Pai sa spunem ca prima data ai o scuza, ai vazut-o, intamplator. Dar, fii atent daca te uiti si a doua si a noua oara, deja este un pacat. Tu ai ales sa te uiti din nou.
Banc: "Poti sa traversezi strada, pe oriunde, si oricand, toata smecheria e sa tii ochii inchisi"
Acum sa revin la intrebarea ta.
Barbatii pot alege fel si fel de variante.
Sa nu se casatoreasca, si sa se uite dupa femei, si sa ramana cu uitatul.
Sa se casatoreasca, pentru ca mai apoi sa fie inselati de catre femeie.
Sa se casatoreasca pentru ca mai apoi ei sa isi insele femeiea.
Sa se casatoreasca, pentru ca mai apoi ambii soti sa fie infideli.
Sa nu se casatoreasca si sa curvareasca din curve in curve purtatoare de boli.
Sa nu se casatoreasca si sa se multumeasca cu masturbarea.
Vezi tu. oricare din variantele de mai sus sunt daunatoare si psihic, sufleteste si trupeste.
Ori o relatie bazata pe incredere, si credinta, in care cei 2 sunt fideli, si cred cu tarie ca inselatul sau curvaritul este pacat, nu vor calca stramb, si nici macar nu se va lua in calcul aceasta problema.
Daca tu nu esti insurat, ai voie sa te uiti le fete in 2 feluri:
1.la tate si cur, pentru ca asta conteaza mai apoi in masturbare sau in sexul cainesc.
2. la chip, la ochi, la suflet, la comportamnet, la idei si material cenusiu -pentru ca asta conteaza mai apoi in legarea unei iubiri trainice si sanatoase.
Acum alegerea e in mainile tale.
Si daca esti insurat ai voie sa te uiti cu, conditia sa fi discret si sa ti pentru tine
Sunt cam multe fete peste tot, si cred ca ai sta cu ochii inchisi tot timpul si n-ai mai vedea pe unde mergi
Nu numai sa te uiti, ai voie sa le si abordezi. Din toate alea de pe strada, cel putin una din zece e in calduri si macar daca ai da si tu un suc, multe s-ar intampla!
Esti barbat nu orbete de glie.
Ma mir ca un crestin vorbeste asa
Asa, cum? la rece?
Conform crestinismul ai voie sa te uite dar n-ai voie sa ai fantezi sexuale
Ce drama parca esti emas
Era,fratele meu in camera asfel ca a folosit subinteles, dar am zis in conformitate cu crestinismul nu cu cea ce cred eu
Daca nu esti insurat sigur ca te poti uita la ce femeie vrei pentru ati gasi sotia, de atunci nu prea o sa mai poti
Nu stiu de ce pui intrebarea asta daca esti ateu. Sau vrei sa stii ce ti se poate intampla daca te holbezi?
Am scris eu acolo ca intrebarea e crestina? putea sa imi raspunda si un hindus, mulsulman