostinta exacta despre El si despre fiul sau Isus Cristos. Daca doresti ai posibilitatea sa faci un studiu biblic gratuit cu Martori luiIehova, sau sa accesezi www.jw.org.,pentru mai multe informatii sau daca doresti putem comunica pe facebook.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu te dă nimeni afară din Biserică fără batic, important e să duci darul fără să fi certat cu cineva :

"23 Deci, dacă îţi vei aduce darul tău la altar şi acolo îţi vei aduce aminte că fratele tău are ceva împotriva ta,
24 Lasă darul tău acolo, înaintea altarului, şi mergi întâi şi împacă-te cu fratele tău şi apoi, venind, adu darul tău."

sau să nu fii în acea perioadă a lunii...


Într-adevăr, baticul este un semn de smerenie dacă are corespondență și în trăirea interioară cu care omul pășește în Biserică.

Știu că la oraș prescurile se pot lăsa și la pangar- locul unde se vând lumânări și îl duc ei la altar.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu.
Trebuie să ai bani in buzunar!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu cred. Nuuuu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează