Nu religia sau confesiunea iti da mantuirea, ci credinta in Domnul Isus.Trebuie sa ai o realtie personala cu Isus prin rugaciune si ascultare de Cuvantul Lui.
Treaba este foarte simpla si o gasim in Dumnezeiestile Scripturi
Ioan 14:6
Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine
II Corinteni 5:10
Pentru că noi toţi trebuie să ne înfăţişăm înaintea scaunului de judecată al lui Hristos, ca să ia fiecare după cele ce a făcut prin trup, ori bine, ori rău.
Nu conteaza ce religie ai, conteaza sa crezi in Dumnezeu si sa asculti cuvantul Lui. Dumnezeu nu te intreaba ce religie ai avut, dar te intreaba ce caracter ai avut. Numai tu esti responsabil pentru ceea ce devii in viata.
Fii atent, prin botez te cureti de pacatul primordial, daca mori nebotezat e cam naspa, nu sunt sigur daca mergi in iad dar nici bine nu iti este. Daca apartii altei religii inseamna ca nu esti botezat in numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh si nu are cum sa fie de bine. Poti sa nu crezi in Dumnezeu dar sa nu ai pretentia sa iti fie bine atat in viata asta cat si in viata vesnica.
Daca nu esti ortodox pentru tine n.au de ce sa existe conceptele de rai sau iad, evident.
Bună.
Noi nu îţi putem spune un răspuns exact. Părera mea este că nu. Dacă esti de o religie diferită nu cred că ajungi in Iad.
O zi bună!
Iadul este un "loc" pe pamant; deci, fie ca esti sau nu ortodox, tot pe-aici ramai.
Nu, nu ajungi in Iad.. Daca ai credinta in BUNUL DUMNEZEU si incerci sa faci numai bine, atunci sigur vei scapa de Iad.
Numai cu adevarata credinta vei putea ajunge alaturi de Dumnezeu!
Nu prin fapte se castiga Cerul(Raiul) ci prin Credinta+Pocainta!
Nu prin fapte, ca să nu se laude nimeni. Efeseni 2:9
Sa zicem ca ai omorat un om, tu crezi ca vei scapa de Iad?. Dumnezeu nu cred ca te iarta ca omori oamenii creati de El
. Prin fapte si credinta poti ajunge alaturi de Dumnezeu!
. Asta e parerea mea, fiecare cu a lui, nu?
Singurul păcat care nu se iartă este: Hula împotriva Duhului Sfânt!
Sa nu uitam ca Moise a omorât un om...
Prin Credință+Pocăință și pe urma faptele de pocăință se ajunge la Mântuire! Asta e ordinea!
Numai bine!
Nu, nu ajungi in Iad.. Daca ai credinta in BUNUL DUMNEZEU si incerci sa faci numai bine, atunci sigur vei scapa de Iad.
Numai cu o adevarata credinta vei putea ajunge alaturi de Dumnezeu!
Nu ajungi.e de ajuns sa fi bun sa faci fapte bune...ce conteaza religia? Dzeu este Unul pentru toti...iar noi suntem egali in fata Lui.indiferent de religia care o avem.de banii care ii avem etc.
Religia NU te salveaza de iad ci Credinta in Domnul Isus Hristos!
Nu prin fapte, ca să nu se laude nimeni. Efeseni 2:9
Nu prin fapte, ca să nu se laude nimeni.
nu nu stai linistit
nu conteaza ce religie esti
pentru ca nu e vina ta ca esti ortodox sau penticostal sau catolic.parintii te-au crescut asa, cum si pe ei i-au crescut parintii lor.
conteaza cum respecti regulile impuse de fiecare religie
"conteaza cum respecti regulile impuse de fiecare religie"
Ce vorbesti? pai eu n-am dreptul sa-mi aleg Religia mea?
Sau Religia ma mantuieste pe mine, sau Credinta in Domnul Isus?
Nu,normal
ce,trebuie sa fii ortodox ca sa ajungi in rai?
Ceilalti care sunt catolici, evrei etc. ei oricum ajung in rai daca cred in Dumnezeu si in puterile Lui.
IntrebariIntrebatoare întreabă:
FreddieM întreabă: