| DoctorUnivers a întrebat:

Daca n-am niciun sens și rost pe Pământ în momentul de față, cum pot sa îmi fac unul? Cat de mic.

5 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

"Ti s-a aratat, omule, ce este bine, si ce alta cere Domnul de la tine decat sa faci dreptate, sa iubesti mila si sa umbli smerit cu Dumnezeul tau?" (Mica.6:8)
Ai vazut dar care este scopul omului. O sigura abatere, si destinatia noastra va fi schimbata.

| Algo098 a răspuns:

Se poate trai si fara un sens sau rost definit. Majoritatea nu prea avem definit un sens sau rost. Chiar putem sa ne facem iluzia ca avem asa ceva. In realitate traim conform programului din codul genetic care ne face sa traim si sa ne inmultim cat se poate de mult si bine. Acesta e rezultatul evolutiei si al selectiei naturale. Daca vrem un sens, putem sa ne imaginam unul sau sa alegem unul gata imaginat de altii. Va fi paralel cu programul din codul genetic care e mai puternic si in majoritatea cazurilor programul va invinge sensul pe care dorim noi sa-l alegem. E posibil sa ne aleaga altii sensul, fie direct fie indirect. E bine oricum: viata merge inainte.

| Irinel15123532 a răspuns:

Urmareste aceste video, se numesc ''Scopul'' tu ai un scop, nu te-ai nascut intamplator, Dumnezeu are un plan cu fiecare dintre noi, o directie, un viitor stralucit, trebuie doar sa te increzi in El, cum poti sa te increzi in cineva pe care nu il cunosti? CITESTE noul testament si afla o data pentru totdeauna cine este Dumnezeu si cat te iubeste.

https://www.youtube.com/watch?v=H5kuYFi4_Xk

https://www.youtube.com/watch?v=VlrA2VYmTBU

| aimullah123 a răspuns:

Rostul tau pe pamant este ca si al tuturor, de a trai, de a iubi si de a cunoaste.

| Teffan a răspuns:

Nu iti faci tu unul.Asta e mentalitate leftista si infecta a unei lumi decazute.
Scopul tau este scopul colectivului din care faci parte.(daca faci parte din vreunul), Individualismul(expresia ultima a egoismului) duce la condamnarea la moarte a colectivului.

Întrebări similare